Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smartass.district

Mam haslo do jego poczty, skukac czy nie?

Polecane posty

Gość smartass.district

zeby nie przynudzac, moj facet czasem korzysta z mojego kompa ale nigdy nie zaznacza "zapamietaj haslo". Spoko, tez tak robie. Dzis logujac sie na poczte wyskoczyl mi jego login i haslo, login bledny, haslo w gwiazdkach. Wiec zdekodowalam gwiazdki programem i mam jego haslo. I mnie kusi zeby sprawdzic poczte mu! raz tylko na sek sie zalogowalam zeby sprawdzic czy dobre haslo. Dobre. Niech mi ktos powie zeby tam nie wlazic!!! wiem NA PEWNO ze znajde tam cos co mnie wkurzy/zaboli etc. On ma poczte na yahoo i z tego co wiem to nie pokazuje sie data ostatniego logowania? sama tez mam jedno konto na yahoo i sprawdzilam i nie widze takiej opcji. Jesli juz sie skusze to nie chce wpasc... ehh taka stara a taka glupia ;) help ludzie! :P

Gość 3hdjs
ja bym skorzystała hahah

Gość rozmarzona dziewczyna
nie powinnas sprawdzac:) ale ja bym pewnie zobaczyla z ciekawosci :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
jak zdekogowalas haslo?? wlaz nie krepuj sie a pozniej napisze czy zeczywiscie pisal cos co cie zabolalo:

Gość lukaj lukaj i pisz
co zobaczylas :) kazdy facet ma cos na sumieniu ;) bedziemy z tobą :)

Gość smartass.district
haha no taaaak mnie kusi!!! ciekawosc zzera ;) czyli nikt nie jest na nie?

Gość hbfdjkls
Pewnie ze tak!!!!ja swojemu tez sprawdzam i to regularnie:) jeszcze nie wpadłam:)

Ja sprawdziłam - nic nie było :P Tylko odkryłam na co wydał moje pieniądze, na jakieś dodatki do komputera :O

Gość kobieta kwadrat
ciekawość to pierwszy stopień do piekła. dlatego ja się tam będę smażyć :P zaginam wszystkie hasła, przyjaciółek, braci, rodziców, faceta, bo tak mnie to kusi. ufam im wszystkim, ale mimo to lubię sobie czasem coś poczytać :P

Gość mam problemmm
co ja bym dała za hasło do pewnej poczty.... założyłam topik, że szukam hakera, ale go chyba mi wykasowali:-O mam hasło do jednej poczty męża i właśnie dziś odkryłam coś co spowodowało, że rozważam rozwód i to bardzo poważnie rozważam... muszę sie jeszcze dostać do innego konta pocztowego, ale nigdy z mojego kompa nie było logowania do tej poczty, wiec chyba pozamiatane...

Jak byś sobie zainstalowała klienta, to mogłabyś na bieżąco odbierać jego email-e, a on nawet nie wiedziałby o tym, poza tym listy przeczytane byłyby wciąż tłustym drukiem. Tylko zastanawiam się, co to za związek, gdzie facet ma tajemnice przed kobietą i to takie, które zabolałyby partnerkę, gdyby wyszły na jaw ... Związek bez zaufania, to tak samo jak bez miłości. Daj sobie spokój z podglądaniem skrzynki, bo takie szpiegostwo przerodzi się w coś więcej - zobaczysz.

jak to ztobilas powiedz jak zdekodowalsas haslo prosze ja tez tak chce;p

Gość smartass.district
asterisk key 10, taki program uzylam prosty w obsludze jak budowa cepa ;) on chyba zaraz bedzie w domu, wiec boje sie sprawdzic teraz chyba ze po pracy pojdzie sie szlajac to wtedy nie ma bata i skukam!!! historia z nami jest dluga, w sumie to nawet nie wiem czy ze soba jestesmy wciaz bo "on nie wie co czuje", i takie farmazony dlatego mnie kusi zeby skukac poczte jego fak ;)

Gość mam problemmm
Energiczna....jestem załamana i zdesperowana moje małżeństwo legło w gruzach, wię chyba rozumiesz?

Gość rtytrypomlik
oczywisicie ze sprawdz,ja bym tak zrobila,nie chciala bym byc oszukiwana przez jakiegos frajera,chyba lepiej zebys wiedziala co sie dzieje ,ja mam dostep do skrzynki swojego faceta,sam mi dal login i haslo,bedziesz pewna czy on cos robi za twoimi plecami czy nie

Jeśli nie boisz się, że źle zinterpretujesz to co przeczytasz (a niestety zazwyczaj tak jest) to zaglądaj jak Ci Wszyscy tutaj radzą. Wiedz tylko, że jak zrobisz to raz to potem już poleci i zasiejesz sama w sobie ziarno nieufności

Ja szpiegowałam jakiś miesiąc, dowiedziałam się co chciałam, zrobiłam awanturę i jest spokój, a od miesiąca nigdzie mu nie zaglądam. Jak zrobi się podejrzany, to znowu zacznę, chociaż teraz może już wszystko usuwać.. :(

Gość Siostra Ratched
Jak cię ciągnie to sprawdź. Ale ja bym się jednak powstrzymała. Moja współlokatorka to łamaczka haseł, siedzi codziennie i się chichra, bo wlazła na pocztę faceta, matki, siostry i reszty rodziny. Tylko czekam na moment jak będzie ryk, bo znajdzie dowody na zdradę czy inne pierdoły :o Ja wyznaję zasadę: mniej wiesz, lepiej śpisz, dlatego nie zawracam sobie dupy czymś, co może mi zniszczyć życie. Mam hasła do wszystkich kont mojego faceta od samego startu związku, nie skorzystałam z nich ani razu :P

Gość smartass.district
macie racje, skukam na pewno, poczekam chwilke zobaczy czy do domu wroci normalnie ( choc mam przeczucie ze nie) mam problemm... przykro mi kochana. Chyba jednak lepiej wiedziec niz byc oklamywana? a to drugie konto to masz chociaz haslo zagwiazdkowane?

Gość mam problemmm
no właśnie dziewczyny jak macie jak to sprawdzajcie ja sie dowiedziałam, że mnie ciągle oszukiwał nie chce tak dłużej żyć jeszcze muszę sprawdzic kilka rzeczy i niestety już wiem, że nie chcę z nim dłużej żyć mamy 2 letnie dziecko, nie jest mi łatwo...

E...to masz podstawy zeby szperac do dziela jak facete nie bedzie w domu:P a tak z ciekawosci jakie to haslo?

Gość smartass.district
rozumiem wszystkie argumenty "przeciw" rowniez, rozumiem wszystkie argumenty "za" i badz tu madra

Gość smartass.district
haslo ma kretynskie po angielsku bo to amerykanin nie chce tu podawac bo po co, ale wierzcie mi , specjalnie sie nie wysilil :P

Gość lukaj lukaj i pisz
ja bym chciala znac hasla.... pewnie bym sie ciekawych rzeczy dowiedziala. :(

Gość mam problemmm
nie mam zagwiazdkowanego hasła, to konto osoby trzeciej , muszę się dowiedzieć, czy mój mąż wysyłał tam jakieś maila, bo w swojej poczcie nie kopiuje do folderu "wysłane"

Gość jestam zdecydowanie na nie
czułabym obrzydzenie do siebie. Nalezy zawsze szanowac czyjąs prywatnosc. W dodatku on obdarza cie zaufaniem. Wyobraz sobie siebie na jego miejscu. Chcesz,zeby twoje listy czytal ktokolwiek? Dla mnie to tak samo obrzydliwe, jak złodziejstwo.