Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smartass.district

Mam haslo do jego poczty, skukac czy nie?

Polecane posty

Gość pewnie same reklamy na poczcie
zalos sobie konto na tym portalu...daj jakeis fotoale nie swoje i zacznij pisanina...zobaczys zczy cos bedzie

Gość smartass.district
sprawdzam haslo na jego facebooka, moze wszedzie takie same ma ale nie moge na jego fb wejsc teraz bo bedzie widac ze jestem online

Gość pewnie same reklamy na poczcie
no a an ten portal randkowy probowalas - gdzie ma na sympati???

Gość jaki ma nick na tym poralu ran
randkowym???

Gość smartass.district
inne ma haslo na FB fak jakies strasznie dziwne nie wiem jak sie wlamac na randkowe bo nie ma zapamietanych gwiazdek fak fak fak do tych co mysla ze sciemniam- nie sciemniam nic!!!

mozesz inaczej sprobowac znasz nicka z portalu sprpboj se zalogoac nie idzie to pisze zeprzypomnij haslo...wetdy oni wysylajo na meila haslo mosesz obedrac sprawdzic i zaraz ta pocza usunoc i bedziesz miec hASLO

Gość smartass.district
to jest amerykanski portal randkowy on jest hamerykaninem i cala rzecz ma miejsce w ju es end ej

Gość naiwne jestescie!
piszecie ze macie haslo do poczty swojego faceta bo sam wam je dal i myslicie ze on jest na tyle glupi zeby tam mial jakies kompromitujace go materialy ? pewnie ma 2 konta jesli robi cos za waszymi plecami, jesli robi to na 2 koncie. ogarnijcie sie naiwne idiotki !

CZAISZ BAZE??????

Gość smartass.district
jaki ma nick na tym poralu ran- czaje czaje! juz o tym pomyslalam tez jednak teraz tego nie zrobie bo pewwnie siedzi u siebie na poczcie , kumasz? bede musiala to zrobic jak spi albo jak wiem ze nie siedzi na kompie a ze jest w pracy to na pewno na kompie jest

Gość 9marta
zaloguj sie na tym portalu i spróbuj go skręcić wtedy się dowiesz czy warto sobie nim zawracać głowe

Gość cksummer
chyba ze przyjdzie jej nowe haslo zamiast starego bo w niektorych miejsach tak jest..i wtedy co ?'haslo mu zmieni ?' bez sensu ja swojemu nie wchodze na poczte , czego oczy nie widza tego sercu nie zal , a tak sie wszystko zaczyna..a prawda jest taka ze jak bezie chcial mnie zdradzac to to bedzie robil bez wzgledu na t czy znam jego hasla czy nie.. bez sensu takie szperanie ( smaa tak kiedys robilam z ex az zrozumialam ze to sensu nie ma)

załóż sobie konto na tym portalu podaj sie za kogoś innego i pisz z nim a zobaczysz. bedziesz miec dowód ;)

jesli to sympatia to przyjdzie stare i sie nie zmieni...ja mam konto i czesto zapomina hasloa bo zadko ta zaglodam

Gość smartass.district
to nie sympatia to match

Gość cksummer
autorko masz na tym portalu randkowym swoje konto ???

Gość smartass.district
ta jasne cipy za to faceci to chuje excuse my french :P

to zrob jak bedzie wracal z pracy..troche mu to zajmnie przeciez napewno mni 15 minut

Gość smartass.district
mam, zalozylam sobie falszywe bez fotek ani nic

englisch??????bleee

Gość cksummer
myslalam ze sama mialas konto wczesniej a awanturujesz sie o niego ... nie prosciej zapytac go w twarz co robi na tym porlatlu ?? ze niby tewoja kolezanka go tam widziala niz kombinowac? wiesz ze kiedys obroci sie to przeciwko tobie??? i czy oby napewno ty taka swieta jestes????

daj jakas fotka z netu bo facet cie oleje ....oni pierwsze leco na fotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smartass.district
cksummer a myslisz ze nie pyatalam? jasne ze pytalam, ze 3 razy! i za kazdym razem slysze to samo! ze keidys zalozyc konto i teraz nie da sie usunac niby a on wciaz dostaje jakies mejle stamtad i wciaz mu sciagaja z karty oplate za czlokowstwo i on nie wie jak anulowac klamczuch jeden na jego poczcie widac jedynie ze dostaje rozne mejle z match, ze ktos mrugnal, albo nowe laski ktore pasuje to jego profilu itd 9 czesci nawet nie czyta, chyba ze ktos mrugnal do niego albo napsial) NIE WIERZE i nie wierzylam nigdy w jego bajeczke... wciaz tam siedzi, conajmniej godzine juz!

Gość smartass.district
szukam fotki i sobie wstawie zobaczymy ;)

Gość cksummer
wiec zapytaj jeszcze raz i jak powie to samo to mu powiedz ze mu teraz pomozesz usunac..jak sie bedzie wymigiwac to nie zwracaj sobie niem dupy

Zarejestruj się na tym portalu - i wykorzystaj opcje ze zapomnialas hasla - jak przyjdzie Ci na skrzynkę przypomnienie z takim jakim miałaś, a nie jakieś zmienione od nowa, to możesz zrobić tak: Jak będzie jechał z pracy do domu logujesz się z jego nicka na ten portal, wciskasz przypomnienie hasła, z portalu wysylaja na jego maila przypomnienie z hasłem - wchodzisz na skrzynkę pocztową, odbierasz maila z hasłem, przepisujesz, kasujesz, usuwasz z kosza, i logujesz się na portal randkowy :P Masz wszystkie wiadomości jak na tacy. Ale jeśli na maila przychodzi całkiem nowe hasło wygenerowane przez portal to dupa zbita, chyba że jest Ci obojętne, czy on się dowie czy nie ;)