Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość discovery travel and living

ogladajcie dzisiaj o 14.30 program na discovery travel and living_________

Polecane posty

wczoraj na to patrzyłam i ejstem w szoku. program o kobietach, które do chwili porodu nie wiedzialy, ze są w ciaży. Do tej pory wydawało mi sie to po prostu nierealne, a teraz chyba wciąż będę myślec, ze jestem w ciąży. Obejrzyjcie, ciekawe] w polsacie cyfrowym chyba na 98 kanale

Gość gyoucdfcu
a ta już od dawna emitują, ciąża z zaskoczenia, pierdoły, nie wierze w takie bzdury, jak można ani krzty podejrzeń mieć o ciąży? i co? dziecko się nie rusza? a przecież te baby mają zachcianki, jest im niedobrze, a żadna, ku... nie pomyśli, żeby chociaż zasrany test zrobić!!!

Gość vfdg
moja mama tak miała...mojego brata urodzila w styczniu...a w pażdzierniku następnego i o tym nie wiedziała...dziwne

Widziałam kilka odcinków i do tej pory nie chce mi się w to wierzyć. Ciekawa jestem, czy poza Ameryką takie rzeczy też mają miejsce. Ja będąc w ciąży każdego dnia wiedziałam, że w niej jestem, no jaką trzeba być bezrozumną bryłą, żeby do końca nic nie czuć? No chyba, że się waży tyle co co czołg, jak typowa amerykanka, a ruchy dziecka są brane za adekwatne do rozmiaru, za przeproszeniem, gazy.

tez to oglądam i wierze w to. te kobiety prawie wszystkie testy robiły, czasem i nawet wiecej niz jeden raz a test wychodził zawsze negatywny. A ruchów można nie czuc, mam koleżanke co cała ciaze nie poczuła ani jednego ruchu dziecka.

moim zdaniem też bzdury :) ok. 5-6 miesiąc, ale 9? ja jestem w 21tc i czuję bardzo mocno ruchy- czasami spać mi nie daje, a co będzie później? Nie wierzę, że można to pomylić z niestrawnością :) one zawsze się tak tłumaczą

Gość oglądam to ale mnie nie zachwy
ca. a z innej beczki nie wiecie może kiedy i na jakim programie są emitowane jakieś programy o porodach? kiedyś był "pierwszy krzyk" i "cud narodzin" a teraz nic nie mogę znaleźć. Moze leci coś w ten deseń? Wie któraś?

czarna, ale koleżanka wiedziała, że jest w ciąży? Czy poród ją zaskoczył? Wydaje mi się, że te kobiety albo są bezdennie głupie, albo gadają bzdury przed kamerą dla pieniędzy, widziałam wczoraj 5min Jerrego Springera... Masakra.

dla mnie to tez nie do wiary, najbardziej sie dziwię, ze nie widac brzucha. ok, rodzina moze nie zauważyć brzucha nawet do końca (znam taki przypadek), ale sama kobieta albo jej mąż??? Jak to możliwe, ze dziecko w brzuchu, a brzuch się nie powiększa?

felea wiedziała ze jest w ciąży bo sie długo o dziecko starali i czesto testy robiła i do lekarza chodziła wiec od razu o ciąży wiedziała. Ale serio ona nie czuła żadnych ruchów, ciagle mówiła że zazdrosci tym co te ruchy czują. To jest podoba sprawa po pierwsze ułożenia miednicowego dziecka a po drugie łożyska przodującego i w tym przypadku ruchów podobno nie czuć. Do tego była przy "kości" jak te wszystkie amerykanki własnie. Wierze jej bo po co by miała kłamać, zreszta ona nie z tych:)

A co do brzucha to moja sąsiadka rodziła niedawno a brzuch do samego porodu to miała taki jakby sie porzadnie najadła i napiła. Jak ją zobaczyłam 2 tygodnie przed terminem to aż mnie zamurowało bo ja jak balon taki brzuch miałam:p

Gość MiaCosby
heheh też to oglądam :)

Gość czarna to jest możliwe
bo ja w ciaży z córką też nie czułam ruchów. Podczas ktg kazali mi naciskać jak dziecko się poruszy a ja nic nie czułam. Dziecko było malutkie, ułożone pośladkowo. Ruchy poczułam dopiero w ciąży z synem. O rety jak ten kopał. KTG nie dało się podłączyć bo skopywał.

Gość Arriene
Ale te kobiety widziały , że im się brzuch powiększa . Zrobiły test , wyszedł negatywny , więc stwierdziły , że po prostu utyły .

Po prostu głupie baby, nie chce mi się wierzyć, że normalna inteligentna kobieta, do porodu może nie wiedzieć, że jest w ciąży!

No dobra jak ktos rodzi pierwszy raz to moze i głupi bo nie wie o co chodzi. Ale w tym programie jest duzo kobiet ktore miały juz dzieci i dopiero o kolejnej ciąży nie wiedziały. ja tam wierze...chyba:p

Gość jestem dowodem .
co do ruchów dziecka to ja jestem dowodem na to ,że nie czułam ich całą ciążę - no może kolo 6mc coś tam czułam ale niewiele - ruchy maluszka można by było porównać do ruchów jelit - taką mam budowę może dlatego.

Z nudów od czasu do czasu oglądam ten program... Dla mnie to bzdura i pełna reżyserka :D Najbardziej mnie śmiesz kobiety które już są w ciąży po raz 2,3.... i żeby się nie zorientowały???

Gość do falei i innych niedowiarków
falea, myślałam, że jesteś mądra, ale tutaj się mądrością nie wykazałaś, czemu jeśli dla Ciebie ktoś lub coś jest niezrozumiałe wyzywasz od głupich, dennych etc? wiesz co, najpierw poczytaj Ty i reszta niedowiarków o czymś odwrotnym do ciąży urojonej, czyli o ZAPRZECZENIU CIĄŻY, a potem się wypowiadaj i nie pisz głupot. pozdrawiam.

Gość do falei i innych niedowiarków
http://www.rodziceradza.pl/Porod/Ciaza-%28-onet%29,q,101025.html a tu macie linka ściśnięte mózgi co w nic nie wierzą. człowiek to istota, której mózg chyba do końca nie zostanie zbadany. możliwości naszego mózgu są przeogromne.