Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasgo_something

32 letni facet ktory mial jedna dziewczyne?!

Polecane posty

Gość lasgo_something

Poznalam faceta w necie. Wydal mi sie jednym godnym zainteresowania. Wygladal na zdjeciach calkiem fajnie. Myslalam w ogole ze to taki typk podrywacza. Troche mnei zmartwilo ze ma 32 lata bo ja mam 25 tylko... no ale skonczyl superstudia... powiedzial mi dzis ze mial w zyciu jedna dziewczyne, z neta z ktora byl 4 miesiace... czy mam sie ulotnic?!

Gość to ich sprawa, ale zeby dzieck
dlaczego rozstali sie?

Gość SzaraMyszka21
daj mu szansę

Gość lasgo_something
boze, czy to jest mozliwe ze normalny facet by sie ustal w tym weiku z jedna dziewczyna w calym zyciu?!

Gość SzaraMyszka21
tez kiedyś nie wierzyłam w takie przypadki :) ja trafiłam na 27 latka bez żadnej dziewczyny w jego historii :D Oczywiście dłuugo sie nie przyznawał i powiem tak cholerne kompleksy :O A inteligentny, dżentelmen w każdym calu, ale może ten Twój już dojrzał do związku z kobietą :)

Gość lasgo_something
i co? jest twoim facetem?

Gość SzaraMyszka21
Nie

Gość lasgo_something
dziwi mnie to, bo mój poprzedni facet Fafik, miałm mnóstwo suczek w swoim życiu :) Ale ja byłam jego ulubioną :) Niestety postanowiłam zerwać z Fafikiem.

Gość SzaraMyszka21
Przypuszczalnie facet ma problem z sobą, kompleksy, nie wie jak postępowac z dziewczyną, aczkolwiek jest druga strona medalu, nie jest tak że nie mógł znaleźć żadnej dziewczyny, bo mógł, ale to typ romantyka, który szuka tej jedynej i nie może znaleźć, który wzdychał pół roku do dziewczyny która go olewała itd ale to ciężki typ, ale wartościowy, z zasadami

Gość no jasne
przecież w dzisiejszych czasach nawet nie wypada aby facet miał tylko jedną partnerkę - powinien przewalić przynajmniej 10 wtedy śmiało można stwierdzić że ma dośwoadczenie jest wartościowy i pożądany te 10 z któeymi spał to nic nie warte s*ki ale ON ...

Gość SzaraMyszka21
no jasne --> nie chodzi o doświadczenie seksualne, ale o dojrzałość do stworzenia związku, istnieje duze prawdopodobieństwo że facet boi sie związków

Uciekaj od niego, przecież to jakiś trędowaty. Normalny facet w tym wieku powinien mieć przynajmniej 15 partnerek seksualnych. Także autorko sama widzisz , że ten twój to jakiś psychol.

Gość no jasne
a ty coś taka ciekawa? jestem kobietą i na takie pytania nie udzielam nigdy odpowiedzi

Gość lasgo_something
dobra nie robcie se jaj

Gość a jak facet ma 27 i nie mial
nigdy babyb to juz dobrze ?:D

Gość no jasne
dojrzałość do steorzenia związku zależy od liczby partnerek seksualnych? ciekawe

Gość SzaraMyszka21
źle

Gość ciebie puszczalska
sie nie pytalem :O:O

Facet, który miał mało kobiet jest odbierany przez nie jako mało wartościowy, dlatego należy zaliczać ich dużo... a wtedy będzie jeszcze więcej chętnych.:)

Gość no jasne
żeby uprawiać sex wcale nie trzeba wchodzic w żadbe związki

Gość SzaraMyszka21
Nie ulatniaj sie :) "dojrzałość do steorzenia związku zależy od liczby partnerek seksualnych? ciekawe " - czy ja napisałam seksualnych ? gdzie?

Gość kociaku przejdź
się po jakiejś galerii i uszczęśliw przynajmniej dwóch wtedy będą mieli większe wzięcie

może zakochał się w jakiejś na wiele lat <3 wiem, za dużo dumy i uprzedzenia :P trochę to nienormalne, ale zanim go skreślisz to poznaj lepiej

Gość SzaraMyszka21
Ja wchodząc w związek wpierw wymieniam się drobnymi czułościami , całusami, bliżej poznaję osobę , nie buduję związku na seksie, i stąd obawa ż ektoś kto ma tyle lat i brak związków (lub jeden) to nie potrafi dawać siebie, żyć dla drugiej osoby, zbyt długie życie tylko dla siebie robi z człowieka egoist ę

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Skoro miał tylko jedną, to możesz byc tą drugą :D (niekoniecznie ostatnią)

Gość no jasne
kodem piszecie?

Gość Stray prawiczek
"czy ja napisałam seksualnych ? gdzie? " To w końcu od czego niby zależy? Jak się jest w związku to raczej kontakty seksualne są jego naturalnym nastepstwem. Miał dużo dziewczyn? - Źle. Nie miał? - Jeszcze gorzej. Wam się nigdy nie dogodzi.

Gość Stary prawiczek
"zbyt długie życie tylko dla siebie robi z człowieka egoist ę" No ja kandydatek do związku nie miałem więc to czyni z was egoistki. Było trzeba mi dać szansę a nie się na mnie wypinac :D

Jakie zatem są normy: Facet 20lat- ? 25lat- ? 30lat- ? Ile powinni mieć partnerek i jaki czas?