Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRUNET_TAKI_JEDEN

Moja dziewczyna jest w ciaży...Co robić?

Polecane posty

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
okej opinia wazniejsza niz dziecko :o ja pieprze co sie dzieje z tymi ludzmi :/ Swoja droga zawsze podczas aborcji ta fdziewczyna moze doznać urazu, krwotoku moze umrzec, moze juz nigdy nie mieć dzieci i to sie na 100% wyda więc wolisz miec miano faceta ktory zrobil pannie dziecko czy kolesia ktory zmusil kobiete do aborcji ? a jej rodzice? napewno sie dowiedza ... zwracasz uwage na jej rodzicow czy tylko na swoich ? nie opieprzam Cię tylko ja np mysle o swoich czynach..

Gość bgfdvbfdsvfd
jestes kretynem. jak byles gotowy uprawiac sex to musisz byc gotowy na konsekwencje. nie chodzi sie z kims i nie sypia z kims kogo nie wyobrazasz sobie jako zone/meza. prawdziwa kobieta nie wpuszcza do lozka faceta w ktorym nie widzi ojca swoich dzieci. to samo sie tyczy facetow. w tej calej sytuacji to tyokazales sie idiota ze spotykales sie z dziewczyna ktorej nie chcesz, to ty ja oszukiwales i zwodziles mowiac ze slub za jakis czas skoro w ogole tego nie chciales. to ty grasz nie fair i wykorzystywales ja zeby tylko sie sexic. i jestes najgorszym smieciam i lajza nam awiajac ja do aborcji, bo i tak nie chcesz z nia byc. jak nie chcesz to ok. lepiej jej bedzie bez takiego zera jak ty. a dziecko zostaw w spokoju.

Gość nie patrz na rodzicow
po pierwsze kawałek plastiku z dwoma kreskami nie oznacza jeszcze ze akurat ona jest w ciazy po drugie czy masz pewnosc ze to twoje dziecko? poczekaj do porodu, zrob testy dna i jesli dziecko jest twoje to plac na jego utrzymanie (jak nie potrafiles fiuta w spodniach utrzymac) ale nie zen sie jesli jej nie kochasz bo i tak nic z tego nie bedzie, ale chociaz zachowaj sie jak mezczyzna a nie jak bachor!

Gość glupi jestes ale mlody
coz stalo sie i musisz poniesc konsekwencje slubu brac nie musisz ale ojcem powinienes zostac dzieciak przeciez nie zawinil ze ty nie myslales glowa a fiutkiem

Ja też myślałem, bo nie bzykałem się zupełnie bez zabezpieczenia.Jeszcze mysle o tym,ze jak sie z nią ożenie, bedziemy zgrywać zakochanych, potem wspanialą rodzinke, to jakos wyjdziemy z tego cało i obejdzie się bez plotek, rodzice beda sie cieszyc, ze maja wnuka, ale z drugiej strony...mam sie tak męczyć do konca życia?

Gość alle beeka
znam taki przypadek gdzie dziewczyna niby brała tabletki a zaszła w ciąze.. zatrzymała przy sobie fajnego faceta bo jezdzi BMW :D:D:D ahhh te nasze wiejskie blachary :D

Gość bgfdvbfdsvfd
i nie bron sie rodzicami, co schowasz sie za mamina spodnice? jaki z ciebie wiesniak az zal. jak mozna namawiac do zabicia dziecka dla swojej wygody.

Gość bgfdvbfdsvfd
chcesz udawac i zgrywac? jestes zerem. chociaz jak widac do tej pory udawanie wychodzilo ci bardzo dobrze.

Gość ,kjk
dlaczego meczyc? bedziesz mial dziecko i to sie liczy zobaczysz jak sie urodzi i mysle ze dzieciaka pokochasz od pierwszej chwili kiedy go zobaczysz:)nie musicie brac slubu ale dziecko musi chyba miec tate nawet na odleglosc prawda trudno stalo sie porozmawiaj z nia i tyle , pomysl o tym co by bylo gdyby twoj ojciec cie nie chcial kazal matce cie usunac , dziecko zapewne juz ma serduszko i czeka na was wiem ze to trudne ale dasz rade trzymaj sie

Gość ;ldk;'
ma usunac i zyc z mysla ze zabila swoje dziecko czlowieku zastanow sie nad tym

Gość bgfdvbfdsvfd
zmarnuje zycie jezeli zabije dziecko, za twoja namowa. to bedzie zycie totalnie zmarnowane z twojej winy. dziecko to najwiekszy skarb obojetnie kiedy sietrafi

Gość kalajssd
a ile autorze twoja dziewczyna ma lat?

Gość klauzula
Która dziewczyna zechce Cię z dzieckiem? Jak to która? Twoja! Gdyby nie zaszła, bzykałbyś ją dalej i dalej wciskał jej ciemnotę, że ją kochasz. Jak tylko zaszła, to się odkochałeś i myślisz o tym, która Cię zechce? Pozwól, że nie skomentuję, bo komentarz, który ciśnie mi się na usta jest zbyt wulgarny. :O

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez zaszlam w ciaze w wieku 18 lat moj syn ma 10 miesiecy jest slicznym dzieckiem nigdy bym nie chciala cofnąć czasu i go usunac czy cos takiego czlowieku zmadrzej troszke

Gość powiedz rodzicom
o ciazy i twojej sugestji o aborcji jak jest normalny to moze porzadny wpi** ci sposci to troche rozumu zlapiesz

Gość majeczka_30
Powiem tak...faktycznie współczuję wam jeśli jest tak , jak panna mówi. Na pewno nie powinna cię w taki sposób zatrzymywac przy sobie..bo to nie jest dobry sposób. Tak myślę, że czas z nią porozmawiać tak jak ktoś to już wcześniej sugerował...sprawdzić czy zrobiła to specjalnie i czy faktycznie się zabezpieczała. Jednak bez względu na wynik tej rozmowy...za dużego wyjścia nie ma;/ Niestety. Usunięcie mówisz...hmm...nie wiem czy kiedyś w życiu nie żałowałbyś tej decyzji. Oto co ja bym zrobiła na twoim miejscu: szczera rozmowa z rodzicami...przedstawienie całej sytuacji i zaznaczenie że nie chciałeś żadnej ciąży i starałeś się zabezpieczyć...jednak stało się tak a nie inaczej...więc będziecie starali się wspólnie być rodzicami. Nie brałabym żadnych ślubów...to nie ma sensu...bo nie wiadomo czy ten związek wytrwałby próbę czasu. Jednym słowem nic na siłę. Ciąże niestety zdarzają się nawet gdy bierze się tabsy...nie ma 100% zabezpieczenia...i miejmy nadzieję , że tak właśnie się stało...no a teraz cóż...trzeba ponieść tego konsekwencje. Życzę powodzenia.

Gość klauzula
Dziewczyna była godna miłości i kochałeś ją, a teraz jest trędowata, bo ma w brzuchu maleńkiego człowieczka, który jest miniaturką Ciebie? Taki jesteś chętny do zabijania części Ciebie? Tobie jest fajnie, bo żyjesz i umiesz się bronić, a on? Obroni się? Ty go powinieneś bronić i osłaniać, ale..... :(

Gość Fela z miasta
Jak to mówią : Nie uważałeś jak robisz, to teraz rób, jak uważasz. No cóż, trzeba być facetem z jajami, a nie ukrywać się za mamusię i tatusia. Jak szedłeś do łóżka z dziewczyną, to jak rozumiem - nic im nie mówiłeś i o pomoc nie prosiłeś, tak ?? No to teraz chłopie trzeba z dziewczyną porozmawiać, ale nie o usuwaniu, tylko co dalej. Żenić się narazie nie musisz, możecie wziąć cywilny i trzeba wypić to piwo. Z rodzicami porozmawiać. Dzieciństwo sie skończyło, a zaczęło sie dorosłe życie. Zresztą oboje jesteście pełnoletni już.

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
jestem troszke starsza.. ale wiesz jakbym sie cieszyla z dziecka majhac 18 lat ? :) ja tylko czekam az wpadne bo niby czekamy az sie wyprowadzimy. ale obydwoje mamy nadzieje ze zajde :) a Zmarnowane zycie to ma 14,15,16 latka z bobasem

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
porozmawiaj z nia szczerze i tyle slubu nie musisz brac , poprostu musisz stanac na wysokosci zadania i byc ojcem to twoje dziecko i bedziesz za nie odpowiedzialny tak jak twoja dziewczyna

Ja nigdy dziecka w rękach nie miałem! Co mam je w wózku wozić, czy spiewac kolysanki...:-o Nie nadaje sie na ojca inie znam sie na wychowaniu dzieci.

Gość Fela z miasta
Wiesz co ?? Twoje wypowiedzi to albo prowokacja, albo jeden wielki ŻAL :o Przestań siedzieć na kafeterii, tylko idź do dziewczyny, a potem do rodziców. Mięczaku ty :o