Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość langussa

świnka odra różyczka.Czy to szczepienie boli?

Polecane posty

Gość langussa

Czy Wasze dzieci miały gorączkę po szczepieniu?? Pytam bo dziś szczepimy.

Moje dziecko znosiło bardzo dobrze szczepionki (szczepiłam skojarzonymi).Ból i płacz w momencie wkłucia - co jest zresztą normalne przy dzieciach ;)

Gość ta szczepionka
to tzw. żywa Moja córka znosiła ja najgorzej A synek ma już opóźniona o pół roku bo ciągle coś stoi na przeszkodzie. Ostatnio to upały - nie chcieli zaszczepić tą szczepionką /lekarka powiedziała, że każde inne szczepienie tak, świnka, odra i różyczka - nie, bo to żywa szczepionka.

Sama sie nią szczepiłam przed drugą ciążą. Nic mi po nej nie było. Bolało tylko ukłucie.

Gość langussa
Mój ma 2 latka więc jest bardziej świadomy, ale mam nadzieję, ze będzie ok w trakcie i po szczepieniu bo za tyg mamy jechac na wakacje i nie chcę żadnych "rewelacji"

Szczepilam Priorixem,lekarka powiedziala ze ok 14 dni po szczepieniu moze wzstapic goraczka i tak wlasnie sie stalo.

Gość moja byla szczepiona
priorixem i nawet zbytnio nie poczula uklucia , po szczepieniu tez bylo ok nie goraczkowala

Mój synek był szczepiony Priorixem i nawet nie zauważył ukłucia i po raz pierwszy nie zapłakał w ogóle. Wg pielęgniarki ta szczepionka jest niebolesna. Po szczepionce brak jakichkolwiek skutków ubocznych.

Gość powazne pytanie mam
nie wierzylam smieszylo mnie to a teraz okazuje sie ze u 3 letniego dziecka mojej kuzynki jest podejrzenie autyzmu poszczepiennego z w/w szczepionki

Gość tekila tekila
moje dziecko po tej szczepionce ma powiększone węzły chłonne,