Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujaca za duzo?

podzial kasy w zwiazku

Polecane posty

Gość ZDalaODWspomnień
do glor Kiepski żart ;-)?

Gość ZDalaOdWspomnień
No autorko, nie dręcz nas tak P opowiadaj;P

Gość ooooszzzkurrdemole
co za typ z niego! bez honoru facet. a wiesz, ze w kodeksie honorowym Boziewicza jest o tym, ze facet bez honoru to taki, ktorego utrzymuje kobieta - czy jakos tak ten artykul brzmial. dobrze robisz konczac te farse. byla kiedys z podobnym sknera - wyliczanie, podzialy rachunkow co do grosza - a na cholere takie zycie - wieczne debaty o podziale kasy i szarpanie sie. zdrowie mozna stracic, a zycie nie jest po to, zeby tak je przezyc. powinnas sie nim cieszyc. a babci powiedz prawde - tak bedzie najlepiej, pogadaj z nia szczerze. pamietam, ze tez nie pokazywalam rodzicom prawdziwego oblicza bylego. ale po jakims czasie cos we mnie peklo. i mama powiedziala, ze powinnismy dziekowac Bogu, ze taki ktos nie wszedl do naszej rodziny. pamietaj, oni znaja go tylko w malm wycinku, tym lepszym. a to Ty bedziesz sie z nim meczyc i pluc w brode cale zycie, ze wybralas palanta, bo glupio bylo przed rodzina. i jeszcze te wakacje... jakas porazka. trzymam kciuki za Ciebie i dobre decyzje

Gość glor
dobra, daje 700, niech bede stratny ;P rośnie VAT to niech będzie że trzeba po więcej się składać ;)

Gość ZDalaOdWspomnień
Ohh glor, nie dobijaj ;-) Autorko! To już 3 dni bez odzewu!

autorko, mam nadzieję, że jeszcze tu zajrzysz, bo chętnie bym Ci coś od siebie napisała, ale nie będę po próżnicy klikać. daj znać, że jesteś!

Gość ZDalaOdWspomnień
Mam nadzieje, że autorka tu zajrzy! Na pewno!

Gość Kkkasik
tez tu zajrzalam. bedzie ciag dalszy? Bo jestem bardzo ciekawa, co z tego wyniklo. Jest tu ktos jeszcze?

Gość osszzzkurrdeeemole
no wlasnie. ciekawe czy urok osobisty partnera przewazyl nad jego skapstwem

Gość ZDalaOdWspomnień
Hm, a może się ogarnął? Sprzedał motor... Autorko!

Gość Pseudonim dla mnie
Tak naprawde to sknera jak nie wiem i pewnie nawet jakbyscie mieszkali we dwoje to tez by wyliczal. troche mnie to dziwi ze wiele osob pisze- to wy brata utrzymujecie? przeciez napisalas ze on jest jeszcze nieletni to co ona miala z nim zrobic- z domu wywalic? poza tym brat ma swoje alimenty.... to nie ty masz problem z pieniedzmi tylko on- oby mu tylko nie ubylo, tylko zapomnial ze juz nie jest sam, jest w zwiazku, nie ma ja, ty tylko MY.

Gość lkjlkjljljljlj
ktos sie jeszcze wypowei?

Gość lkjlkjljljljljjkkjhkjhkkhgfdgs
n,mn,n,m,n,n,n,n,n