Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRUNET_TAKI_JEDEN

Moja dziewczyna jest w ciaży...Co robić?

Polecane posty

Gość takajednazpolskigdzies
i zapomniałam dodać że maturę też robiłam wieczorowo razem pracowaliśmy a on zaocznie ja wieczorowo kończyliśmy studia,więc kurwa człowieku wez w końcu dorośnij bo jak na razie to dupa z ciebie nie facet

TY OBRAZASZ CALA POPULACJE KOBIET SWOIM BEZNADZIEJNYM ZACHOWANIEM A FORUM PUBLICZNE MA TO DO SIEBIE GNOJU ZE MOGE PISAC CO CCHE A ZE PISZE PRAWDE TO INNA SPRAWA PS LEC DO OJCA SIE POSKARZ HAHAH

Gość Złoty vel brunet_81
Zamkijł ryja pisdo popiertolona ,hooju parszywy:( Wypiertalać mi z tąd

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
Myślał by kto, że się gadaniem ludzi przejmujesz! Weź się w garść! i zaopiekuj się nią i dzieckiem! Jak byś mógł żyć ze świadomością ze zabiłeś dziecko? Albo mając juz inna rodzinę i dzieci, bd miał wyrzuty sumienia ze gdzieś jest tam twoje dziecko, którego nawet nie spróbowałeś pokochać??

No wlasnie i oto chodzi, że już pewnie bede musial sie z nia ozenić, bo w przeciwnym razie kiedys moja rodzina bedzie miala do mnie pretensje ze zostawiłem kobiete z brzuchem i biedne dziecko nie ma ojca.

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
trzeba odpowiadać za czyny. Nie konieczni od razu ożenić! tu sie nie da gadac..... jak chcesz pogadac napisz GG: 24565698

Gość JudkaII kobieto
czasami się przycisz, zamiast jeździć po kimś bez sensu. problem ze sobą masz jakiś? bo na to wygląda.

Gość weekenddddddddddd
Wiesz co! Popierdolona jest ta dziewczyna, wpakowałeś się w bagno.. nie wiem no poczytaj coś... kurcze może to dziecko do domu dziecka albo powiedz kolegom żeby zrzucili ją ze schodów żeby poroniła ale to jak będzie widać brzuch... nie no żartuje takiej krzywdy nie wolno zrobić... kurcze no nie masz wyjścia... spieprzyłeś sobie życie.. trzeba było jej nie słuchać i zakładać prezerwatywy... to jest oczywiste że cie wrobiła!!!!!!!!!!

Gość następna mamuśka sie znalazła
DO łASKI. Jasbe, niech dziewczyna pomęczy sięsama z dzieckiem, najlepiej ze 20 albo więcej lat, bo jak można synusia 20 letnoego obarczać tym że zrobił dziecko. Przecież twoj synek to jeszcze mała pisdeczka, która tylko nieudolnie umie podupczyć. Chore są takie matki- mając dorosłych synów uwazają ich za niedorozwiniętych umyslowo i fizycznie. Już widze jaka z ciebie będzie teściowa - aż żal tej dziewczyny

Gość Złoty vel brunet_81
W dupsko mnie ugryżcie i ty też z swoim gg.:D

Gość nie rusza mnie to
przecież to nędzne prowo a wy glupie baby dajecie się nabrać, jesteście tak puste że aż żal mi was

Gość vegasesss
nawarzyłeś sobie piwa;/

Gość Złoty vel brunet_81
A co pożartować nie można kutafonie.Ręczny dziś już zrobiłem dwukrotnie i teraz mogę z takimi pustakami się pobawić:D😘 dal wszystkich pięknych kobiet.Brzydkie kopie w ryja:D:P:D

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
kurde chcesz porady to CI kazdy mowi! NIE ZEN SIE Z NIA , plac za dziecko przyznaj sie do tego co zrobiles i tyle. czego ozcekujesz? ze my zaplacimy za alimenty czy my powiemy tywoim rodzica ? daj numer to to zalatwie

ja nie mam zadnego problemu MAM CUDOWNEGO MEZA PIEKNE MIESZKANIE Z AGRANICA SUPER PRACE A DO TEGO ZACZELAM DRUGI KIERUNEK STUDIOW!!! JEDYNE Z CZYM MAM PROBLEM TO ZAKACEPTOWANIE TAKIEJ POSTAWY BO MNIE TO WYPROWADZA Z ROWNOWAGI...COS JESZCZE ....

I JESZCZE JEDNO WYSTAWIAJAC SWOJE OSOBISTE PROBLEMY NA FORUM PUBLICZNE MUSISZ SIE LICZYC Z KAZDA REAKCJA... KOLES SPIEPRZYL SPRAWE NIE CHCE JEJ NIECH PLACI ALIMENTY DZIEWCZYNA POPLACZE I PRZESTANIE ALE TEKSTY O ABORCJI MNIE WKURWIAJA

Gość Złoty vel brunet_81
JudkaII-- ty pisdo jakbyś studiowała tobyś tutaj nie siedziała.Krowa popiertolona:D

Gość Samarkowaaa
ty jestes faktycznie niedojrzaly to ze sie z nia rozstaniesz nie oznacza ze dziecko nie bedzie mialo ojca buraku :D ja pierodle faktycznie wspolczuje dziewczynie ze za takim glabem lata jeszcze

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
SAmarkowa zgadzam się Złoty vel brunet_81 - ja studiuje i tu siedze :O jakie to satraszne uuuuuuuuuuu :d a ty studiujesz? bo skoro sam mowisz tak to chyba nie ? :) wakacje macie w gimnazjum i szalejesz?:d

Gość Złoty vel brunet_81
Samarkowaaa-- krew nie woda majtki nie pokrzywy.:PSzczała za mną a właściwie za majątkiem mego tatusia.Teraz cwaniakuje i chce mnie zniszczyć.Nakopię jej do doopy i wyśle na ksieżyc:D

Gość osz kuuurnaaaa
hahahaha ale wy faceci jesteście naiwni, przykro mi bardzo, ale muszę cię poinformować że antykopncepcja zawodzi, i to nierzadko :) więc wiążąc sie z kimkolwiek i uprawiając seks, zawsze trzeba brać tą możliwość pod uwagę, o taak bo zdaje wam się, że jak bierze tabsy to na 100% nie zajdzie... że kobieta zaciąża się zawsze wtedy kiedy planuje, albo kiedy wcześniej uzgodni to z mężem... helooł!!! dziewczyna się truje tabsami i psuje zdrowie (to i tak robi ci przysługe, bo przez to nie musiesz zakładać gumek, i jest wygodniej) a ty jeszcze z pretensjami? to wina twojej niewiedzy i naiwności, i nie przekładaj swojego zawodu i frustracji na nią - obwiniając ją o to, poza tym nawet jeśli cię 'wrobiła' to co? odwrócisz się od niej i nie będziesz chciał jej znać? dziecko nie jest niczemu winne, z nią możesz nie gadać, obrazić się na nią i zerwać, ale powinieneś być ojcem dla dziecka, odwiedzać albo brać do siebie jak trochę podrośnie(to jest do uzgodnienia razem) i pomagać finansowo, bo to przecież twój dzieiak, a nie odwracać się du.pą albo wymagać aborcji - taka decyzja należy tylko i wyłącznie do niej i zrobi to co postanowi, ale tak, jak to facet - najlepiej sobie zamoczyć, ale jak przyjdzie co do czego zwinać kut.asa i uciec koorva żałosne, niedojrzałe chłopaczki, wróć do piaskownicy, skoro przerasta cię ponoszenie konsekwencji za swoje czyny...

Gość O ŁASKI...............
HEJ CHWILA! gdzie ja napisałam że ma sama ponosić odpowiedzialność? ma wydorośleć i ponieśc konsekwencje

Gość Złoty vel brunet_81
a może ma to z kim innym a mnie wrabia?Niedoczekanie !!!!!!

Gość JudkaII kobieto
może i masz dom, męża i inne cuda (co mnie raczej nie obchodzi, po co się chwalisz?), ale kultury to ci zupełnie brakuje. netykieta, poczytaj trochę o tym, bo widzę, że jesteś jedną z tych, która tego nie przestrzega i co za tym idzie utrudnia korzystanie z forum innym osobom.

Gość Złoty vel brunet_81
JudkaII -- uciekam za granice i tyle mnie bedzie widzieć.:D tylko szkoda mi cafe jak to moje życie jest:O:(

Gość exaleuusx
na szczęście alimenty są obowiązkowe, i na dodatek można je podwyższyć w sądzie, a samotnej matce należy się najwięcej przeważnie, i szczególnie wtedy mnie to cieszy kiedy widzę, ża jakaś dziewczyna zaciążyła się z nieodpowiedzialnym gnojkiem