Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiiiiieiieiieiie

Ogladam transmisje przenoszenia krzyza. Masakra...

Polecane posty

Gość LajzaMineli
noroo - słuchanie tych bredni i oglądanie ich mi wystarczy - PRAWDA BIJE PO OCZACH - a co pisoszczumurkiem jesteś że tak się ciepiesz? A takie egzemplarze pisowskie niestety mam w otoczeniu - ta infekcja rozlazła się i cuchnie.

cieszę sie, że nawet policja i Bor ma resztki szacunku... ja też bym wolała usługiwać takiemu Kaczynskiemu jakiby nie był, ale był no był...a jego żona kobieta z klasą, a teraz co?? jak można uslugiwać komus na niższym poziomie? ja sie dziwie że ktokoliwek jeszcze by pracował dla komo...i jego rodziny ...no adamsow powiedzmy :o

jeszcze jedno - ostatnio na ptrzystanku słyszałam gulgot kierowców autobusu, myslalam że moze sie podjarali jakims meczem, aferą, romansem a oni nawalai na śp. lecha....kuva zero szacunku a żeby te klępy co ich poczęly i brudne penisy sie teraz smażyły w piekle!!! tylko łajdaki i prostaki tak mówią... noi pomyslalam no tak elektorat PO - kierowcy autobusow, żule, przestępcy, złodzieje, bogacze... mlodzi ludzie zmanipulowani TVNem , plotakmi , polmozgiem wojewódzkim.... a PIS? elektorat pisu siedzi cicho. mozemy tylko pogardzac debilami :(

LajzaMineli - widze że potrafisz tylko obrażać. Znam ludzi związanych i z Po i z Pis i Ci drudzy są po prostu lepszymi ludzmi (z pewnymi wyjątkami) Tak to już jest że dla jednego krzyż jest symbolem chrezścijanstwa i sensu życia a na innych działa jak płachta na byka bo oni preferują hedonistyczny tryb życia a krzyż się zdecydowanie w to nie wpisuje.

Trzeba być popieprzonym żeby takie chryje urządzać. Tylko harcerzy mi żal. Postawili ten krzyż spontanicznie, z myślą, że to tylko chwilowe, że zostanie przeniesiony w inne miejsce. Wszystko w dobrej intencji a wy z tego zrobiliście cyrk. Wyobrażam sobie jak te dzieciaki muszą się czuć. Chcieli dobrze, wyszło jak zwykle. Nie oglądałam całej transmisji, nie mam tv, ale widziałam fragment na onecie i mi wystarczy. Ta jedna babka, nawet młoda, kompletnie szurnięta. Wygląda jak opętana, oni chyba coś tam ćpali :o

Gość jestem za tym
narod polski jest wspanialy !!! jestem dumna byc Polka :)

Gość niechtenkrzyzsewdupewsadza
Je taime mon amour jestes tak pojebana że szkoda cię czytać :(:(

Gość czytajaca glupoty
Moze sie ze mna zgodzicie moze nie ale wedlug mnie ten krztyz powinien zostac co komu przeszkadza ze bedzie stal. Powinni go dopiero przeniesc jak zrobia pomnik. Kaczyniaka nie lubilam ale to nie byla katastrofa tylko zwykly mord. Samoloty ktore sie rozbijaja z wiekszej wysokosci to ciala sa w calosci a tutaj zaledwie kilka kilo zebrali ze wszystkich. Cos nie pasuje mi tu. I nigdy samolot nie wywroci ci sie kolami do gory bo jest to najciezsza czesc samolotu wojskowego bo to byl samolot wojskowy. Potrzebna byla do tego dodatkowa sila

Gość ja też uważam że krzyż powinie
n zostać tam gdzie stoi, bo to nasza pamiątka z tamtych dni. Żałuję że nie byłam wtedy w Warszawie.

Mi jest wstyd za tych ludzi, którzy nie chcą przeniesienia krzyża... Czy oni go postawili? Niech decydują ci, którzy go tam ustawili... Po tragedii wielkie zjednoczenie narodu a teraz? Mohery mają wielkie "ale"...

Gość Ares.
Pamiątki już macie na Wawelu co? w każdy mieście może ma stanąć taki krzyż..??

Gość masakra totalna
"To Komorowski zprokurował te niesmaczne wydarzenia.Bardzo mu przeszkadza że pozostanie ślad po byłym prezydencie.On i platforma chcieli by ich pochować, przejac władze i zapomnieć o katastrofie." człowieku czy ty sie zastanawiasz nad tym co piszesz? rozumiem, że jesteś fanatycznie zapatrzony w partię pis. nie przeszkadza mi że ją popierasz, nie przeszkadza mi że znasz osobiscie. nikt nie chce zamazywać pamięci o katastrofie to raz zginął tam nie tylko prezydent z żoną ale tez pozostałe 94 osoby z RÓŻNYCH partii politycznych oraz personel, duchowni i myśle że ci którzy naprawde chca czcić ich pamieć to robią to cały czas i nie muszą tego robić koniecznie przed pałacem prezydenckim.. to jest chyba upamiętnienie wyłącznie pary prezydenckiej, bo jaki związek z pałacem mają pozostałe osoby?? :O

A pytanie do wszystkich . GDZIE BYL KOMOROWSKI?? Przeciez to przez niego ta cala sytuacja. Powinien wyjsc i cos powiedziec, cokolwiek powinien tam byc co to za prezydent. A jego zonka to zydowka zobaczycie ze beda nami rzadzic zydzi. Zreszta juz to robia. KTO SIE ZE MNA ZGADZA ??

Gość o to jest polska
Pieprzeni tchórze! Najlepiej od razu oddajcie im pałac. Przecież o to w rzeczywistości im chodzi.

Gość masakra totalna
czytajaca glupoty- i myślisz ze to by jakkolwiek POMOGŁO? :O wyobraż to sobie...wychodzi Komorowski, przemawiać do ludzi którzy fanatycznie(podkreslam, bo to jest roznica.) opłakują tragicznie zmarłego prezydenta, oraz mają tabliczki z wizerunkiem Jarosława i podpisem mój prezydent... myśle że odebraliby to tymbardziej jako atak na "ich" krzyż. co miałby im twoim zdaniem powiedzieć?

Gość eheheh
czytajaca glupoty A JEZUS TO NIE BYŁ ŻYD? Debilko.

krzyż powinien być tam gdzie jego miejsce czyli w kościele i tego typu miejscach nie mylić ze szkoła , szpitalem i urzędami. to co sie działo działo pod Pałacem to farsa , która mi przyjemnie się oglądało.

Gość masakra totalna
eheheh- brak słó poprostu :D katoliczka inaczej

Gość eheheh
Wyzywa od "żydów" a nie wie, że Jezus był Żydem i za Żydów (m.in.) umierał na krzyżu.

czytajaca głupoty i może jeszcze nam powiesz ,ze jezusa zabili żydzi ?

nie chodzi mi tu o religie i nie mieszam w to Jezusa. Chodzi o to jacy sa zydzi zyd zydowi pomoze polakowi juz nie. Daza do zapanowania nad polska. Sobie poczytaj troche o nich o tajnej liscie polskich zydow kto na niej jest. Nawet Ci podam link i zauwaz ze nie pisza POLSKIEJ tylko WOLSKIEJ i niechCi to da troche do zrozumienia. To jest tylko moje zdanie mozecie sie ze mna nie zgadzac. Kazdy moze glosic swoje poglady. http://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=%C5%BBydzi

Gość eheheh
Powiem krótko - idź się lecz. Obrażając Żydów obrażasz Jezusa, koniec kropka. Nie można sobie "oddzielać" rasizmu, skoro nie szanujesz Żydów nie szanujesz Jezusa i tyle.

Gość benek otom
jak jest aborcja to kler jest pierwszy do moralizowania a tutaj ten krzyż to porazka koscioła przestaje chodzic do koscioła

a co do krzyza mi nie przeszkadza. Byl postawiony po to zeby oddawac hold ludziom ktorzy zgineli. I uwazam ze powinien tam pozostac poki nie powstanie jakis pomnik. Jesli komus on przeszkadza tak jak np komorowskiemu to niech szybko zrobi pomnik to krzyz wroci na swoje miejsce.

zaczynimy od tego czemu pomnik ma stać pod pałacem prezydenckim ? tylko Lech Kaczyński i jego żona zginęli w tej katastrofie ?

Gość masakra totalna
czytajaca glupoty - ale żydzi tobie już przeszkadzają :D jesteś chora dziewczyno, jak ta świruska młoda w tv gotowa się bić proponuję tobie one way ticket do zakłdu psycho. żaden normalny człowiek Ciebie poważnie nie traktuje, pewnie wygłaszasz też że równik jest na północy lub południu

to niech postawia gdziekolwiek ale niech postawia. Zeby ludzie mogli pod tym pomnikiem cale wieki oddawac hold. Chodzi o wlasnie te miejsce gdzie beda mogli stawiac znicze klasc kwiaty.

Gość eheheh
Pomnik powinien stać na Wiejskiej, przed sejmem. O ile powinien w ogóle, no ale powiedzmy, że się tak u nas przyjęło - stawiać ludziom pomniki. Ok. Jeśli chodzi o krzyż, wstyd wstydem wstyd pogania. Krzyż powinien łączyć, jednoczyć. Dzisiaj podzielił, niestety serce bolało, jak się na to patrzyło... Straszne to. Ta hipokryzja, która widoczna jest również na tym forum. Gry polityczne, brak wartości. 10 kwietnia jednoczyli się pod tym krzyżem, dzisiaj prawie się mordowali. Wstyd i hańba.

Gość masakra totalna
to krzyz wroci na swoje miejsce- a jakie jest jego swoje miejsce?:P ale z ostatnią twoją wypowiedzią sie zgadzam. spoko, niech zrobia tablice, pomnik, a nawet kapliczke albo piramide :P ale nie pod pałacem prezydenckim i upamietniający WSZYSTKIE ofiary katastrofy

Gość benek otom
czytajaca glupoty ale jestes głupia tak najlepiej zwalic z tego konia księcia Poniatowskiego a w jego miejsce posadzic L.Kaczyńskiego jeszcze zbudowac las krzyży i tysiace pomników najlepiej jeszcze za życia stawiac najlepiej wybudować mauzoleum Kaczyńskiego jak w Mokswie Lenina