Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRUNET_TAKI_JEDEN

Moja dziewczyna jest w ciaży...Co robić?

Polecane posty

Może gdyby była inna to ożeniłbym sie z nia i jakoś by to było, ale jej natrętny charakter na to nie pozwala. Chciałaby mnie najchętniej zamknąć w klatce, a ja potrzebuje wolności, znajomych, jestem młody, potrzebuje się wyszaleć, a nie pieluchy zmieniać i siedzieć pod pantoflem żony

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
to po jakiego chuuuja zes z nia byl ? mogles chociaz normlana kobiete sobie znalesc jak juz chciales sobie ulzyc.. bo wiadomo ze zawsze moze byc z tego dziekco :/

I DOBRZE KTOS MUSI NA NIEGO NASKOCZYC MOZE DOSTANIE SZYBKA LEKCE DORASTANIA

Gość kojhggf
powiem wiecej: ona wcale nie musiala cie wrobic... wystarczylo ze brala leki , zmienila rodzaj tabletek ,wymiotowala czy nawet miala sraczke i to juz moglo wplynac na dzialanie tabletek...

i nie potrzebuje jej ciepłych obiadków...( bo tyle jest mi w stanie zaoferować) na początku związku powiedziałem jasno, że nie mysle jeszcze o przyszłości, a ta uparcie gadala o ślubie, zachwycała sie cudzymi dziecmi i mowila, ze chcialaby takie dziecko itp...

Gość bgfdvbfdsvfd
zostaw ja w spokoju ale miej tchurzu i wiesniaku tyle odwagi zeby jej to powiedziec . co boisz sie jej w oczy spojrzec?? to powiedz maminsynku mamusi zeby to zrobila. nie moge.

A DO TEGO EGOISTA wiesz co synku idz ty stad i nie zawracaj ludziom glowy bo widac ze z ciebie rorpieszczony synku tatusia z frima nic juz nie bedzie idz do tych znajomych i baw sie a najlepiej znajdz se druga dupe do bzykania no bo przeciez facet musi nara

Gość Nosił raz wilk kilka ponieśli
11:36 [zgłoś do usunięcia] BRUNET_TAKI_JEDEN--- MASZ PRZERYPANE lepiej idz na ugodę aniżeli być do niej wrogiem.Zalatwi Twojego Tatusia na amen.

Gość ojej...
dziwisz jej się że ciągle dzwoni, pisze i chce pogadać ? To w koncu ona jest w ciąży, bzykac bez gumki potrafiłeś bo fajnie co? a teraz jak wpadka to dochodzisz do wniosku że za mlody na tatusia jestes? noi co mamusia na to ? hahah "wydawało mi się że ją kocham..." haha człowieku a może Ty masz 15 lat? najlepiej by bylo zeby sie dziewczyna odwalia i dała chłopczykowi życ? dobre , dzisiejsi faceci ...żal

Artefakt_Diabła-- TY JUZ SIE NIE ODDZYWAJ pustaku.Kompromitujesz sie jako kobieta.Chyba jeszcze nie dorosłas umyslowo i nie dziwota jestes samiutka.Każdy od ciebie ucieknie.:D

ojej.... POPIERAM W STU PROCENTACH!!!!!!!!!!!!!! TY MALY A MOZE TO TY JESTES POKRZYWDZONY TUTJA CO... BIEDNY MALY CHLOPCZYK NO....

Niektórzy znajomi mi mówili, że ona leci na kase i auto, chociaz nie wierzyłem. Pochodzi z biednej, wielodzietnej rodziny, ale jakoś specjalnie mnie nie naciągała, przeważnie ja płaciłem, bo chciałem, ale tera zcos mi sie wydaje, że mieli racje. Jestem wkurwiony na nią,że tak mnie wrobiła w dziecko!

WROBILA.... A TY NIE WIEDZIALES W CO WKLADALES....... KURWA TY TO CHYBA Z ZAWODU JESTES SYN OJCA HAHAHAHAHHAHA

Gość kojhggf
jesli nawet cie wrobila juz po ptakach... chyba nie myslisz ze zabije kore znoszaca zlote jajka? :D

MI TEZ SIE PO MALU ZACZYNA WYDAWAC ZE TO PROWOKACJA BO KURWA ZA DUZE SCIERWO BY Z NIEGO BYLO

Gość kojhggf
kure * :classic_cool:

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
Ona cb?? Hahhaha Człowieku! Wina leży po obu stronach! Oboje byliście nieodpowiedzialni...... ...a teraz ty zachowujesz sie jeszcze bardziej nieodpowiedzialnie.Jestem młodsza od cb a mam wiecej rozumu! To ty nie wiesz skąd się dzieci biorą?? Spróbujcie chociaż! I tylko nie aborcja.! Jest to najgorsza zbrodnia!

kojhggf-- masz rację w 100% ty aby myślisz.:classic_cool:

Gość takajednazpolskigdzies
a mój men miał 21 jak został tatusiem a ja 18 i była to typowo imprezowa wpadka po 4 miesiacach znajomosci.Obecnie bedziemy obchodzić 9 rocznice naprawdę uganego związku więc jak widzisz też można a o miłości nie było mowy na początku

Wszystkie myśli kłębią mi się w głowie...Nie rozumiecie, że ja nie chce zabijać dziecka,ale nie chce tez zmarnowac życia swojego i mojej dziewczyny!!!!To nie jest tak, jak w mieście,że zamykasz sie w mieszkaniu i jakoś żyjesz, ale cała wieś żyje twoim życiem, szczególnie, jak jesteś znany tak, jak moja rodzina, bo ma dużą firmę. Wszystkich sie dookoła obgaduje, obserwuje, znają każdy twój ruch. Nie wiem, czy to wszystko wytrzymamy!!!!!!!!!

Gość Samarkowaaa
wyzywaja cie bo jestes glupi :D skoro jej nie chcesz i dziecka to sie rozstan i tyle pajacu

Gość bgfdvbfdsvfd
zloty sopadaj ze swoimi glupimi prowokacjami.

Gość klauzula
No nie mogę! Wrobił dziewczynę młodszą od siebie w ciąże i teraz chce ją samą z tym zostawić. Ktoś Ci powinien takie lanie spuścić, żeby przez miesiąc na tyłku nie usiadł!

Gość Złoty vel brunet_81
hahhahahahahahhahahahahaha ale jaja dajecie sie podpuszczać jak małe dzieci:D:D:D

Gość Samarkowaaa
to trzeba bylo huja nie wkladac :) wina jest tez twoja i tyle niechcesz ich to rozstan sie z nia i po sprawie alimenty mozesz placic i od czasu do czasu dziecko zobaczyc ono nie jest winne