Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej ej ejjjjjj

pogorszenie słochu przez slucahanie na sluchawkach muzy na fiullllllllllllllllll

Polecane posty

Gość ej ej ejjjjjj

no wiec jakos ost czesto sluchalam z tel muzy na full przez sluchawki :O teraz sie kaplam ze gorzej słysze, kiedys jesli starzy gadali w ppokoju słyszłam dokladnie o czm mowią, teraz rozumiem tylko niekrore słówka, slyszlalam jak wychodzili do praxcy jak nie spałam juz teraz nie slysze ze zamykaja drzwi i wychodza jak sie kapie albo myje leb i na dol mam to potem czuje jakbym miala ucho zatkane, czy to juz na zawsze? :( moze sie zregeneruje?

Gość Justyna9999
na pewno wybierz się do lekarza bo słuchawki rzeczywiście pogarszają słuch

Gość ej ej ejjjjjj
no ale co teraz lekarz zrobi niby? wydaje mi sie ze na włąsne zyczenie pogorszyłąm słuch nieodwracalnie :(

Gość ej ej ejjjjjj
caly czas czuje jakbym gorzej slyszała, szczegolnie w domu kiedy wczesniej ktos przchodzil obok pokoju teraz nic , nawet czuje jakbym miala lekko zatkane :(

Gość czym rozni sie sluch od
sluchania, ze jedno piszesz przez 'o' a drugie przez 'u'?

Gość ej ej ejjjjjj
pomyłka, wiem jak sie pisze dopiero jak dodałam temat kapłam się ze napisałą słoch nie wiem czemu :P smiesznie to brzmi ;(( ale mam powazny problem :(:( musze wyrzucic słuchawki :(

Przede wszystkim idź do lekarza pierwszego kontaktu i zgłoś, że o wiele gorzej słyszysz, dostaniesz skierowanie do laryngologa, tam Ci zrobią badanie słuchu i laryngolog zbada, czy nie ma jakichś innych dodatkowych przyczyn Twojego niedosłuchu.