Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenamarczak

pomocy!! juz nie daje rady z tymi rachunkami z zyciem..

Polecane posty

Gość Marcin84w
akurat dziecku praca nie zaszkodzi,nauczy je szanowac ciezko zarobione pieniadze. Mąż powinien zarabiac 2500 jak chce palic i pic. A Twoje zarobki 1000 to jakaś komedia.Gdzie płacą takie grosze? Jak mozna zgodzić sie na tak marną pracę? to ja siedząc w domu wiecej zarabiałem

Gość kakkaaaaaaaa
nie umiesz zarządzać pieniędzmi i tyle. O pensjo 2500 zl wielu może pomarzyć,a ty jeszcze mówisz, że ci nie starcza na życie.

Gość oraż gutanna 1
Marcin naprawde są takie zakłądy gdzie płacą 1000 zł naprawde ninimalna pensja do ręki wynosi 900 z groszem

Gość oraż gutanna 1
więc to śmieszne akurat nie jest bo dużo ludzi pracuje za 900 zł nie ma nawet całego tysiąca. Śmieszne jest to ,że ten stary luj przepala tyle pieniędzy..........

No co wy z księżyca spadliście? Minimalna krajowa wynosi niecałe 1000 zł i multum ludzi tak zarabia.

Gość magdalenamarczak
mój mąz to nie zaden luj a ja i tak duzo zarabiam jako kobieta

Gość magdalenamarczak
na zeszyt biore juz odf parui lat nie wstydze sie bo ludzie wiedza jakom biede mam

Gość wykidajło
No cholerka jasna nawet jak mąż kupuje te papierosy to po odliczeniu na samo żarcie zostaje wam 1200 zł na miesiąc na 4 osoby!!!! Jakim cudem kobieto nie starcza ci tej kasy???????? Ręce opadają...

Gość mama Adasia 2121
kupilam 3 papryli 2 dania jogurty i jajka wode mine na zeszyt a wyplata byla 15

Gość codziennie ty myjesz wlosy
czytam tutaj że twój mąż przepala co miesiąc 550 złotych na papierosy. O zgrozo!!!!!! A ty kupujesz jodurciki z reklam jakieś danio i sereczki. A potem nażekasz że nie masz pieniędzy. Ja mam na zycie 500 złotych na miesiąc. Mieszkam pod dachem rodziców, mam gaz prąd i internet za darmo, ale żarcie musze sobie kupować sama oraz środki do prania sprzątania, et cetera. Z tych 500 starcza mi na jedzenie, chemię, książki i opłaty co miesiąc za studia oraz na prywatnego dentystę, i bilety do szkoły, na autobus.

Gość jestes efekt
jestes efektem wpadki niechcianej oczywiscie ,że rodzice Cię nie żywia

Gość jestes efekt
2 paki to nie duzo nalezy mu sie cos z życia nie? Jak ma tak porytą babe

Gość ludzie maja cos z glowa
"żeby wypalić 3 paczki dziennie trzeba poświęcić na to 5 godzin w ciągu dnia" Mój były facet palił dwie i pół paczki dziennie. Palił co dwadzieścia minut papierosa. Za pieniądze które wydawał na rok na papierosy można było, po roku kupić samochód!!!! "5lat dziekuje wam bardzo musze isc z malym na plac zabaw bo juz sie domaga a wstal pzred chwila " Twój pięciolatek to koń, a ty mu jeszcze , temu koniowi, pozwalasz na spanie w dzień?! O 16 ten koń spał?! To kiedy i o której on się powali spać w nocy?! Po co dajesz mu się wyleżeć w dzień?! Mój syn po teleexpresie, czyli po 17.00 idzie do kąpieli a potem je kaszkę na kolacje i o 18.30 chrapie. I chrapie tak do godziny 7.00 rano. Nie pozwalam mu wstawać wcześniej, ani pozniej spać. Jego pora to jest 18.30

Gość ludzie maja cos z glowa
a to debilka 2 i pół tysiąca złotych złotych a ona bierze na krechę zakupy w sklepie!!!!!!!!!!!!!!!Hahahahaha DEBILKA