Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little łezka

Czy warto starać się dla faceta?

Polecane posty

Gość little łezka

Nie wiem co jest ze mną nie tak. jestem w związku 3 lata.staram się robię kolacje,organizuje wyjazdy,zawsze staram się atrakcyjnie wyglądać,nie jestem głupią dziewczyną.Czemu w takim razie mój facet nie robi nic tylko ma ciągle o coś pretensje?Kurde już mam dość

Gość kolorowe słodkie cukierki
starać się warto- jak najbardziej ale.... czasem trzeba odpuścić, zagryźć zęby i udawać obojętną żeby to facet się o nas starał:)

Gość little łezka
jestem atrakcyjna.czy faceci nie potrafią docenić kobiet?może to nie ten facet po prostu :(.

Gość kolorowe słodkie cukierki
czasem się docenia coś jeśli się to traci... niestety wtedy jest już za późno

Gość little łezka
daj spokoj przystojniaczku.... z tymi fotami.ogólnie mam załamanie.wkurza mnie to,że ja w związku wszyststko organizuje, marzy mi się coś tylko dla mnie, może naoglądałam się w filmach,ale moje koleżanki mają takich facetów...eh .h

Gość MalutkaRóżyczka...
hmmm cóż chyba nie warto się starać... ja tez zawsze robiłam wszystkoaby mu było dobrze... kiedy miał problem zawsze mu pomogłam, zaskakiwałam nowymi niespodziankami itd dawałam mu do zrozumienia że jest dla mnie najważniejszą osobą a on.... nigdy nie wykazał inicjatywy!!!! aż w końcu odszedł do innej cóż życie najlepiej dbać tylko o siebie :(

Gość little łezka
:( szkoda tylko tych straconych dni.obawiam się,że wszyscy faceci tacy są:(b

Gość MalutkaRóżyczka...
Nie smuć się takie życie im więcej chcemy dać z siebie tym gorsze ma to skutki... czasami trzeba stać się obojetną aby facet zaczął nas zauważać... trudne to ale hmmm chyba jedyny sposób...

Gość nikii27
a my za wami tesknimy kiedy wyjezdzacie :/ czy warto ehhhh faceci

Gość little łezka
jak stane sie obojętna to wiesz pojdzie na impreze i pozna kolejną,bez względu na wszystko co z siebie daję i co sobąreprezentuje,źle mi bardzo:(

Gość little łezka
Fakt,ale jak ja przestane to on tym bardziej nie będzie się starał:(.

Gość little łezka
Tak trzeba być suka i zołza wtedy się wygrywa o ja głupia:(

Gość MalutkaRóżyczka...
dokładnie tak im jesteś większą s... tym bardziej Cię szanują i się starają... tylko do cholery dlaczego to tak działa :((

Gość little łezka
Widzisz dlaczego mężczyźni kochają zołzy... ja nie umie taka być i na tym przegrywam trafiam zawsze na facetów,którzy mnie ranią,a ja jak głupi piesek skacze:( jest mi przykro.

bo chodzi o to by króliczka ścigać a nie by go złapać ;-)

Gość MalutkaRóżyczka...
i ja jestem taka sama ja Ty dlatego doskonale Cię rozumiem... zawsze będą nas ranić dopóki się nie zmienimy ale czasami jest to nie możliwe :( cóz mam nadzieję ze kiedyś trafimy na takiego faceta który doceni to że kobieta chce sie o niego troszczyć bo go Kocha....

moze on sie przyzwyczail ze wlasnie wszystko mu dajesz i sie starasz i... spoczał na laurach... nie wiem... porozmawiaj z nim o tym ale wydaje mi sie ze juz jest za pozno skoro przez trzy lata sie przyzwyczail do takiego zycia to ciezko mu bedzie to zmienic teraz...

Gość nikii27
Ja tez bylam z facetem 2 lata ale on wogole nic sie nie staral, zero okazywania uczuc traktowal mnie jak powietrze, a ja glupia dla niego wszystko:/ wiec w koncu nie wytrzymalam, bo ile mozna zyc z glazem, starac sie i nic nie dostawac w zamian nie wytrzymalam i poprostu zerwalam , myslalam ze bede cierpiec i tak na poczatku bylo ciezko po zerwaniu, ale wogole nie zaluje tego co zrobilam, on zrozumial ale juz bylo za pozno, chcial dostac szanse nie dalam mu jej poniewaz nie raz probowalam rozawiac a on jeszcze mi z tekstem......----> JAK CI JEST ZLE TO SPROBUJ Z INNYM:/ masakra poprostu:/. Zostawialm go bo nie bylo sensu ciagnac tego dalej, nie zaluje wcale, poznalam faceta ktory daje mi wszystko czego nie dostalam od tamtego i teraz jestem baardzo szczesliwa:). Wiec dziewczynki nie pozwolmy im na takie traktowanie, !!!!

''a on jeszcze mi z tekstem......----> JAK CI JEST ZLE TO SPROBUJ Z INNYM'' i o to właśnie chodzi! jak coś nie pasowalo to tak wlasnie swojemu mowilam, jak ci zle to spieprzaj do innej, i co? z reki mi je bo zaden facet nie lubi bezwolnej lalki

Gość little łezka
ja powiedziałam swojemu głazowi, niestety do niego nic nie dochodzi on nie widzi problemu,dużo w tym mojej winy,bo go rozbestwiłam, on na początku był słodki teraz jest taki chujek że szok mea culpa...

Gość nikii27
i o to właśnie chodzi! jak coś nie pasowalo to tak wlasnie swojemu mowilam, jak ci zle to spieprzaj do innej, i co? z reki mi je bo zaden facet nie lubi bezwolnej lalki Ale nie kazdy facet jak mu to powiesz bedzie jadl ci z reki, bo nie wszyscy sa tacy sami.

pewnie że nie są tacy sami. Dlatego powinna wybrac podobnie jak Ty kiedyś. ciezko ci bylo na pewno ale bardzo dobrze zrobilas zrywajac i uciekajac z zwiazku ktory nie dawal ci zadowolenia