Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Perwersja & Naczelny-Cham-Kafe kącik dla zakochanych:)

Polecane posty

MarianoItaliano21 Powiem krótko i intelektualnie wypierdalaj stąd po to dla tej smietanki założyłem temat żeby takie pizdy jak Ty tutaj nie wchodziły i nie pierdoliły jak im żal dupę ściska że jest pare osób które dobrze się dogadują ze sobą;P i naucz się jednego nie wpierdala się między wódkę i zakąskę!!!

Oh iceman jaki Ty jestes bezposredni i arogancki. W Twoim przypadku dochodzi kolejne uposledzenie spowodowane zlym wychowaniem. Mianowicie tzw. patolka.

my wódką bo uderzamy wszystkim do głowy:P a zakąską nasi fani i ludzie którzy chcą z nami dyskutować:P Ty mnie szczylu nie będziesz uczyć wychowania jak dorośniesz to pogadamy:P Pokój Wam zostawiam :P

Aha, czyli mam rozumiec ze slowa "wypierdalaj" "kurwa" i "pizda" sa u Ciebie na porzadku dziennym. Takze zwracam honor, przynajmniej teraz wiem. Dokladnie jestem miedzy Wasza wyimaginowana wodka i zakaska. Musze byc tutaj zebyscie sie porzygali ta wodka a zakaska nie brala w tym udzialu.

MarianoItaliano21 jak już kiedyś jak ktoś pisze na poziomie to ja na poziomie odp a jak ktoś niestety nie ma poziomu to i odpowiedź moja jest taka jaką dostałeś mój drogi kolego:P a przekleństwa były bo mnie wkur....

Gość lodzik pochamuj jezyk
wyszczerbisz go sobie jak bedziesz tak jazgotac niczym baba na jarmarku:p i jak zaspokoisz swa krolewne petrol:P

Gość co sie nie podoba moja proza
:P jazgocze twoj men nie porownujac brzeczy jak stary rozklekotany tramwaj:O caly dzien drazni me oczy:classic_cool:

to zamknij oczy nie musisz patrzeć, petrol w końcu się zdecyduj bo ja nie lubię lekceważenia mojej osoby ja się nie będę nikomu narzucał tym bardziej że moje serce jest już zarezerwowane na chwilę obecną tylko dla jednej osoby

pomarańczko to nie mój men Lodowy dobrze powodzenia w prawdziwym uczuciu do realnej

widać uważnie postów ostatnio moich nie czytałaś jestem facetem samotnie wychowującego 7-miesięcznego synka moja narzeczona zginęła 3 miesiące temu w wypadku. dobranoc

Gość zdegustowana jones
o boże mario kocham cię ❤️

cmok cmok jeszcze raz przeczytałam te wypociny tego pseudoitaliano cha cha che che czysta forma zazdrości

Forma zazdrosci? Kobieto chyba nie wiesz z czym masz do czynienia. Zreszta kolejna utumaniona, w tym temaci jestesmy swiadkami wylegarni miernoty polskiej.