Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasgo_something

32 letni facet ktory mial jedna dziewczyne?!

Polecane posty

6 lat z bicza strzelił :) Problem wieku bardziej leży w psychice samego faceta autor w ogóle nie musiał się przyznawać że nikogo nie miał, obyło by się bez śledztwa i generalnie negatywnego nastawienia do jego osoby. Z drugiej strony jak by napisał jaki to z niego buchaj to by autorka tematu poleciała z innym problemem na kafe, kobiecie nie dogodzisz :D

Gość h2o222
Darker, trafiałeś na nieodpowiednie dziewczyny i tyle:(

Darker, trafiałeś na nieodpowiednie dziewczyny i tyle a druga część tematu brzmi: Jesteś fajny facet na pewno sobie jakoś znajdziesz. Oj dziewczyny dlaczego kochacie wciskać facetom ten kit :) ?

Gość bo to jest ich
kurwska natura. facet powinien sobie odpuscic jakikolwiek kontakt z babami i lepiej by na tym wyszedl :O

Gość MA MAŁEGO PENISA
MA MAŁEGO PENISA.

Gość Ju update
Jakie zwyczaje? Ano różne. Przede wszystkim swoje zdanie, którego gotowi są bronić za wszelką cenę, oraz denerwujące kobietę nawyki, których wcale nie chcą zmieniać. Albo chociażby zależność od mamusi... Trochę by się tego nazbierało, ale top wychodzi dopiero po paru miesiącach związku.

Gość MA MAŁEGO PENISA
WSZYSCY MACIE MAŁE PENISY DLATEGO STARE DUPY Z WAS I ŻADNA WAS NIE CHCE

Gość h2o222
Czasami w długoletnim związku ludzie siebie dobrze nie znają. I to nie jest wciskanie kitu...

Gość PENISA CHCEMY

Gość h2o222
Darker -"szukajcie, a znajdziecie" ;) I Ty znajdziesz taką dla której będziesz kimś więcej niż tylko kumplem.

Gość Ju update
Oj Darker, jeśli bierzesz każdą dezaprobatę kobiety do siebie, to faktycznie znajdziesz mnóstwo czynników "przeciw" związkowi. Bądź jaki jeteś- jedyne, czego kobieta NAPRAWDĘ potrzebuje to akceptacja i zrozumienie....

Gość ale sciema
najgorsze jest to ze faceci to lykaja skoro nie mial brania w wieku 20 lat to ma miec branie w 32? no bez przesady :D

Gość h2o222
Tylko teraz tak mówisz, wierz mi Przyjdzie czas, że będziesz w szczęśliwym związku. Chłopie, masz dopiero 26 lat... Jeszcze życie przed Tobą...

Gość Ju update
Albo się podobasz albo nie. Okej, ale to dopiero początek. Prawdziwe problemy zaczynają się po czasie.

Gość kolejne banaly
😴

Gość h2o222
To przecież mówił, że rozmawiał, że "był dla nich stacją obsługową". Nie trafił na tą jedyną, po prostu. Kobiety niestety są okrutne.

Gość Ju update
"najgorsze jest to ze faceci to lykaja skoro nie mial brania w wieku 20 lat to ma miec branie w 32?" Ale taka prawda. Starszy facet ma większe szanse zaimponowania młodej dziewczynie, chociażby wyłącznie z racji wieku.

Gość zapomnialas dodac
i grubego portfela :D

Gość h2o222
I to prawda. Sama mam męża 8 lat starszego ode mnie. Nie chcę tu nikogo obrazić ale w większości tak jest, że faceci poniżej 30-stki są jeszcze tacy niedojrzali emocjonalnie

Gość Ju update
To się rozumie samo przez się. :P

faceci poniżej 30-stki są jeszcze tacy niedojrzali Ale należy pamiętać zawsze w wieku 32 lat kobieta może Cie nazwać tym "czymś" :P

Gość Ju update
Akurat ja wierzę w teorię o tym jedynym, nawet go spotkałam, ale z pewnych powodów nie mogliśmy być razem. Za to teraz jestem szczęśliwą żoną faceta o 10 lat starszego, który miał jedną dziewczynę przede mną - i jest ok. Ale potrafię zrozumieć te, które z nim być nie chciały...

Powiem szczerze ze ja po części kocham ten brak logiki w logice kobiet. Nie były byście takie kochane gdy nie te wasze argumenty :), które tak fajnie można zbijać :P

Gość h2o222
Widzę, że dyskusja trochę odbiegła od tematu. Ciekawe jak postąpi nasza bohaterka? A Ty Darker niepotrzebnie się dołujesz i przejmujesz. 26 lat to wlaśnie taki wiek "odkrywczy" dopiero. Wydaję mi się, że jesteś za poważny, powinieneś trochę wyluzować. Chyba powinieneś "szukać" wśród starszych od siebie kobiet. A ja tymczasem Was opuszczam. Miłego gawędzenia!

Gość Ju update
Oj Darker, Ty nawet nie wiesz, co Cię może spotkać. Może Ci się spodobać dziewczyna, a faktycznie będziesz z jej koleżanką. To przykład, ale na pewno poznasz kogoś, kto Cię zauroczy. I to nie raz. ;)

Gość i co z tego skoro
ona zadnej nie potrafil zauroczyc normalnie jak do sciany :D

Gość nie wazne ile razy
ten temat bedzie walkowany wnioski sa takie same PRZEGRALISMY :D:D