Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankuu

Nie chce ze mną spać..O co MU chodzi ???

Polecane posty

Jesteśmy razem od 3 lat. Wszystko było okej z tymi sprawami, do teraz. Sypia ze mną dosłownie raz na dwa tygodnie. Tłumaczy to zmęczeniem po pracy (razem pracujemy) itd. Staram się go zachęcać. Zaczepiam go, przebieram się przy nim jak przychodzi do mnie, całuję na SIŁĘ ! A on nic ! Robi tylko głupie miny, mówiące : mała, przestań. Nie chce się ani całować, ani przytulać, ani kochać. nic. zupełnie. Co ja mam robić ? :( ps. wiem, że nie zdradza.

Gość echu echu echu
jest prawiczkiem?

Absolutnie nie ! On bez sexu...hmmm kiedyś żyć nie mógł że tak powiem. Dlatego nie wiem co się teraz stało...

Gość gfdgfgfgfgdfgd
To znużenie w związku. Jeśli jeszcze razem pracujecie, to jesteście ze sobą praktycznie 24/dobę.

Gość całkowicie czarny kot
zapytaj go o co chodzi

Gość przeciez to chyba
daj mu spokoj , moj tez mial taka faze z 2-3 miesiace bo mial bardziej stresujacy okres w pracy a potem mu przeszlo i wrocil do starych nawykow ;) A jak Ty nalegasz to to jest dodatkowo stresujaca sytuacja dla faceta Zacznij sie martwic jak taki okres bedzie trwal ponad pol roku, teraz mu odpusc

Znużenie ? No właśnie kurcze popołudniami mamy osobne zajęcia i często po pracy się już nie widzimy. A w pracy jesteśmy razem może jakieś 4 godziny. Zapytałam go. Wczoraj podczas kłótni. Odpowiedź była : Uważasz, ze już cie nie kocham ? Stwierdziłam, że tak nie uważam, ale czuję, bo odsuwa się. Brak odpowiedzi.

Gość ile ma lat, moze to
starosc?

przeciez to chyba no, ale ja potrzebuje choć minimum uczucia. zwariuje, chociaz bez przytulania.

Gość całkowicie czarny kot
Brak odpowiedzi to jest odpowiedz. Chłopak sam nie wie czego chce.

Gość katiess83
ja ze swoim jestem prawie tez 3 lata a nie sypiamy od 3 miesiecy. Na poczatku mowil,że jest zmeczony po pracy,pozniej ze jak zamieszkamy razem to sie to zmieni ..A ostatnio po klutno o to,stwierdzil,że nie chce mu sie po lekach(obnizaja niby libido) Tez tak moze byc ,ale jakos do konca w to mi sie wierzyc nie chce bo od zawsze je bierze a bywalo lepiej ....

Gość tako ona
u mnie to ja tak mam ze mi sie nic nie chce ani calowac ani przytulac, wszystko na siłe... to chyba przez monotonie

Kurde...staram się zawsze wyglądać dobrze, chodze do fryzjera, no ogólnie dbam o siebie. Mam go zacząć zdradzać, żeby przerwać monotonię ? No ej...

Gość katiess83
Ja zazwyczaj podobam sie innym facetom a na mojego jakos nie dzialam....Nie wiem juz co jest.Przestalam to rozwazac.kocham go i nie zdradze.

Gość xcv
www.forumdlainteligentnych.pun.pl wejdz pomozemy ci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Majkelll
nie chce cie martwic ale to oznaki ze moze miec kochanke;/

też miałam taką sytuację - okazało się, że chodziło o problemy w pracy (groziło mu zwolnienie), a potem doszedł problem ze zdrowiem, o którym dowiedziałam się po okołu 6 miesiącach istnienia tego problemu :O skończyło się zabiegiem, po którym było około 6-7 mcy przerwy w seksie. Do dzisiaj sprawa seksu jest raczej traktowana przez nas 'delikatnie'. a w związku byliśmy wtedy już od jakiś czterech i pół lat

Ja mojego tez kocham i nie chce zdradzić. Ale jak przyjdzie moment, że na prawdę mocno będzie mi brakować jakichkolwiek uczuć to nie wytrzymam..A nie chcę tego!!

a jeżeli uważasz, że to monotonia, to może wprowadź coś nowego do sypialni? chociaż rozumiem, że jest męczące/frustrujące! ciągłe inicjowanie zbliżenia. może faktycznie ma jakiś problem.

Gość katiess83
nie koniecznie musi miec kogos...Ja bylam 7 lat z facetem gdzie sex byl co 3-4 miesiace poprostu mnie nie pociagal,ale go nie zdradzalam.On zdobil to pierwszy-w sumie nie dziwie sie..

Gość katiess83
littlesensitive Tak ale zeby cos nowego wprowadzic do sypialni to musi dojsc do zblizenia a autorka pisze ,że nawet do tego nie moze doprowadzic... Tez sie boje ze nie wytrzymam w koncu ...Bo ile mozna tez jestem kobieta,mam swoje potrzeby....

katiess więc wiesz co czuję. To jest masakra ! Jestem osobą, która....potrzebuje dużo uczucia, bo mam za sobą przejścia. Kurcze, a on...taki niewzruszony się wydaje... taki oschły... Chce się widywać, ale jakiś dystans czuję.

Gość katiess83
No to jest jakas masakra...Niby w zwiazku jest wszystko ok a łóżko tragedia..Też potrzebuję uczucia...Tyle tylko,że moj mnie przytula ale sexu zero...Czuje sie nie atrakcyjna i w ogole przestalam juz miec nadzieje,że bedzie lepiej ...Tak jakby historia zatoczyla krag-kiedys to ja z bylym nie chcialam-widzialam jak on sie meczyl...A teraz ja tak mam...:(

Gość fsdfdf
przesrane . moj gdyby mogl to by ze mnie nie schodzil

Gość nie chce z toba spac bo pewnie
chrapiesz i nie pozwalasz mu zasnac

nie, no aż tak to by mi się nie chciało :) chociaż....to i tak w nasyzm przypadku trwa nie dłużej jak 15 min... ehhh... wszystko nie tak z tym łóżkiem !!!

Gość katiess83
Sypiam ze swoim (nie chrapie) Ale nie ma sexu a to drobna roznica ;)

Gość katiess83
No a dziwi mnie to,że oni nie boja sie ze ich zdradzimy ...Nie jedna panna dawno poszlaby na bok...moj twierdzi,że kocha-wiem ze tak jest widze to-ale faceci chyba juz tak maja ze potrafia rozgraniczac sex od uczucia...