Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muesssssss

MUSZĘ ZDAWAC PODSTAWOWĄ MATURĘ I MAM PROBLEM;(

Polecane posty

Gość muesssssss

chodze do technikum o prof. technik ekonomista. Zdaję maturę na poziomie podstawowym z polskiego, matmy, angielskiego i wosu. Czy jest szansa,żebym dostała się na ekonomię lub logistykę dziennie na Uniwersytet do Kielc lub na Uniwersytet Rzeszowski??????????

Gość muesssssss
up up

Gość hfsdkjdjs
Chyba musisz egzaminy na studia zdać, nie? Czy myślisz o zaocznych?

Gość muesssssss
maturę pisemną tam niora pod uwagę- a ja zdaje nie rozszerzoną, bo zjebałabym ja równo:( dlatego decyduję sie na poziom podstawowy

Gość muesssssss
nie mysle o zaocznych, chciałabym isc na studia dzienne, tylko boję się,że sie nie doatne z maturą podstawową na ujk do kielc albo do rzeszowa

Gość muesssssss
Levviatan tak myslisz??Naprawdę mam szanse? Mi juz kazdy nagadał,że nie mam co się łudzic, bo pewnie wiekszosc bedzie zdawała rozszerzenie:(

Gość pytający on ....
Dziewczyno dorośnij. Teraz szkóła się nie liczy , tym bardziej dzienna ! Co ty zrobisz po dziennych studiach ? Bedziesz miała 25 lat i dopiero wtedy zaczniesz pracować ?????? Nie bądź śmieszna. Pracodawca chce doświadczonego pracownika a nie jakiegoś debila po szkole. Szkoła nie uczy tylko rozbestwia. Ja skończyłem tak samo jak ty technikum ekonomiczne 4 lata temu. Poszedłem zaocznie na zarządzanie , pół roku później zrezygnowałem. BYła to decyzja słuszna. Studia to dla matołów. Teraz mamy erę internetu i swobodnego dostępu do książek i wiedzy więc po chój wpierdalać kasę nauczycielom !!! Sama się wszystkiego nauczysz w domu. Pewnie się martwqisz że bez papierka to ani rusz. A zatem : ja poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy w banku. Zacząłem nawijać jak szalony i przegadałem szefa. Na początku odrazu mnie skreślił ale ja się nie poddałem. Teraz już mam kierownicze stanowisko w banku. Mam 23 lata

Gość muesssssss
serio się pytam, bo ktos wyzej pisał czy to żart. Zalezy mi na studiach, dobrze się ucze, mam stypendium. Ale np. jezyk , wos mam w zakresie podstawowym. Mature chce zdac podstawową po prostu mam obawy czy się dostanę na ta ekonomię do Kielc, a bardzo mi zalezy:(

Gość muesssssss
Czarna Porzeczka próg 30 punktów? skąd znacie info o tych progach?Ja cały net przekopałam wzdłuż i wszerz i nic nie znalazłam:(

Gość lekooomankaa
muesss idz lepiej na zaoczne studia i do pracy. Co z tego że dostaniesz się na dzienne, jak po tych studiach nie znajdziesz pracy.

Gość pytający on ....
czarna porzeczka .. podać ci adres ? Przyjedziesz i zobaczysz mnie w akcji :D A tak swoją drogą to : żeby mieć kierownicze stanowisko to trzeba mieć do tego predyspozycje moja droga. Co z tego że ktoś ukończy studia gdy jest jakiś niezaradny , nieśmiały , oferma delikatnie mówiąc. No co z tego ??? Nawet do sprzątania może się nie załapać. Szefg nalegał na to żebym kończył studia ale ja mu mówię że ja mam dyplom technika a wiedza którą nabyłem w technikum powtarza się na studiach więc po co mam drugi raz to samo robić. Taka prawda , pół roku chodziłem na studia i wszystko miałem w jednym palcu. Nic się nie uczyłem do sesji a zdałem wszystko na 5. Inna rzecz że nie chwaląc się ... łep to mam jak geniusz prawie :D hehehe , nie no żartuję :) Ale szefa da się obkręcić wokół palca . To nie jest takie straszne. Ja zawsze byłem wyszczekany i takim ludziom duzo łatwiej jest. Siadam na luzaka na fotelu naprzeciwko szefa i nawijam z pełnym przekonaniem tak żeby on nie mógł słowa powiedzieć. To działa. Najlepiej jest gdy jest to szefowa bo wtedy zaczynam flirt. O to uśmieszek a to przymrózone oczko i takie tam. Wtedy jest dopiero jazda jak stara baba po 40-stce robi do mnie maślane oczy b myśli że jest atrakcyjna. Cyrk na kółkach :D

Gość muesssssss
Czarna Porzeczka dziekuje, dałaś mi nadzieję:) czyli jest cień szansy:)

Gość hhhhhfhfhfhf
nie masz co sie martwic jesli dobrze zdasz maturę podstawowa to powinnas sie dostac ja zdawalam mature podstawowa z polskiego biologii wosu zdałam na poziomie 80 procent i dostałam się na analitykę medyczną na akademii medycznej także głowa do góry !!!

Gość muesssssss
bardzo mi zalezy na tej ekonomii:) moja kolezanka mówiła,że sporo osób z rozszerzona matma tam idzie i ciężko się dostac:(

Gość pytający on ....
muesss --- z matmy powinnaś być w miarę dobra. Kurde zrozum jedną rzecz. Do wykonywanego zawodu musisz mieć predyspozycje !!! Nie da się na siłę zrobić z kogoś aktora lub kierowcy. Ekonomia to oblegany kierunek. Do szkoły się dostaniesz ale co potem ???? Żebyś siędostała do jakiegoś bióra to fajnie by było mieć znajomości no chyba że jesteś wyszczekana , pewna siebie itd. Ja znajomości nie miałem ale ja to miałem w dupie czy bedę w tym banku pracował czy nie. Najwyżej bym wyjechał do Niemiec i pracowałbym z kolegą na budowie :D Duzo więcej bym tam zarobił ale ja wolę z kobietami pracować i lekko na siedząco :D Leser jestem , nie ma to tamto :)

Gość muesssssss
hhhhfff serio?:) myslslam ze analityke to zawsze z roszerzona chemia i biologia trzeba startowac

Gość pytający on ....
porzeczka to już chyba poszła bo jest zła że zasuwa na kogoś za grosze. Tak porzeczka ? :)

Gość muesssssss
pytający on .... - ale ja sie interesuje zagadnieniemi ekonomicznymi i bardzo mi zalezy na tych studiach

pytający on .... - miałeś szczęście . Nie każdy je ma więc nie pieprz ,że studia nie są potrzebne . Teraz składając CV najpierw patrzą właśnie na to co skończyłeś i bez papierka na starcie Cię skreślą. muesssssss- z tego co słyszałam w Kielcach łatwo się dostać ale trudno utrzymać .

Gość muesssssss
Czarna Porzeczka ale twoja kuzynka dostała sie na UJK tak?

Gość pytający on ....
Kurde ale głupie jesteście :D Szkoła nic nie daje. Szkoła to dla tych którzy albo sami nie umieją sie niczego nauczyć , albo nie mają z czego się uczyć. Zamiast szkoły lepiej zrobić kilka kursów. W szkole nic się nie nauczysz . Nic takiego czego ocvzekuje szef. Dopiero kursy i staże robią z ciebie pracownika. Chooj tam z wami, pustaki z was :D

Gość taka sobie jednaaaaaa
pytający biura nie bióra

Gość muesssssss
Czarna Porzeczka to super:) postaram się maturę zdac jak najlepiej:)