Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiiiiieiieiieiie

Ogladam transmisje przenoszenia krzyza. Masakra...

Polecane posty

no przeciez ciagle piszecie ze musimy isc do przodu nie rozstrzasac historii to co mi tu pierdolisz o kaczorze ktory od 3 lat nie rzadzi debilu :D tak to wlasnie jest jak sie nie zna historii wlasnego kraju baran

Gość a mnie jest wstyd za polskę
oni powinni wlepić im mandaty za zakłócanie porządku, ja bym zdecydowanie nie pieprzyła się tam z nimi tylko ostro pojechała

Gość davecht
rozpedzilbym to moherowe towarzystwo w cztery wiatry a nie przestaszyli sie nawiedzonych pełnych obłedu w oczach i nienawisci obroncow krzyza

Gość komorowski nadaje sie
ale na sołtysa a po za tym to jest strategia odwrócenia uwagi od powodzi

Gość a mnie jest wstyd za polskę
no właśnie tego nie mogę zrozumieć, wietrzę albo podstep rządu tutaj, albo jesteśmy tak marnie słabi, że nie możemy sobie dać rady z bandą ludzi i podkładamy się im (ale to chyba niegodne kraju) porażka, dzisiaj aż przestałam jeść jak to zobaczyłam w telewizji, żenujące

Witam. Za sytuacje jaka dzisiaj miała miejsce wine ponosi Komorowski. To on spowodował uaktywnienie się skrajnych środowisk. Ewidentnie zamiast porozumienia zaognił sytuacje. Przypuszczalnie jak tu już niktórzy pisali zostało to zrobione celowo aby przykryć podniesienie Vat-u i kolejne uderzenie po kieszeni nas Wszystkich przez rząd nieudaczników którym wychodzi dobrze tylko Pijar.

Gość davecht
widac było ze byli manipulowani przez pis widziałem jak jeden przez telefon dostawał instrucje i dyrygował tlumem pogrzewał jeszcze wieksza nienawisc o to chodzilo niektórym politykom z pisu by siac nienawisc i zamęt

Gość gość
Ten krzyż powinni stamtąd usunąć i niech siary nie robią! Niech spocznie w kościele a nie obok pomnika :o

Gość grzesssssss
Hołowna powiedział ze Ludzie, którzy dzisiaj protestowali w obronie krzyża, nazywający się katolikami, krzyż sprofanowali swiete słowa

Gdyby prezydentem był Kwaśniewski mimo że to komuch to do takiej sytuacj by napewno nie doszło.Komorowski czy Tusk są tak zacietrzewienie i zawistni że już nie potrafIą zakceptować żadnego kompromisu.Ich celem jest zwalczanie Pis-u i rządzenie dla własnych profitów.Platforma obywatelska to jest fatalna partia.Ona poczyni ogromne szkody w naszym społeczeństwie.

widac było ze byli manipulowani przez pis widziałem jak jeden przez telefon dostawał instrucje i dyrygował tlumem pogrzewał jeszcze wieksza nienawisc o to chodzilo niektórym politykom z pisu by siac nienawisc i zamęt biuahah ten jakie brednie wypisuje :D

Tusk i Komor zrobili dym o krzyż, żeby odwrócić uwagę od VATU!!! :) Doskonale wiedzieli, ze polacy się tym podjarają, jedni pójdą na front walczyć z diabłem, drudzy będą się tym tematem podniecać w domu... a cichaczem vat idzie w górę.

Gość grzesssssss
PiS, która "na symbolu religijnym pichci jakieś polityczne danie". - To cyniczne wykorzystywanie do partykularnych interesów i szczucie na siebie ludzi Chciałbym, żeby to, co się tam działo, zobaczyli niektórzy politycy i dziennikarze. Żeby zobaczyli, jakiego demona obudzili ludziach. Bo to demon agresji, przemocy - ocenił.

Gość grzesssssss
protestujących we wtorek pod Pałacem Prezydenckim nie należy mówić "obrońcy krzyża". - Obrońcami krzyża byli księża, których przywitano modlitwami egzorcyzmującymi gwizdami i buczeniem Dziś wielokrotnie pod pałacem sprofanowano, splugawiono krzyż

Wątpie żeby tacy ludzie dali się manipulować.Oni mają określone, mocno osadzone i sprecyzowane poglądy.Jedni nazwą ich fundamentalistami inni gorliwymi katolikami.Oni tam w swoim własnym odczuciu,mniemaniu bronią krzyża i pamięci o ofiarach katastrofy.I robią to z potrzeby wewnętrznej a nie z nakazu.

do: jedyny sensowany. Dokladnie. Dodam jeszcze, ze to tylko przedstawia nieudolnosc, nowego, polskiego rzadu. Dlaczego? Poniewaz, ludzie zarabiajacy duze pieniadze, majacy swoich medialnych 'pieskow', ludzi od wizerunku itd. nie potrafia rozwiazac tak prostej sprawy. To jak tacy ludzie maja tworzyc uchwaly itp.? Zreszta wystarczy posluchac Sz.P. D. Tuska, ktory wypowiedzial sie w sprawie VAT'u za jedzienie. Odpowiedzial ze to tylko kilkanascie (!) groszy dziennie? A dlaczego taki madry i uczony czlowiek, nie wie, ze ta zywnosc trzeba przetworzyc, przetransportowac, rozlozyc na pulki... Istny kretynzm

Gość davecht
wawcia_powraca10 ty jestes nawiedziony ja nie mam zamiaru z toba dyskutować bo według ciebie czarne to biale a biale to czarne nie będe sie zniżał do twojego poziomu dyskucji

widac było ze byli manipulowani przez pis widziałem jak jeden przez telefon dostawał instrucje i dyrygował tlumem pogrzewał jeszcze wieksza nienawisc o to chodzilo niektórym politykom z pisu by siac nienawisc i zamęt ' przeciez to nie ja wkleilem te brednie tylko ty wiec naprawde spotkal mnie w sumie zaszczyt ze nie bedziesz pisac do mnie ty durniu:)

Gość sssssssdyskusssjon
Widzicie jak wam głupio, że są młodzi ludzie, dziewczęta i chłopcy, młodzi mężczyźni i młode kobiety. Łyso wam, że oni opowiadają się za kościołem i krzyżem. Nas jest dużo. Jak nie mieliście świadomości to zobaczyliuście w telewizji. No i dobrze, trzeba sobie uświadomić że zawsze byli i będą młodzi ludzie którym zależy na mszy w niedzielę, na spowiedzi, na tym czy masz krzyżyk na szyi. Taki młody chłopak brzydzi się taką fluką co nie szanuje kościoła. Taki chłopak brzydzi się wysmarowanej gęby w pudrze, a nie mającej krzyzyka na grubym karku, napasionym kebabami. Taki młody chłopak jak widzi taką dziewczynę to brezydzi się jej!!! Zakodujcie to. U takiego młodego chłopaka puszczalskie zera nie mają szans!!! Ka Pe Wu?

Dodam jeszcze, ze to tylko przedstawia nieudolnosc, nowego, polskiego rzadu. Dlaczego? Poniewaz, ludzie zarabiajacy duze pieniadze, majacy swoich medialnych 'pieskow', ludzi od wizerunku itd. nie potrafia rozwiazac tak prostej sprawy. To jak tacy ludzie maja tworzyc uchwaly itp.? mariano super wypowiedz a co oni moga tworzyc? buble zasrane dlatego tak tusk byl wqrviony ciagle ze przejebal wybory prezydenckie i nie mogli tych bubli wczesniej popychac.

hej krzyżowcy, ale to właśnie WAMI rząd załatwił sobie podpisanie ustawy po cichu, bez pretensji narodu. daliście się zmanipulować, bo doskonale wiedzieli, że będziecie o to teraz tak zaciele walczyć.

Gość olek mm
Ks Jacek Prusiak powiedział To, czego jesteśmy świadkami, nie ma nic wspólnego z religią, bo ten plac nie jest cmentarzem, a miejsce tego krzyża jest w kościele, że za to co się dzieje przed Pałacem powinni wziąć odpowiedzialność parlamentarzyści z PiSu Niech politycy, którzy nakręcili tę paranoję uderzą się w piersi. To oni powinni teraz wyjść do tłumu i przekonać ludzi, żeby pozwolili przenieść krzyż w bardziej odpowiednie miejsce. Tak powiedział Ks. Jacek Prusiak