Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelek_waniliowy

moj byly narzeczony oglaszal sie na forach i proponowal seks bez zobowiazan

Polecane posty

Gość wafelek_waniliowy

Bylam z facetem 3 lata, bylismy zareczeni. Mielismy brac slub w te wakacje. Ale miesiac temu niespodziewanie zerwalismy zareczyny. On to zrobil, niby z mojej winy. Oskarzyl mnie o cale zlo tego swiata. Nieprawda. On byl taki grzeczny, cichy, spokojny. Opowiadal ze jest niedoswiadczony.Generalnie bylismy ze soba bardzo blisko. Dzisiaj przez przypadek na jakims forum zobaczylam jego wpisy (nick taki jak uzytwkik allegro ktorego nazwy szukalam). I w ogole szok, od kilu lat tam pisal ze szuka kobiety na seks bez zobowiazan, ze szuka mezatki, starszej, doswiadczonej. I jakies inne posty. Na 100% to on bo opisywal tez swoje studia, zycie, imie, wzrost. Jestem w szoku, moj facet, moj narzeczony robil cos takiego. Otstani wpis jest sprzed kilku dni , nie znalazlam takiego ktory bylby dokladnie podczas naszego zwiakzu. Jeden byl podczas klotni w zeszlym roku gdy nie rozmawialismy ze soba. Inny jak sie juz znalismy chwile. Jestem zszokowana, myslalam ze to jets normalny facet z normalnej rodizny. Za takiego sie robil . A teraz czuje sie jak facet ktory sie dowiedzial ze jego dziewczyna pracowala w burdelu. Skad mam wiedziec co on dokaldnie robil, juz tego nie analizowal, albo co by na tym forum pisal po slubie do ktorego mialo dojsc... Czuje sie jakbym ... No sorry dla mnie facet ktory szuka seksu i mezatki bez zobowiazan to zwykly dziwkarz. To mial byc moj maz.... Wezcie cos powiedzice

Na twoim miejscu podałabym się za jakąś blondi chętną na seks bez zobowiązań, wysłała jakieś ponętne fotki , umówiła z nim i poszła we własnej osobie najlepiej z jakimiś przyjaciółkami pod ręką ;) :D ale by mu musiało być głupio... :P a potem bym pokazała znajomym i skompromitowała na całego :P

Gość wafelek_waniliowy
kto to w ogole byl. moze se powinnam test na hiv zrobic ej sorry, ale czy normalny facet tak sie oglasza? \oswieccie mnie bo dla mnei to jest puszczanie sie na prawo i lewo

Gość wafelek_waniliowy
kurcze, wyobrazcie sobie ze znajdujecie jak wasz facet pisal cos takiego.... zrywacie z nim? jestescie dalej?

Gość ciesz sie ze masz to za soba
i ze do slubu nie doszlo...masz szczescie i tyle... nastepnego kandydata dokladnie sprawdz ... tyle ci powiem o:)

Gość iuiiuiuiui
W 19 wieku, gdy to panie kawałka nogi nie pokazały (chyba, że jakieś wieśniaczki) o sprawach seksualności nikt nie powiedziałby publicznie ani słowa, chyba, że jaki pijany żołnierz jak Europa długa i szeroka w mniejszych i większych miastach były tzw: lunapary, domy uciech czyli po prostu dzisiejsze agencje towarzyskie. Były one kontrolowane przez policję i wszyscy dobrze wiedzieli co tam się dzieje a także kto tam z miejscowej elitki, bywa. Po prostu mężczyźni w całej swojej masie (oczywiście nie wszyscy, nie zawsze) pragną seksu z wieloma kobietami, seksu bez zobowiązań. Tak było jest i będzie i twój chłopak w niczym się nie różni. A uczciwość to odrębna sprawa.

Gość a jak by się pieprzył
z dziewczyną z sympati? zresztą na takie ogłoszenia facetów mało która odpowiada. Sama sprawdź i załóż lipne. a jaki ma nick? bo jak coś popularnego z ksiązki/filmu/inna postać i jesteście np z wawy to sorry ale to żaden dowód

Gość wafelek_waniliowy
nie moge spac:| przez to... zgadza sie nick, dosc skomplikowany taki jak jego mejl wiek, miasto, imie,wzrost, wypowiedzi na temat studiow, dziewczyn wszystko jeszcze zeby normalne ogloszenie...to rozumiem a on szuka znudzonej mezatki na seks bez zobowiazan ja pierdole to mial byc moj maz....taki spokojy slodki misiu, wyraz cnow, oddany rodzinie

mój piesek też jest słodki i kochany... ale wielkie śmierdzące kupsko potrafi nawalić na dywan :] nikomu nie można już ufać bezgranicznie

Gość wafelek_waniliowy
ale ....w ogole nie wierze ....czuje sie jakbym byla z kims innym to jest przerazajace, co jeszcze on wyczynial:}

Gość shjfdhfhyf
CICHA WODA BRZEGI RWIE.

Gość wafelek_waniliowy
ja pierdole, ja analizuje nasz zwiazek, ze on byl taki swiety kochany... a teraz to se moze test na hiv powinnam zrobic kuzwa....nie wierze w to...moj facet, grzecznu chlopak

Gość shjfdhfhyf
Ciesz się, że się rozstaliście. Co by to było gdybyście się pobrali a Ty byś po ślubie odkryła że on taki jest? Nie byłoby fajnie.

Gość wafelek_waniliowy
noc sie skoncyzla a ja dalej mysle.... sluchajcie to nie jest normalne? rozumiem ze ktos po roztsanaiou zwiazku juz szuka kogos innego ale oglaszanie sie na seks bez zobvowiazan ze starsza kobieta - znudzona mezatka...pisanie takich rzeczyz....od 5 lat prawie, przeciez on musial sie spotkac z kims stamtad skoro co roku tam pisal ludzie, co to znaczy?

Gość Znawca temate
Może miał mało seksu i brakowało mu tego?

Gość wafelek_waniliowy
to uspraiweliwia? mial duzo seksu, i wlasnie czasem sei dziwilam czemu tak rzadko to robimy w ogole jkabym nei czytala o nim ludzie, dziewczyny powiedzcie cos, uwazacie ze to "bzdura" czy "gruby kaliber"? przeciez jakbym z nim byla pod razu bym zerwala:|

Gość wafelek_waniliowy
przez 3 lata on byl jak taka pizda troche, cichy, spokojny, dobry... uczyl sie przy mnie wszystkiego opoiwadal ze byl niedoswiadczony, mial tylko jedna dziewczyne...nigdy nie sadzilam ze seks jest dla niego wazny, potrafilismy go nie uorawiac 2 tygodnie, byl taki grzeczny, rodzinny, z malegi miasta.... ja pierdole z kim ja bylam

Gość niunka blondi 25
moze tylko tak z ciekawosci pisal, czy ktos odpisze? nie masz pewnosci, ze umowil sie zkims.

Gość wafelek_waniliowy
a co to za roznica...pisal iles lat wiec domyslam sie ze byly rezultaty... to nei chodzi czy cos robil, uwazacie ze normalny facet cos takiego pisze?!

Gość fifififififi
skoro od 5 lat to robił to wypisywał to wszystko również w czasie jak byliście razem. a byłaś jego pierwszą w łóżku bo jeśli tak to może chciał spróbować z kimś innym żeby mieć porównanie- nie wiem tak czy tak to chore jest a właściwie jak chciał zobaczyć jak wygląda seks z kims innym mógł pójść do burdelu a nie ogłaszać się na forach. tak czy tak nic go nie tłumaczy. masakra jakaś ja bym nie wytrzymała i pogadała z nim o tym chociaż pewnie nie chciałby mówić więc może lepiej rzeczywiście odpowiedziec na jego ogłoszenie i umówić sie z nim wtedy na 100% miałabyś pewność że to on. jeśli faktycznie to robił to nie pozostaje ci nic innego jak postarać się zupełnie wymazać go z pamięci bo to kretyn nie wart uwagi.

ja mojemu narzeczonemu bym tego na pewno nie wybaczyla. Jestem w szoku, bo jak mowisz , byl "aniolem". To kompromitujace.

Gość fifififififi
normalny to on na pewno nie był. kiedy czytam coś takiego to przeklinam to cholerne " dobrodziejstwo" jakim jest internet aż strach pomyśleć co wLasny facet może wyprawiać cybersex ,portale randkowe itp. mam tylko nadzieje że mnie to nie dotyczy

Gość wafelek_waniliowy
mowil mi ze mial przede mna jedna dziewczyne z ktora uprawial seks, jedna z ktora byl krotko i nie....i o jakiejs historii cos tam wspomnial ze byl seks ale nie chcial opowiedziec jak to bylo... ja pierdole...to jest jakis koszmar...to taki dobry chlopiec, taki kochany... a on nie dosc ze szuka seksu w internecie to jeszcze szuka zameznej kobiety....ktora jets znudzona mezem ja pierdole to moglbys moj maz w tej chwili

Gość wafelek_waniliowy
mi sie juz wszystko w glowie poprzewracalo... mozektos powie ze to normalne, ze kazdy facet w zyciu cos takiego robi

Gość wafelek_waniliowy
dla mnie to sie nie rozni niczym od kobiety ktora stoi na ulicy i pojdzie z pierwszym lepszym... przeciez to jest puszczanie sie, nawet nie seks na pierwszej randce a on w seksie byl taki niporadny, malo wyrafinowany o co to chodzi, a stwierdzil ze zrywa ze mna bo go stresuje, bo od niego cos chce, bo on chce miec w zyciu spokoj, zeby nic sie nie dzialo...ze tylko szaleniec ze mna chce byc a teraz czytam.... mlody, dobry, szczery, szalony ....pozna znudzona mezatke

Gość baby nie bądzcie naiwne..
wierzycie w świętośc waszych facetów? :) są tacy mili, dobrzy blablabla.. każdy szuka seksu na boku. moja przyjaciolka dowiedziala sie ze przez 2 lata jej byly juz facet rznał na boku. moj znajomy hajta sie za miesiac i rznie na boku. wszyscy faceci ktorych zna mają kogos na boku nawet jeśli nie w tej chwili, to za miesiac, za rok, bedzie miał po co tworzyć ta sztuczna sielanke :O

Gość wafelek_waniliowy
i co? to ma byc usprawiedliwienie? ze niby kazdy facet to robi?! sorry, ale w to nie uwierze

Gość baby nie bądzcie naiwne..
nie usprawiedliwienie, tylko fakt. jak tu już ktoś napisał- nawet śliczy piesek potrafi zrobić kupe na dywan :) i nikomu nie można ufac BEZgranicznie, ani opierać na nim całego świata- to sie nigdy nie zawali.