Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasgo_something

32 letni facet ktory mial jedna dziewczyne?!

Polecane posty

Gość do Dama Serce
jeden partner to i tak duzo

Gość wolf32
ja też jestem samotny a do tego nigdy nie byłem w żadnym związku i już dawno sie z tym pogodziłem.

Gość gość
j***c bure suki

Gość gość
lasgo_something boze, czy to jest mozliwe ze normalny facet by sie ustal w tym weiku z jedna dziewczyna w calym zyciu?! xx Ja mam 22 i nie byłem w związku a też jestem normalnym facetem. Zresztą kobiety zwykle po 30 chcą takiego normalnego faceta.

Gość gość
Bys sie zdiwil chlopcze kogo chca te samotne 30 !

Gość gość
30-tka kiedy to było ;) też nigdy nie byłam w żadnym związku a teraz...spotykam się z kimś on po przejściach i jestem prawie pewna że spotyka się ze mną tylko dla seksu - nie wiem dlaczego naczekał się poza tym...demonem ;) to na pewno nie jestem nawet nie wiem czy domyślił się że był pierwszym ( nie nie powiedziałam mu o tym) wszystko bez sensu

Gość gość84
Kiedyś nie byøo internetu i to miało swoje zalety. Bo wtedy taki ktoś jak autorka tematu nie miała by forum na którym można byłoby zmieszać tego gościa z błotem, tylko mogla by najwyżej spróbować sama sie przekuwać co i jak. I kto wie, jak to by sie skończyło. W ogolę co to jest za rozważanie? Bo w danym wieku trzeba mieć ty i tyle związków na kacie? A gdzie jakość tych związków albo podejście indywidualne do danej osoby? Ani autorka ani tym bardziej wy go nie znanie wiec jak mozecie oceniać? Bo jeśli tylko na postawie tej jednej informacji to .... wam tez można bardzo fajnie w ten sposób ocenić. Mógłbym z powodzeniem powiedzieć; banda kretynów.

Gość gość
wspolczuje wrażliwym facetom którzy sa oceniani po ilości kobiet w zyciu,gdybym była takim facetem chyba z 30 lat bym szukala kobiety wartej zainteresowania albo i dluzej,nie ma to jak analizować swojego faceta z psiapsiolkami,unikam bab a sama nią jestem

Gość gość
Kurczę, a ja mając lat 23 martwiłem się, że w takim wieku nie miałem jeszcze dziewczyny. Co prawda w wieku lat 22 poznałem czym jest rozkosz całowania się z dziewczyną oraz pieszczenia dziewczęcych piersi. Niepotrzebnie się martwiłem gdyż jest wielu starszych ode ludzi, którzy nie mieli jeszcze żadnej partnerki. Oni mają więcej powodów do zmartwienia. Ja doczekałem się mojej ukochanej mając lat 23.

Gość yxxy

Mi nie przeszkadza jakby facet miał jedną dziewczynę. Może to był wieloletni związek ? Może nie szukał, tylko skupił się na sobie i swoich zainteresowaniach ? Może był wybredny ? Liczba partnerów raczej nie ma znaczenia, liczy się motywacja tych związków. Jak to były normalne związki  to w czy problem ?