Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasgo_something

32 letni facet ktory mial jedna dziewczyne?!

Polecane posty

Gość lasgo_something
to nie chodzi o to...ze ma miec 20 ale zeby mial ze 2, 3.... no raczej kazdy z kims jest do 30

Gość dlatego najlepiej
nie zwracac uwagi na zadna babe i zyc samemu 🖐️

Gość no jasne
"Ja wchodząc w związek wpierw wymieniam się drobnymi czułościami , całusami, bliżej poznaję osobę , nie buduję związku na seksie, " i słusznie jeśli zaczniesz od łóżka szybko się rozpadnie tylko poznając kogoś naprawdę jesteśmy w stanie stworzyć fajny i trwały związek

Gość nie kazdy z kims jest
niektorzy musza byc sami by byla rownowaga w naturze :D

Gość Stary prawiczek
Ja mam 30 lat i nigdy żadnej dziewczyny. Ten temat nastroił mnie tak optymistycznie co do tego jak mnie widzą kobiety, że chyba strzelę sobie w łeb w wigilię.

Gość nooooooo nieeeeeeeeee
nie chciałeś czy jesteś taki brzydki

a ja mam też taki problem, miałam tylko 1 partnera w całym moim 28 letnim zyciu... i spotkałam takiego gościa który był zdziwiony że taka dziewczyna jak ja miała na koncie tylko jednego partnera (!!!!!!) :O świat cofa się duchowo i mentalnie do epoki kamienia łupanego gdzie rządziła poligamia a ta zwariowana swoboda seksualna w naszej kulturze masowej strasznie ludziom mózgi przepaliła

Gość SzaraMyszka21
W dupie normy :P Wybiera się faceta za to jaki jest , a nie jaki był Dlatego też jeśli ten 32 latek jest fajny to się nie zastanawiaj Chodzi o to że taki ktos po prostu moze miec problem z sobą, stronic od ludzi , zobowiazan

Gość Stary prawiczek
Mnie nie chciano. A czy brzydki? Nie straszę.

Gość lasgo_something
wiem...wiem... ale nie znam go a nie chce sie umawiac bezsensu... on jeszcze w ogole glupi opisal mi jakies randki z laskami i ktora dlaczego go nie chciala.... i co, jak ma mnie to zachecic?

Gość SzaraMyszka21
stary prawiczku --> a zabiegales o jakieś dziewczyny? czy czekałes az same cie znajdą? może Twoje nastawienei jest odpychające :)

Gość Stary prawiczek
"Chodzi o to że taki ktos po prostu moze miec problem z sobą, stronic od ludzi , zobowiazan" Problem z sobą to ma każdy i co jest złego w stronieniu od ludzi? Może ja wolę książkę poczytać niż się upić w klubie z innymi? A tych co stronią od zobowiązań to sobie proszę na dyskotekach poszukać. Co miesiąc inną pannę obracają w łóżku.

Gość Stary prawiczek
Za to wasze nastawienie - tylko przykład brać... Jasne, że zabiegałem o dziewczyny tylko byli lepsi ode mnie i byłem odrzucany.

Gość Ugruntowane Osuwisko
,,on jeszcze w ogole glupi opisal mi jakies randki z laskami i ktora dlaczego go nie chciala...."" Hehe, he Obok jest temat o braku szczerości i opłakanych konsekwencjach tego.

"ale nie znam go a nie chce sie umawiac bezsensu..." To może poznaj, chcesz aby fakt iż był w związku z kilkoma kobietami dał sens angażowania się w tę znajomość?

Gość SzaraMyszka21
stary --> też lubię ksiązki ale jak sie spotykam z facetem to nie będziemy razem książek czytać :D autorko -" on jeszcze w ogole glupi opisal mi jakies randki z laskami i ktora dlaczego go nie chciala..." :O - ewidentne kompleksy i brak obycia , mojemu tez troche odbijalo na poczatku :D ale potem gdy dalam mu odczuc ze gom lubie takim jakim jest poczuł sie pewniej :) Umów sie, to zapewne wartosciowy czlowiek , a jak nie wyjdzie to trudno :)

Gość Stary prawiczek
"ale jak sie spotykam z facetem to nie będziemy razem książek czytać " Więc co ma piernik do wiatraka?

Gość SzaraMyszka21
"Problem z sobą to ma każdy i co jest złego w stronieniu od ludzi? Może ja wolę książkę poczytać niż się upić w klubie z innymi?" Co ma piernik do wiatraka? - To że jak zbytnio stronisz od ludzi to co ty byś robił z dziewczyną , siedizał tylko w domu? Dziewczyna mówi jest weekend znajomi organizuja domowke, chodźmy do kina etc. Byś ją pewnie zanudizł naśmierć :P

Gość SzaraMyszka21
miałam siedmiu facetów i boję się że będzie mi to wypominał

Gość SzaraMyszka21
z 7 podszyw dobranoc autorko i stary :)

Gość SzaraMyszka21
ten wyżej to podszyw

Gość i oto chodziiii
"Dziewczyna mówi jest weekend znajomi organizuja domowke, chodźmy do kina etc. Byś ją pewnie zanudizł naśmierć " Jesli ktos jest introwertykiem to nie szuka baby chyba ze tez introwertyczki tylko ktora introwertyczka jest atrakcyjna ....zadna :D

Gość Stary prawiczek
"Dziewczyna mówi jest weekend znajomi organizuja domowke, chodźmy do kina etc" A to jakiś problem jest?

Gość Stary prawiczek
Gralibyśmy na moim koncie w World of Warcraft

Gość Stary prawiczek
WoW jest dla kretynów.

Gość SzaraMyszka21
wolę Starcrafta :(

Gość Stary prawiczek
Ja w nic nie gram.

Gość SzaraMyszka21
"A to jakiś problem jest?" a problem tego typu czy ty miałbyś mnie gdzie zaprosić?

Gość SzaraMyszka21
skoro nigdzie nie bywasz , wolisz siedziec w domu

Gość Stary prawiczek
Nie widzę problemu iść do znajomych czy do kina - nie rób z tego jakiegoś mission impossible.