Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiiiiieiieiieiie

Ogladam transmisje przenoszenia krzyza. Masakra...

Polecane posty

Gość Ares.
pisałem wcześniej to miejsce jest na Wawelu..

masakra totalna sie z Toba nie zgadzam ale Ciebie nie obrazam. Mam prawo do wyglaszania swoich pogladow nie wrzeszcze i nie krzycze pod blokiem jakie mam poglady ale mylalam ze po to jest ten topik zeby napisac co sie uwaza ale skoro wy tego nie rozumiecie po co sa zakladane takie topiki to szkoda mego czasu

Gość Kamil 89
do czytajaca glupoty w dupie byłas i gówno widziałaś pierdolic takie głupoty ty jestes jakas nawiedzona dewotka

pomnik ,a raczej tablice ( bo jakby ten pomnik miał wyglądać ? samolot wbijający sie w lotnisko ?) niech już sobie zrobią ale pod Sejmem.

Gość masakra totalna
czytajaca glupoty- zgodziłam sie z tobą tylko w jednym: niech postawią, upamiętnią ale nie pod pałacem prezydenckim i upamietniający WSZYSTKIE ofiary katastrofy ale kiedy piszesz takie głupoty że nie cierpisz żydów :O (już pomijajac czy jestes religijna czy nie..), wiec mnei nie obrazasz bo nei jestem żydówką, ale ICH TAK. to jest chore, żeby po wyznaniu oceniac ludzi a prawo wyglaszania pogladow ma kazdy, ale nei tak jak zaprezentowali fanatycy przed pałacem

Gość eheheh
Dzisiaj sluchałam wypowiedzi jakiegoś polityka, który twierdził, że konserwator zabytków jest pod pieczą prezydent Gromkiewicz Waltz i dlatego zabrania stawiania krzyża, bo mu tak kazali... Ludzie, ja pytam, gdzie są granice głupoty. I dlaczego przekraczają ją ludzie, którzy reprezentują nasze interesy?

Gość zirytowanaaaa
Faktycznie Je taime mon amour, salonowy język ....kuva zero szacunku a żeby te klępy co ich poczęly i brudne penisy sie teraz smażyły w piekle!!! tylko łajdaki i prostaki tak mówią... noi pomyslalam no tak elektorat PO

Gość akfo
A co ma krzyż do pomnika? Krzyż to symbol CHRZEŚCJAŃSTWA a domaganie sie zamiany na "godny" pomnik takie judaszowe sie zdaje. Zastanowiliście się czy wszystkie rodziny ofiar katastrofy chcą się tak prostytuować? a może wiekszośc naprawdę wierzy w Boga i jest pogrązona w żałobie?

Gość masakra totalna
akfo- a co ma krzyż do pałacu prezydenckiego? i nikt tego krzyża nie wyrzuca, on bedzie zawsze upamietnial to wydarzenie w kosciele- gdzie mozna sie pomodlić!! pałac to nie miejsce pielgrzymek i modlitw ludzie :O to jest ta roznica

Gość akfo
no przeca to mówię- miejsce krzyża jest w kościele a targowanie się o zamianę na to niesmaczne

Gość akfo
Inna sprawa ... gdzie sie podział nasz natchniony kardynał Dziwisz? dlaczego nie zabierze głosu? Tchórz? czy niedowierza sile swojego "autorytetu"

Gość Nor-bert.
bo ci z kleru jak biskupi to pochowali sie w pałacach sami tworzyli ten fanatyzm religijny to tak jak amerykanie wychowali na własniej piersi Osama Bin Ladena a teraz to jest wróg numer jeden

Gość jest mi wstyd
Polska nie jest panstwem wyznaniowym ludzie... cala ta sytuacja jest mocno zenujaca... ciesze sie ze nie musze na to patrzec i zyje w kraju gdzie fanatyzm, rasizm i antysemityzm sa karalne