Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRUNET_TAKI_JEDEN

Moja dziewczyna jest w ciaży...Co robić?

Polecane posty

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam mature i zrobilam ja majac dziecko wiec przestac tak gadac a nawet jak teraz nie zrobi to istnieja szkoly wieczorowe wtedy to ty sie mozesz dzieckiem zajac a ona skonczy szkole wiem to z wlasnego doswiadczenia wiec tu nie sciemniaj tylko idz i z nia pogadaj

Gość bgfdvbfdsvfd
to sie nauczysz.

o kurva to myslisz ze jak ja zaszlam w ciaze to moj maz mial kiedy kolwiek jakies praktyki na bycie ojcem?!?! cwaniak to ty byles ale w łóżku a teraz co ?!

Gość bgfdvbfdsvfd
a tak na marginesie to rzeczywiscie jestes maminsynkiem, mieczakiem cieniasem i baba w spodniach zero faceta, nawet sladu faceta w tobie nie ma.

Gość jkjkjkjkjkjkjkj
wiesz ile mam kolezanek z dzieckiem ktore zrobily mature ??;o niewyobrazasz sobie tego.. po 2 sam mowisz ze ona chce dziecko wiec nie wiem o co sie martwisz.. POo 3 PO PROSTU BOISZ SIE RODZICOELSTWA! dorosnij. ja ytez nie wiem jak wychjowywac dziecxko, poczytam.. i dowiem sie jak juz je bede miala..

mam podstawowe pytanie po co z nia byles skoro nie chcesz jej jak napisales w pierwszej wypowiedzi.....i po co sie z nia bzykales...dla bzykania...

chlopak chcial sobie pobzykac a teraz jak jest dziecko to w nogi po co mu problem ,zal co z ciebie za facet

Gość bgfdvbfdsvfd
to spadaj na drzewo tchurzu i zostaw w spokoju ja i to dziecko ktore nosi pod sercem, jestes dupa

to jeszcze raz sie ciebie pytam baranie jeden, po co z nia byle si sie bzykales skoro najwidoczniej nie kochasz jej i masz ja w dupie!!!!!!!!!!

czy ty jestes normalny nie chcesz wlasnego dziecka?! i co za pare lat ta mala istotka nawet cie znac nie bedzie chciala a dziewczyna watpie ze usunie ciaze wiec zycze powodzenia w placeniu alimentow

Gość Nosił raz wilk kilka ponieśli
i wilka.Ha hahahhahaha.Złoty aleś wpadł.Ty cwaniaku cafeteryjny i jedna osoba cie załatwiła na cacy.Nie martw się jeśli nie masz środków na utrzymanie rodziny,twoja luba dostanie z funduszu alimentacyjnego.Natomiast Twój tatuś będzie ponosił koszty.Takie jest prawo.

boze boze....jak faceci sa wlasnie tacy BEZ JAJ!!!!!!!!!!to ja chyba wole zeby na swiecie byly same kobiety tchorz eunuch ciota mamisynek ps dorabiam w firmie ojca...........kurwa masz 20 lat!!!!!

Gość bgfdvbfdsvfd
jestes idiota kto ci powiedzial ze facet musi sie bzykac?? chyba za duzo tv ogladasz. jak tak bardzo ci sie chcialo trzeba bylo do burdelu isc a ne grac na uczuciach i zyciu innych ludzi i ich bezwstywnie i perfidnie oszukiwac. jestes dupa i zal mi twojego dziecka

Gość :(:(:(:( ehhhhhh:(
jesteś egoistą szkoda ze matka ciebie nie usuneła. Dla ciebie tak wygodnie pozbyć się problemu ale co ona twoja dziewczyna bedzie czuła to nie wazne, to ją beda dreczyly wyrzuty sumienia, moze to ona pozniej nie bedzie mogla miec wiecej dzieci przez ciebie. szczerze to po takim numerze to kopnałabym cie gleboko w duuuupe i sama wychowala to dziecko podajac ze ma nieznanego ojca a nie takiego chuuuuuuuja jak ty.

Gość bgfdvbfdsvfd
zloty to ty?? helo;) hahaha

ty jebniety jestes jesli myslisz ze ona zaszla w ciaze zeby kolezanka sie pochwalic wez debilu jeden

Gość Samarkowaaa
Ty jestesglupi Kto ci sie kaze z nia zenic Trudno stalo sie Powiedz jej ze nie chcesz z nia byc i tyle ze juz planowales odejsc ze dziecko jesli chce to niech urodzi Przeciez mozesz dziecko widywac i dawac jakas kase tak samo jak jej dawales na rzeczy i tyle Jesli jej nie kochasz to sie nei wiaz matole

Gość kojhggf
autorze jestes dziecinny- problem jest to najlepiej go usunac. kochasz dziewczyne? jak tak to sprobujcie byc razem bez slubu... jesli nie- plac alimenty

mi sie wydaje ze sie chlopaczku maly teraz bronisz.....sluchaj uwazasz ze facte musi...wiec wybzykales....skoro jestes na tyle duzy zeby ci stanal badz na tyle duzy zeby poniesc jak to sie brzydko mowi konsekwencje a tak poza tym skoro ona chce tego dziecka to nic nie zorbis zi dobrze ze chce bo pojebanych szalencow co usuwaja i tak jest za duzo, jak masz jewj pieprzyc zycie swoja marna osoba to lepiej spierdalaj.....i plac te alimenty a jak masz troche uczucia i meskosci ZAJMIJ SIE SWOJA RODZINA BO WLASNIE TAKA MASZ TERAZ!!!

Gość Nosił raz wilk kilka ponieśli
Coś cie pech ostatnio prześladuje:pNajpierw odebranie ci dożywotnio nicka Złoty a teraz dzidziusiek.Po co podawałeś ,ze masz 19,21,27 i ostatnio 29 lat jak okazało się ,ze masz 20 lat.Całuski rozsyłałeś kobietom na cafe a w realu jesteś zwykła pisda:D

ja sie jej nie dziwie dziewczyna sie boi tak jak ty co dalej wiec do niej o to pretensji nie miej

Gość abcdefghijklmnoprstuwz
link trzeba skopiować cały bo nie działa !!!!!!!!!!

skoro nie chcesz ani jej , ani miec z nia dzieci to trzeba bylo jej sie bzykac. Tyle w temacie

KURWA TRZYMAJCIE MNE BO NIE WYTRZYMAM GNEBI GO....CZAUS MU TRZEBA, MOZE 9 MIESIECY... TY PATOLOGICZNY PADALCU POMYSL JAK ONA SIE MUSI CZUC!!!!!!!!!!!!!!KURWA IDE STAD BO NIE WYTRZYMAM A MAM WOLNE DZIS I MIAL BYC PIEKNY DZIEN