Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Duszyczka

LUBIĘ TO FORUM, ALE ....PRZEGINACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

czizas pisałam o tym na początku... chodzi o to, że normalna kobieta czy mężczyzna się zwierza , pyta... a tu ktoś mu dopierdala tak i chwyta się za słówka. a nie każdy ma taką mocną psychike jak TY!!

no wybacz, ale w prawdziwym zyciu tez nie wszyscy bedą sie z czlowiekiem piescic i robic mu dobrze na kazdym kroku zwazając na jego uczucia slaba psychika to zadna wymowka, po prostu trzeba sie nauczyc dystansu

Gość od wielu wielu lat
e tam zmywak to ja mam za sobą już dawno awansowałem teraz opróżniam kubły na pokojach HA zatkauo kakauo!!!

Gość kepertyna
[zgłoś do usunięcia] Dobra Duszyczka Wiedziałam, że takie wpisy będą. A co, WAM zależy.... wolicie być dla kogoś podłym czy miłym. Bo ja to drugie. I sie tego nie wstydzę. Lubię ludziom pomagać. Niesiesz nam kaganiec oświaty??? :classic_cool:

órwana z choinki jestem na cafe już kilka lat (z przerwami,a le nie przywyklam..... taki mam charakter. wiem, że swoim wpisem nie zmienię wszystkich, ale może chociaż 1 osoba się opamięta.

Gość kepertyna
opamieta się iii.... skoczy 😭

jak juz to "sama" ;) wiem jak wygladaja dlatego w pelni swiadomie piszę o dystansie, trzeba umiec rozroznić co jest normalnym komentarzem, a co wpisem zakompleksionego buraka albo czysto humorystyczną docinką

Gość ghhhhhhhhhhghhhhhhhhhhghhhhhh
czizas ale czy ja ciebie ocenilam? ocenilam ze autorka jest dobrym czlowiek a o reszcie sie nie wypowiedzialam wiec w czym widzisz problem? i owszem nawet jesli bym chciala to mam prawo powiedziec kto moim zdaniem jest dobry a kto chamski i nieznosny. krytyka krytyka ale nie trzeba uzywac do tego tylu wulgaryzmow.mozna komus powiedziec "moim zdaniem robisz zle, to ciebie uwazam za osobe nieodpowiedzialna i zastanow sie nad swoim postepowaniem" zamiast "czy ciebie pojebalo,jestes chuja warta,idz w pizdu bo gadac sie nie chce".widzisz roznice czy nei bardzo? mozna kogos skrytykowac ale tak zeby z tej krytyki szla jakas tresc i mozna bylo wyciagnac wnioski. ps.nie jestem za zadna partia polityczna malo tego zadna ze mnie katoliczka.jestem zwyklym czlowiekiem ktory odroznia dobre i zle zachowanie.

wiem.... jestem zalogowana na zupelnie innym forum.. i jest zajebiście, ale czasami lubię tu zajrzeć albo zapytać o coś - bo wiem, że na tamtym forum mamusie moge nie wiedzieć o co mi chodzi.

nie dziękuję..... :) czasami smucą mnie takie rzeczy, że wejdę na te forum, napiszę coś komu albo zapytam o pierdołe, a tu lecą hasła ni z pietruszki.... :( Ale co zrobić.... Pozdrawiam :)

czytam Was, ale nie mogę zrozumieć niektórych na tym temacie, najlepiej walnijcie się w te wasze puste muzgowniece i pomyślcie o innych takich co mają dosyć tyw waszych uwag pod innym względem. <stopka></stopka>

Gość hejtobus
świadamość istnienia ludzi, stresujacych sie literkami na monitotrze-bezcenna:)