Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelek_waniliowy

moj byly narzeczony oglaszal sie na forach i proponowal seks bez zobowiazan

Polecane posty

Gość baby nie bądzcie naiwne..
"sorry, ale w to nie uwierze" - a myślisz, że przyszłej żonie faceta, który bzyka na boku, wogóle przechodzi to przez myśl? ;) w jej oczach jest świętym cudownym facetem

Gość zalecenia
Odpisz podając się za mężatkę. Nawiąż kontakt. Poproś, by wysłał mailem fotkę. A potem ściągnij jakąś fotkę z netu, albo cyknij aparatem jakąś nieznajoma, w miarę atrakcyjną, ale troszkę starszą od Was i wyślij tę fotkę do niego. Spróbuj się umówić, a potem przyjdź i pośmiej się z niego trochę. :D

Gość wafelek_waniliowy
ludzie, czuje sie oszukana...

Gość fifififififi
baby nie bądzcie naiwne- a gdzie miłośc,zaufanie itp. przesadzasz nie każdy facet zdradzi gdy ma okazję nawet jeśli o tym myśli nie znaczy że to zrobi są tacy którzy naprawdę kochaja swoje wybranki i nie potrafiliby ich skrzywdzić- ja chcę w to wierzyć i tego będę sie trzymać inaczej jaki sens miałyby związki czy małżeństwo

Gość wafelek_waniliowy
jestem w szoku;(

Gość wargasm
no pieknie

Ja jestem juz mezatka i powiem Ci ze gdybym sie dowiedziala ze moj narzeczony robi to co Twoj to bym z nim od razu zerwala. Jak sobie wyobrazasz zycie z takim mezczyzna? Nie bedziesz miec do niego zaufania, zawsze bedziesz go kontrolowac , przetrzasac kieszenie , komorke , szukac po necie... poza tym to obrzydliwe, posuwal jakies inne baby a potem Ciebie... :P Nie wim na co Ty dziewczyno jeszcze czekasz. Zrob tak jak ci ktos wczesniej napisal , umow sie z nim a potem skompromituj wsrod znajomych. A swoja droga to jakis idiota jest z tego Twojego faceta zeby taki sam nick miec na jakis serwisie erotycznym i na allegro a potem jeszcze dawac ten nick swojej dziewczynie. :D

Gość wafelek_waniliowy
nie nakrylam go na tym ze robil to podczas naszego zwiazku...ale czy to ma znaczenie? ktos kto w ogole robi cos takiego jets nienormalny i pozniej na pewno dalej tez by to robil... pisal te ogloszenia podczas naszej klotni, pisal jak juz sie powoli zaczynalismy spotykasc....jest duze ptrawdopodobienstwo ze cos robil:| ale nawet jak nie...to kawal ch.... rozbija malzenstwa....

następna debilka, która podnieca się tym co robił jej BYŁY :o nudne musisz mieć życie panienko.

Gość wafelek_waniliowy
no, tak...to moglbyc moj maz... nie ma sie czym podniecac?! a ja uwazam ze to jest porazka roku

Gość rumorek
debilka? ja bym go odnalazla i dala mu w ryj

Gość szaliczek
ciesz sie ze nie jestescie razem.... ale faktycznie cholera wie co on robil, moze jakiegos syfa zalapal

po przeczytaniu topicu nie da sie nieauwazyc ze twoj byly to zwykla meska pizda, wiec bez obaw oprocz ogloszenia i codziennego meczenia gruchy nic wiecej nie wskoral, co najwyzej z brudu mogl zlapac grzyba:P:P:P a Ty przestan zachodzic w glowe co i jak tylko pomysl na ile sie musisz zmienic zeby nie rozstac sie z kolejnym facetem i jak powinien wygladac wasz sex zeby facet nie musial trzepac po godzinach:P:P:P

Gość wafelek_waniliowy
tak, tylko ze on sie oglaszal tam i dwa lata zanim mnie spotkal...ze szuka mezatki... poza tym u mnie z seksem naprawde wszystko gra, bardzo to lubie, i wlasciwie on mi sie wydawal jakis taki niebardzo...bez weny... dlatego jestem w szoku

to co tobie wydaje sie ok, komus innemu nie musi odpowiadac, wy kobiety lubicie czerpac przyjemnosc dla siebie a kto zadba o faceta?? chcecie zeby wam bylo dobrze i na tym sie konczy:P co z tego ze 2 lata sie oglaszal, masz dowody ze gdzies byl?? ze ktos mu odpowiadal?? powiadam Ci twoj byly to meska pizda i koniotrzepacz:P

Gość wafelek_waniliowy
co mnie obchodzi czy cos robil... ktos kto pisze takei rzeczy jest jakims chorym dewiantem

Gość wafelek_waniliowy
i whiskacz nawet jesli nasz seks bylby cienki to nie jest zadne usprawiedliwienie

Gość wafelek_waniliowy
czytam jego wiadomosci.... niedoswiadcxzony pozna starsza szukam nauczycielki szukam mezatki niezobowiazujacy seks

Gość anomalia mmm
Masz adekwatny nick do swojego malego umyslu

Gość wafelek_waniliowy
bo co?! bo to co on zrobil jest norma? moze mam hiva ? skad mam wiedziec?

Gość wafelek_waniliowy
a teraz czytalam jak to umawial sie z 34 latka z dzieckiem i mezem