Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiiiiieiieiieiie

Ogladam transmisje przenoszenia krzyza. Masakra...

Polecane posty

Gość salvikal...
o, cho.... coś się znowu chyba zaczyna... jakieś krzyki.........! :D

Gość malinow.a
no i dobrze ,że na poduszkach się zatrzymało i tak jeszcze popcorn rozsypałam.xd

Gość trelefele
niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego wogóle w prasie pojawiła się informacja o tym, że krzyż będzie przeniesiony i po co o tym informowali, nie mogli po prostu krzyża przenieśc bez rozdmuchiwania tego

Gość eskalop
Ciekawe co by się stało, gdyby teraz na środek wyszedł ojciec Rydzyk za rączkę z Panem J. Kaczyńskim i powiedzieli "Rozejdźcie się, miejsce krzyża jest w Kościele św. Anny". Tym ludziom chyba by się światopogląd załamał, bo to są ich bożkowie (nie krzyż, nie Jezus, nie księża, nie Polska) Ale dwaj Panowie siedzą z nosami przed telewizorem i się cieszą, że ich bojówki będą na nich głosować i słuchać w radiu (krzyż, Jezus, księża, Polska nie ma dla nich żadnego znaczenia).

Gość salvikal...
Malinow.a, a ja ze śmiechu język sobie przygryzłam... następnym razem Twój pomysł z poduszkami wykorzystam...! :D Pozwolisz? ;)

ale przeciez 'straz' przy krzyzu jest od poczatku, od kad go postawili, zawsze tam stala grupa osob, ktora sie wymianiala reularnie. to nie zaczelo sie dzis ani wczoraj. dopiero od wczoraj ludzi przynosza inne krzyze i jest wiecej osob na raz

słonecznik - na jakim ?? - z kafe pożegnać - to siedzi w człowieku do śmierci .... Kurede szkoda że muszę siedzieć w robocie - obejrzałbym sobie ten festiwal :)

wiec '[o cichu' by go nie usuneli, a nawet jakby sie udalo to by byla jeszcze wieksza afera naglosniona i na pewno pis juz by io to zadbal

Gość salvikal...
Słneczny, nie przejmuj się... wszyscy jesteśmy rozemocjonowani... na takie drobiazgi nie zwracamy uwagi... :)

Gość malinow.a
salvikal... proszę bardzo, tylko uważaj bo ja omało swojego flat screen'u nie strąciłam.xd

Gość salvikal...
Stic, pozostają Fakty, albo Szkło :):)

Gość janusz palikot
je t'aime,ale ty jestes jebnieeeeeeeeeeeeta,zal ,ze takie przyglupy wogole istnieja

No ale wieczorem będą tylko urywki a teraz to macie live PS.: Przyszły jakieś fajne młode wulgarne laseczki ?? 😘

na forum 30-latków, bo tam zawitałam i tak mi się napisało ze spontana:P Pozdrawiam z Małopolski acz kiedyś był to Dolny Śląsk:) [przepraszam za prywatę]... idę do sklepu, może póxniej zerknę na te cyrki:P

Gość salvikal...
Malinow.a, nie bój nic... mój RUBIN wszystko zniesie... :D:D:D

No nareszcie się odezwałaś - a ja cię szukam sie rozumie hasło "Mleczarnia" ??

Gość eheheh
Dla mnie ten cały cyrk jest niezrozumiały. Wstyd, że takie coś się dzieje, brak mi słów. Mamy więcej problemów (życiowych) niż takie akcje, mnie ten krzyż ni ziębi ni grzeje - jednak nie powinien wywoływać WOJNY ale jednoczyć. Ehhhh wyłączyć tv, zgasić radio, szkoda nerwów.

Gość malinow.a
stic Taaak..wulgarne laseczki po 60, reflektujesz.? mrauuu...

Oj nie przesadzajcie mam nadzieje że są jakies młodsze obrończynie krzyża :P

Gość malinow.a
stic oj...to błądzisz,błądzisz.xd

Gość co tam się dzieje???
Niesamowita, niewyobrażalna agresja. Jak dla mnie - wina PISu. Jestem osobą wierzącą, ale uważam, że miejsce krzyża jest w kościele. A PIS rozpętał swoją propagandę. Spektakl, po prostu spektakl.

Gość ali.
zgadzam się PIS nic nie zrobił żeby taka nienormalna sytuacja miała miejsce..I winę też ponoszą media zwłaszcza publiczne (czytaj :pisowskie..)

Ja się cieszę że zaczął od tego krzyża bo on mnie wręcz po prostu irytował - takie dwie zbite dechy i stylizowany na taki "katyński" ... ta pompa po Kaczorze i całej jego świcie ... że niby zamach, że spisek ...

Gość marlena0123443210
chory naród.

Gość malinow.a
No i po co taki krzyrz miał tam stać? Jak ta ambasadorowie itp.itd. z różych krajów przyjeżdzają i mają patrzeć na taką wieś. Dwie zbite dechy...i ot cała awantura.

Gość eheheh
Wiecie co, Fedorowicz dobrze gada w tvn24. WSTYD PRZED EUROPĄ! I nieważne, kto zaczął, kto podjął temat - trzeba było przewidzieć takie skutki, dla mnie to po prostu totalna klapa i wstyd.