Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRUNET_TAKI_JEDEN

Moja dziewczyna jest w ciaży...Co robić?

Polecane posty

Gość Złoty vel brunet_81
JudkaII -- z czego rechoczesz pisdo obesrana jak ja tu płaczę😭😭😭😭😭😭😭😭

Gość estan
to ja mam odwrotnie, ja nie chce dziecka, on chce - i w życiu, za żadne skarby świata nie powierzyłabym mu zadania zabezpieczania. z brzuchem bym się powitała szybciej niż z niedziurawą prezerwatywą.

Gość exaleuusx
hah naiwniak z ciebie zloty brunecie, myślisz ze cie nie zlapia za granica? moja znajoma miała podobnie wpadła z typkiem, który mieszka w uk, a sama przyjechala do pl, wypelnila odpowiednie papiery o alimenty i ściągają z niego 400 zł miesięcznie jak nie wiecęj, a dodatkowo takie gnojki, które nie chcą płacić z własne kieszeni, tylko płaci za nich fundusz alimentacyjny - są wpisywani w rejestr dłużników - i jeśli owa kwota przekroczy sumę iluś tam tysięcy to mogą cię zamknąć i każac wypracowywać owy dług, także radziłabym dawać pieniążki z własnej kieszeni, bo ostatnio ostro sie biorą za tych co nie płacą, i nie obchodzi ich to czy pracujesz czy jesteś bezrobotny

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i dobrze ci tak dupku jeden

Gość głupek.ka
ale jesteś głupi kazdy sex wiąże sie z ryzykiem ciąży, nawet z najlepszym zabezpieczeniem jak nie chcesz, to sie nie żeń, al ena dizeck oi tak bedziesz płacic

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja na twoim miejscu poszlabym z nia do lekarza i by sie okazalo czy faktycznie to ciaza ... po drugie powiedz rodzica po wizycie u lekarza ze jest w ciazy po trzecie wez sie za sibie chlopie czasu juz nie cofniesz

Gość Szuja i kanalia złoty
Ty baranie brunecie stary sposób na złotego.I za to cie upiertolili.Najpierw zgnoić na oranż kobięte a potem na czarno w opiekę jej wziąść.Teraz to samo mendo czynisz:D

Gość fijalkooova
a tak swoją drogą nie szkoda wam dziecka, jak sie urodzi? ciekawe jakie wy mielibyście zdanie o tatusiu, który zerwał kontakt z waszą matką i zawinął du.pę w troki po waszym urodzeniu, to że jesteś zły na dziewczynę to jedno, z nią możesz zerwać, osobiście uważam, że ślub ze względu tylko na dziecko to idiotyzm, ale dziecko nie jest niczemu winne

Gość Emika**
Wiesz... Szkoda mi Ciebie..:( ale emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma rację... zrób jeszcze test dna.. mogła też z kimś innym a zgonić na Ciebie bo chce cię zatrzymać może...?

Gość szaro czarna
Z tego co piszesz to nie łączą Cię z dziewczyną jakieś szczególne więzi. Nie musisz się z nią przecież żenić, ba nie musisz nawet z nią być, ale nie możesz kazać usunąć jej ciąży jeśli ona tego nie chce. Bądź odpowiedzialny i uznaj dziecko, wierz mi takich mężczyzn jest bardzo dużo, którym przytrafiło się coś takiego. A jak dziecko pojawi się na świecie to oszalejesz, zobaczysz. Nie potępiam Cię, każdemu może się zdarzyć. Jedyne czego nie powinieneś robić to wiązać się z kobietą, której nie kochasz tylko dla tego, że jest w ciąży. Taki związek prędzej czy później i tak się rozpadnie.

Gość szaro czarna
Rodzina pogdera i przestanie. Możesz być wspaniałym ojcem nawet nie żyjąc z tą dziewczyną. Z resztą czas pokarze, może kiedyś coś się w Tobie obudzi...NIE BIERZ ŚLUBU, to najgorsze co mógłbyś teraz zrobić.

Gość następna mamuśka sie znalazła
gorzej jak wydorośleje jak będzie miał 50 lat, bo skoro 20 lat to mało żeby być dorosłym, to nie wiem ile lat trzeba mieć żeby jako dorosły odpowiadać za swoje czyny. A może niech dziewczyna dorośnie, a po urodzeniu odda dziecko starszemu przecież tatusiowi na wychowanie

BRUNET_TAKI_JEDEN -- od rana do wieczora wredziuch sobie siedzi i pierdoły posuwa:DZłoty przestań smutki nawijać:DNajwiększymi pomyjami obdarzałeś kobiety na cafe i jestes zbanowany dożywotnio na tym nicku.Wlazłes przez proxy i naiwniaka strugasz:DZłoty aby sie nie ośmieszaj:D

Gość MariaClara
Widac,ze dziewczyna Cie wrobila,jezeli jeszcze pochodzi z wielodzietnej rodziny to chciala juz sie ustawic,moze to podpowiedziala jej matka,skoro jestescie znani i wiadomo,ze macie duzo kasy. Teraz dziewczyny sa wyrachowane i ona napewno Cie wrobila specjalnie.

Gość szaro czarna
Nie powinieneś się z nią wiązać dlatego, że jest dziecko, ale musicie razem to ponieść, nie możesz odwrócić się od niej dupą, nawet jeśli zrobiła to z wyrachowania. Bądź mężczyzną!

MariaClara -- ten facio jeszcze nie widział i nie miał przy sobie kobiety:D:D:DTakie prowokacje tylko go stac na cafe.W realu jest beznadziejny .Jakby tak było ma inny stosunek do kobiet.Ale jest za bardzo idiotą aby temu sprostać:DZłoty ale fajny kit,dawno taki nie słyszałem.Rusz dupsko z tego kompa i poznaj w kańcu dziewczę hoże:):P:P:P:P:):D

Gość szaro czarna
Wpieprzyłeś się po uszy, niestety...

Gość MariaClara
Poza tym ona i tak nie usunie tego dziecka,bedzie Cie dreczyc. W koncu wasze rodziny beda naciskac na slub,skoro to mala miejscowosc. Ty popelniles blad, nie zauwazyles tego,ze od poczatku chciala Cie wrobic. Teraz pewnie poniesiesz tego konsekwencje.

Ci co cię obrażają-mają rację, wcale nie zaprzeczę, że jesteś nieodpowiedzialnym gówniarzem. Dobra poruchałeś sobie i nie myślałeś o konsekwencjach, tak się stało że wpadła. Nagle Ty się budzisz i nie chcesz jej ani dziecka? Ok, tylko co dalej? Twoja dziewczyna zostanie sama, będzie musiała urodzić, utrzymać i wychować dziecko, będzie musiała znieść niezadowolenie rodziców czy innych ludzi, obgadywanie wytykanie palcami. Koniec z rozrywkami, koniec z typową "wolnością". będzie ją bolało to że zostawisz ją i wasze dziecko. A co z Tobą jeśli ją zostawisz? Myślisz, że Twoje życie wróci do normalności? Nie wierzę, że jesteś zimnym draniem bez serca i nie poruszy Cię chwila kiedy ona urodzi Twojego syna czy córkę. Ominie Cię wszystko co najpiękniejsze. Na dodatek w oczach innych zostaniesz draniem, bo zostawisz kobietę w ciąży. Obciążysz się alimentami, a w przyszłości nienawiścią dziecka. Myślisz, że inna dziewczyna zechce być z Tobą jeśli dowie się o tym co zrobiłeś? Może będzie się bała, że to samo spotka ją? A jeśli zostaniesz sam? Wiem, że przeżyłeś szok. Ciężko Ci się z tym oswoić. Ale nie myśl o tym co będzie złego z tego co się stało, weź pod uwagę dobre strony. A może ją kochasz tylko po prostu jesteś wściekły i nie chcesz jej widzieć? może za 2 tygodnie Ci przejdzie? Może Twoi rodzice na wieść o wnuku też będą szczęśliwi? Wszystkie złe chwile da się przetrwać i nie mówię tego tylko po to, żeby zakończyć ten temat i napisać byle co. Piszę bo wiem, że może się ułożyć. Ślubu nie musisz brać, to nie jest konieczne. I zapomnij o obcych, o opinii. To jest Twoje życie.

Brunet Taki Jeden nie ma co ukrywać jesteś w fatalnej sytuacji... Najgorsze jest "kiszenie" się w związku bez miłości dla dziecka albo dla rodziców, żeby ludzie nie gadali... sama nie wiem co Ci poradzić, będziesz musiał kierować się "głosem serca". Może pogadaj z mamą, powiedz jej to wszystko co tutaj Nam napisałeś, co ona by Ci poradziła... Być może będzie wstanie Cię zrozumieć i doradzić...