Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha.

nie omijajcie ,prosze!!!!!!

Polecane posty

Gość aha.

mam problem . trzy tygodnie temu uprawiałam petting z chłopakiem. ale potem włożył go dosłownie na minutę. spuscił się kilka minut pózniej na zewnątrz. okres mam nieregulany a to było dzień po okresie. po tygodniu miałam straszne bóle podbrzusza utrzymujące się do teraz. i mam widoczne niebieskie żyłki na piersiach. robiłam dwa testy 2 tygodnie temu i tydzien temu . oba negatywne. jest mozliwosc ,ze jestem w ciązy? proszę o normalne odpowiedzi. ;)

Gość nie bendem sie logowac
wystarczy wsadzic na sekunde :classic_cool:

Uwierz, ze nie masz sie czego martwic. Jesli masz pewnosc ze skonczyl na zewnatrz, to nie ma mozliwosci. Natomiast kobiecy cykl menstruacyjny ma prawo rozregulowac sie nawet w najmniej oczekiwanym momencie takze spokojnie ;)

Gość aha.
uspokoiłaś mnie trochę. ktoś jeszcze wypowie się?

Gość czalibaby
?

jest możliwość na zajście w ciąże nawet jesli wytrysk był na zewnątrz,ponieważ w płynie,który pojawia się na początku stosunku rownież są plemniki..jednak tylko w znikomych przypadkach może dojść do zapłodnienia to musi być koszmarny niefart... ty akurat możesz być spokojna,będąc jeden dzien przed,w trakcie i po okresie nie ma praktycznie żadnych szans na zajście w ciąże...:):) bądź spokojna .

Dancarina plecie głupoty. Plemniki mogą sie wydostawać jeszcze przed wytryskiem, więc nawet jeśli "skończył" na zewnątrz, to do zapłodnienia mogło dojść. Inna sprawa, że gdyby faktyczine doszło, to po 2 tygodnaich od zapłodnienia test ciażowy wyszedłby Ci na 99% pozytywnie. A na 100% to Ci nikt na forum nie odpowie (chyba, ze ktos sie zajmuje jazsnowidztwem :-) ), więc idź po prostu do lekarza. A tak w ogóle to ja sie kochałam z meżem bez prezerwatywy też tuż po okresie (bo też mi sie zawsze wydawało, ze to bezpieczne i przez kilka lat faktycznei tak było), a mimo to ...... jestem w ciąży :-) Ale u mnei to akurat nei problem, bo i tak planowaliśmy, tyle, ze moze nieco później :-)

Gość aha.
nom robiłam drugi test dwa tygodnie ,po ewentualnym zapłodnieniu , wynik powinien już wyjść pozytywny. szczerze mówiąc nie chcę mieć jeszcze dziecka. okresu nie widać ; (