Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiiiiieiieiieiie

Ogladam transmisje przenoszenia krzyza. Masakra...

Polecane posty

Jak wycenił złom na 300 tysiaków a dostał tyle ile ten złom był warrty to jest to normalne. A ty wawcia od... się ode mnie... Lepiej podmyj się i do roboty na droge bo od szefa znowu dostaniesz. ty sie kurwo zamknij bajkopisarzu a kto robi wycene kurwa co za chory gej z ciebie

Gość THEEEND
Shatyn chamie i prostaku gdzies ty się chował w chlewie ??

shatyn to najwieksza kurwa tego forum komunistyczny pierdolony bajkopisarz ktory udowadnia tutaj jakies swoje chore racje. jedyna osoba ktorą bym zajebal z tego forum bo reszta pajacow mnie nie interesuje:)

Gość THEEEND
stic - Narutowicz za życia nie miał nic wspólnego z krzyżem to dlaczego po śmierci miałby mieć.

Gość PERGAMONT69
Tak Kaczyńskiego tak wychwalaja jak w Korei Północnej Kim Dzong iła ze genialny pilot a nigdy nie latał to samo robia fanatycy z pisu z Kaczyńskim

Gość PERGAMONT69
THEEEND Niedługo to będziemy mieli nie mauzoleum tylko realną rzeczywistość jak za Lenina czy Stalina ale teraz to będzie Tusk i Komorowski. Tak piszesz jak ci brak argumentów jesteś załosny i tyle

A Kaczyński co - nosił Matkę boską w klapie, biskupem był ?? Rozumie się że na pokładzie łącznie z pilotami lecieli sami głeboko wierzący i praktykujący wierni - a jak lecieli to spiewali pieśni religijne...

Gość THEEEND
PERGAMONT69 - ty za to masz argumenty szczególnie z tym mauzoleum, krytyke zaczynaj od siebie.

Gość pilote9
THEEEND wez sobie wytatuuj na czole krzyz i bedzie git kurwa dotarło do ciebie bigocie jeden

THEEEND wez sobie wytatuuj na czole krzyz i bedzie git k**wa dotarło do ciebie bigocie jeden a ty sobie wytatuuj na ryju kocham tuska platforme i zdjecie komorowskiego pierdolony chodzacy idioto

Gość THEEEND
stic - pomyliłeś go chyba z naszym przeskakiwaczem płotków. Tak w tym samolocie było większość ludzi wierzących.Masz z tym problem .Lech Kaczyński regularnie przyjmował komunie.Nie mam powodu żeby twierdzić że popełniał świętokradztwo.

rozumiałbym gdyby ludzie rozpierdolili coś ze względu na podwyżkę podatku. Zrozumiałbym, że krew ich zalała, ale w tej sytuacji to twierdzę, że rząd specjalnie rozdmuchał aferę właśnie teraz, w momencie podpisania ustawy :D

Ech, i tak wszystko to o kant d..y rozbić:P Ani Kaczki nie były OK, ani PO. Afera goni aferę, powodzianie nie otrzymuja pomocy, a tu debaty, afery i komisje, a nasza forsa ze złodziejskich podatków idzie:P Nie jestem za żadna partią, bo każda kojarzy mi się z korupcją i niedbalstwem, a teraz jeszcze stare dziady afera robia o krzyż... tak to jest jak za małe emerytury, nigdzie pójść, pojechać, to pomysłem na spędzenie wolnego czasu jest afera i coś się dzieje:)

[zgłoś do usunięcia] jedyny sensowny rozumiałbym gdyby ludzie rozpie**olili coś ze względu na podwyżkę podatku. Zrozumiałbym, że krew ich zalała, ale w tej sytuacji to twierdzę, że rząd specjalnie rozdmuchał aferę właśnie teraz, w momencie podpisania ustawy dokladnie tak jest jak piszesz:)

Gość THEEEND
pilote9 - dotarło już lece i co jeszcze ma zrobić może nasrać ci na pysk.

Gość THEEEND
jedyny sensowny - Podniesienie Vat-u to jest temat nad którym powinna trwać dyskusja, ale hosztapler Tusk razem ze swoim pomocnikiem Komrowskim żeby przykryć okradanie Polaków rozpętali wojne o krzyż.

Gość pilote9
wawcia_powraca10 jestem wyrzutkiem pojebanego orangutana w klate masz nasrane we łbie i tyle

jedyny sensowny - Podniesienie Vat-u to jest temat nad którym powinna trwać dyskusja, ale hosztapler Tusk razem ze swoim pomocnikiem Komrowskim żeby przykryć okradanie Polaków rozpętali wojne o krzyż. przeciez wiadomo ze dukaczewski tym dwom pajacom mowi co maja robic bo oni sami to moga co najwyzej pojsc sie zesrac.

nie wiem co tam cie laczy z orangutanem ale pieknie ci zamknalem morde :) jak nie masz argumentow to zaczynasz jakies herezje opowiadac. wiec wez sie pierdol i stul ryj.

dokładnie tak theend, doskonale wybrali moment :) strach się bać ludzi z krakowskiego przedmieścia, ale taki sam strach mnie oblatuje, gdy nie widzę reakcji na podwyżki, a zapewniali, że ich nie będzie. Temat krzyża, nie powiem - widowiskowo ciekawy, ale po co? Po to, by vat przeszedł bez echa.

Expose trwało trzy godziny. Podczas wystąpienia nowy premier obiecywał, zapowiadał, wróżył, prorokował, obwieszczał plan - dla każdego coś dobrego. 3. Obniżenie podatków i "danin publicznych". ojej no

Gość logicznie i spokojnie
przed palacem prezydenta ludzie gromadzili sie spontanicznie i spontanicznie,a nie politycznie postawiono tam krzyz. nie wiem dlaczego istnienie tego krzyza w tym miejscu przeszkadza preazydentowi. wiadomo ze jest on tam,ten krzyz,tylko do czasu budowy pomnika,ktory upamietni wszystkich ,ktorzy w tej katastrofie zgineli - a wybor miejsca dla tego pomnika zostal dokonany przez setki tysiecy ludzi ktorzy pod palac przyszli. to miejsce ma charakter symboliczny i nie ma lepszego miejsca dla uczczenia ofiar.

Gość Johny Canada
wawcia_powraca10 wypierdalaj do Watykanu ja ci na pasuje

Ale u nas to norma: czy PIS, PO, czy inna zaraza, zawsze znajdzie zastępczy temat, zeby wymigac sie od odpowidzialności, od konkretnego działania w konkretnych problemach. To ciagłe roztrząsanie Smoleńska, to obchody Grudwaldu, to Powstanie Warszawskie, teraz krzyż, a gdzie pomoc powodzianom, budowanie wałów, szukanie oszczędności, a nie tylko pójście na łatwiznę i podniesienie podatku Vat... żyć się odechciewa w tym kraju:(

Gość davecht
wawcia_powraca10 a twój Kaczor tez opowiadał bajki w twoim expose i z tych zapowiedzi co zrealizował widział wszedzie spisek jąstrzyl mlaskał wiec co sie czepiasz rudego wez sie puknij z głowe

Gość a mnie jest wstyd za polskę
dla mnie to hańba, to wstyd, że nie potrafimy poradzić sobie za bandą choleryków, przecież ci ludzie to polscy talibowie, o co oni walczą, oni pewnie też nie wiedzą. Wstyd.