Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitta waw

jezu ale dziś usłyszałam w MPK

Polecane posty

Gość Julitta waw

Wracałam do domu MPK i chyba na 5 przystanku od mojego gdzie wysiadałam wsiadła starsza pani, i staneła sobie obok chłopaka który mieszka niedaleko mnie (razem wysiadamy na jednym przystanku) i mówi do niego że jak myśli że jest kulturalny i ma trochę przyzwoitości to powinien jej miejsca ustąpić. A on do niej powiedział "Kupiłem bilet za 1,50 czyli zapłaciłem za komfort z którego teraz korzystam siedząc na tym miejscu i nie zamierzam ci w żadnym wypadku ustąpić, w zasadzie nie skasowałaś biletu więc pewnie go nie masz, więc odejdź od mnie i nie przeszkadzaj mi w odpoczynku" Babka jak głupia, czerwona na twarzy, 0 odzewu i na następnym przystanku wyszła z MPK. A każdy tam normalnie się śmiał z niej. Kurcze ale ta młodzież teraz jest, ale z drugiej strony czemu ma ustępować jak kupił bilet.ach

Gość Julitta waw

Gość nickonicko2010
nie powinien zwracać sie do starszej nieznajomej kobiety na ty:)może mam staroświeckie poglądy ale tak właśnie uważam:) ... http://tnij.org/dobryprezent

niestety, to starsze panie nie pokazuja kultury ;/ tez by mi cisnienie skoczylo jakby jakas wyleciala mi z takim tekstem, ale zawsze miejsca bym ustapila. chlopak rowniez powinien byl ustapic, pomijajac chamski tekst, ale nade wszystko to starsza kobieta. to swiadczyloby o jego kulturze a nie jej

Gość na ty sie nie powinien zwracac
ale tak w ogole dobrze ze zwrocil jej uwage ;/ Ja place za bilet miesieczny 150 zl ;/ i z jakiej racji mam komukolwiek miejsca ustepowac ;/ tak samo place, wiec wymagam ...

Gość blę27
to ze nie ustąpił miejsca to sie nie dziwię bo sama bym nie ustąpiła....tak samo zapłaciłam za bilet to dlaczego ja mam stać?....tak ,tak wie, bo tak wypada :P...tylko nie ładnie ze zwracał sie na ''ty''....zadna kolezanka ona jego nie była

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
niestety ale starsze osoby nie pokazuja sie zwykle od dobrej strony i usiłują wymusić ustapienie miejsca prostackimi tekstami zamiast normalnie zapytać czy moglyby usiąść

Jak ty będziesz starą pierdołą to też będziesz stać nad głową jakiegoś młodzieńca, który ci powie tak jak ten pizduś,nie będzie wam do śmiechu banda rozpieszczonych gówniarzy, tak tak

Gość sdasedqew434324
ten tekst jest z demotywatorów......................