Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynia

No-scar krem na blizny, stosował ktroś, słyszał?

Polecane posty

Gość anitkaaa
mnie ciekawi czy ten krem pomaga na blizny po tradziku i po jakim czasie widac jakies efekty?? ja uzywam od 5 dni i narazie nic ale wiadomo ze po 5 dniach raczej efektow sie nie spodziewam i smaruje dalej

Gość autorko tematu, jesli masz
swieze blizny i przebarwienia to pomoze Ci nie zalamuj sie:) ja kiedys tez stosowalam i przy pierwszym razie( pierwszym opakowaniu) widzialam niesamowita roznice, przestalam sie malowac, ale do czasu kiedy po wakacjach znowu pojawily mi sie krosty, blizny pojawily sie wieksze to juz nastepna partia tego kremu mi nie pomogla wcieraj go systematycznie, dokladnie masuj buzie i po jakims czasie zobaczysz roznice Powodzenia!!!

Gość anitkaaa
do dziewczyny wyzej a po jakim czasie ty zauwazylas jakas roznice??

Gość autorko tematu, jesli masz
po ok 2tyg stosowania 2xdziennie dokladnego smarowania:)

Gość anitkaaa
oo to szybko dosc ja juz smaruje 5 dzien az mnie reka boli ale narazie nic mam nadzieje ze pomoze bo inaczej sie zalamie moja cera jest fatalna przez te blizny i przebarwienia ;(

Gość upuppp
stosowal ktos jeszcze?

Gość lucyqiu___
słyszałam o no-scarze ale jakoś nie dane mi było używać, za to za namową koleżanki (prowadzi bloga tradzik.com.pl i trochu się zna na tych rzeczach) kupiłam sobie taki amerykański krem - droższy od noscara ale tańszy od najdroższych kremów z masą perłową czy czymś tam jeszcze (konkretnie ten http://www.tnij.com/PhqKT) i po trzech tygodniach wyraźnie widzę że zaczyna działać. Mam jedną bliznę w okolicy ust - strasznie widoczna z makijażem czy bez - coś jakby powoli zanika, w każdym razie już w tej chwili daje się nieźle zamaskować