Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to mamy zrobic

WESELE i poblem z noclegiem...co zrobić?

Polecane posty

Gość damnnnnnn
to tak jakby powiedziałą ''mam was w dupie '' :D .... nie przyjada oj nie przyjadą skoro ty ich olewasz oni tym bardziej ciebie oleją.. rob co chcesz twoj wybór

Gość luuuubelskie
jak to mamy zrobic ---> taraz o tym nie myslisz, ale przyjdzie dzien wesele, to bedziesz srala po gaciach, czy wszystko ok. czy goscie zadowoleni, a wtedy bedzie juz za pozno. tak jak sytuacja nr. 4. w dniu wesela byla przejeta, czy wszystko ok. czy sie uda, czy goscia beda sie bawic. <troche za pozno>

Gość Martyeczka84
damnn weź pod uwagę, że nie każdy ma ochotę wracać do domu o tej samej porze więc kwestia busów odpada.

Gość Martyeczka84
a poza tym ja nie idę na wesele się nawalić i czekać aż mnie ktoś odwiezie do domu. nie mamy problemu jak sami musimy sobie skombinować transport czy nocleg. idziemy na wesele po to żeby uczestniczyć w wyjątkowym dniu naszych znajomych czy rodziny. a jak ktoś idzie po to, żeby zostać jak najlepiej obsłużonym a i tak powód do jakiegoś narzekania znajdzie, to współczuję takiej osobie. jak kogoś stać to niech załatwia noclegi, jak kogoś nie to można napisać w zaproszeniu że ze względów finansowych nie jesteśmy zapewnić noclegu wszystkim gościom i tyle. i myślę, że normalny człowiek to pojmie, a jak ktoś jest burakiem to inna sptarwa

Gość luuuubelskie
u mnie sie sprawdzaja <busy> moi rodzice, jak sa samochodem na weselu lub wesele jest blisko, to wychodza o 10. a jak jest bus to sa do konca i zawsze potem mama mowi, ze ona na weselach to nie lubi siedziec, ale to wesele bylo takie fajne, ze jakby nie zostala, to mowilaby, ze wesele jak wesele. jak komus nie pasuje powrot, to moze zorganizowac sobie we wlasnym zakresie. A Ty masz pewnosc, ze zrobilas wszystko, zeby goscie byli zadowoleni

Witam Proponuje Wesele w bardzo fajnym hoteliku www.hotel-carina.com.pl w spokojnej okolicy Pokrzywna.Byłem na weselu w styczniu wszystko super hotel zadbany 3*** jedzenie odlotowe I poprawiny odbyły się jak wszyscy wstali.Sala była przystrojona w wielką ilość kwiatów