Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smartass.district

Mam haslo do jego poczty, skukac czy nie?

Polecane posty

Gość nie bedzie wiedzial ze ty tez
ok. zaufanie zaufaniem, ale skoro dziewczyna przeczuwa że coś jest nie tak, to przecież logiczne że sama musi się dowiedzieć co jest na rzeczy! jaki normalny facet się przyzna, że zdradza swoją kobietę? gdyby wszystkie panny wychodziłyby z założenia takiego jak te tutaj będące na NIE to chyba nie byłoby rozwodów, tylko masa nieślubnych dzieci

Gość sprawdzaj i napisz nam potem

Gość co znalazlaś?
nie wierze, ze nie weszłaś! każda kobieta by weszła, a te które mówią, że nie to są zakłamane i tyle!!!! co znalazłaś? pisz:D

Pewnie,że zaglądnij i poczytaj coś ciekawego;) Chociaż nie podejrzewasz go o zdradę, zawsze może okazać się fajną lekturką:):) Ja też mam hasło od poczty mojego faceta(sam mi dał) z reszta od innych portali również;P Sprawdzam regularnie, a mój facet o tym wie i mówi, że ma do mnie bardzo duże zaufanie...A to przecież w związku jest najwazniejszee no i miłość:):):):):):):) Pozdr

Gość co znalazlaś?
hallo autorko!!! pisz co znalazlaś:)

Gość smartass.district
eh nooo ja sie boje ze mnie wyniucha!!! gnoj wciaz na stronie randkowej siedzi, jebaniec jeden, ciezko pracuje jak widac a pozniej do domu usmiechniety i zadowolony przychodzi mimo ze nasz zwiazek na wlosku wisi pff

Gość co znalazlaś?
a jak cie am niby wyniuchac? wez nie rób jaj!!! skąd niby miałby wiedziec ze ktos wszedl na jego poczte?

Gość smartass.district
ide zapalic i wlaze tam jestescie pewne ze jak jest zalogowany na swojej poczcie to mimo to moge tam wejsc i pokukac?

Gość właź, nic nie wyniucha
jeśli byłoby coś niepokojącego, to skopiuj sobie na wypadek gdyby skasował

ja mojemu ex sprawdzałam, na początku nic nie wiedział, mówiłam, że wiadomość dostałam od kogoś, później się przyznałam bo już nie wytrzymałam tego, że jest takim cwelem. sprawdzaj, czemu masz być nadal robiona w .uja .... jeżeli jesteś oczywiście.

przestan sie bac jak mówimy 100razy, właź. ;) ja swojemu moge włazić na pocztę kiedy chcę :P

Gość ułożona narzeczona
smartass.district -- dziewczyno nie przesadzaj- właź i tyle, a nie takie podchody robisz? raz zajrzeć możesz;P

Gość ha ha ale jaja
ja tez mam haslo do poczty mojego faceta a takze dostep do jego gg i nk (sam mi dal)zreszta on moje hasla tez zna. czasem sobie wchodze kuknac:)

Pewnie,że zaglądnij i poczytaj coś ciekawego;) Chociaż nie podejrzewasz go o zdradę, zawsze może okazać się fajną lekturką:):) Ja też mam hasło od poczty mojego faceta(sam mi dał) z reszta od innych portali również;P Sprawdzam regularnie, a mój facet o tym wie i mówi, że ma do mnie bardzo duże zaufanie...A to przecież w związku jest najwazniejszee no i miłość:):):):):):):) Pozdr

Gość a co znalazlas ciekawwego
cini minis????uchyl robka tajemnicy albo ty kwiatuszek

Gość smartass.district
dobra wlaze

Gość provo ....
nie widzicie jak was nabiera i od wczoraj trzyma w napieciu ?? juzjuz zaraz wchodzi, skuks .. ta qwa skuka -chyba swoja wyimaginowana poczte

Gość a co znalazlas ciekawwego
zdradzona - -policjanic to ku***wiarze

Gość ułożona narzeczona
ZDRADZONAXXX -- współczuję:(

Gość i co znalazłaś???
pisz szybko!!! ps.zgadzam się psiarnia to qwiarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hehe mozliwe ze prowo
jakbym miala haslo to bym od razu sprawdzila i sie nie czaila, zwlaszcza ze ona juz raz tam weszla,. ale pisala ze zaraz wyszla.

Gość pewnie same reklamy na poczcie
i nicc wiecej :P

a ja nie szpieguję specjalnie, po prostu sam dał mi wszystkie hasła, że mogę sobie włazić kiedy chcę, nie robie tego codziennie ale czasami lubię zajrzeć, tak z ciekawości. Chyba że ma drugą pocztę:P

Gość smartass.district
ok nic nie znalazlam w sumie sprawdzilam wyslane i i odebrane pare jakichs ze strony randkowej ale nie wiem czy on im cos odpowiedzial bo to pewnie z tamet strony by pisal musialabym sie tam wlamac wylogowalam sie juz bede sprawdzac na biezaco i tak mu nie wierze smietnik tez sparwdzilam

Gość smartass.district
gnoj caly czas na randkowej siedzi!!!!! musze sie tam wlamac

Gość guigyuyjgbjhgb
Zaglądnij moim zdaniem też do tego randkowego serwisu, bo pewnie hasło to samo będzie. Tam to dopiero będzie co czytać :P