Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misienellla

ŚLUZ Z POCHWY! CZEHO TO OBJAWY??

Polecane posty

Gość Misienellla

Tydzien temu skoczyly mi sie dni plodne a ja nadal mam taki sluz z pochwy i na dodatek jest tego w miare duzo, czego to sa objawy? czy to jakias grzybica? czy moze ciaza? przepraszam za takie pytanie ale nie mam pojecia co to moze byc... pozdrawiam

Ale jak wygląda ten śluz ? Bo ja np. w tym miesiącu śluz płodny miałam blisko dwa tygodnie.. Poza tym przed okresem też może się pojawić taki lejący się.

Gość Misienellla
no taki bialy gesty, okres mam dostac za 8 dni! boje sie ze to objawy ciazy :(

Gość Misienellla
Nie nie miałam żadnego niebezpiecznego stosunku:) ale boje się że to objawy ciąży bo zawsze można zajść, to taki śluz to też objawa ciąży??

ja miewałam taki śluz czasami od dni płodnych aż do ostatnich dni przed okresem kiedy zmieniał sie na taki bardziej nieprzeźroczysty i mniej ciągnący.

No widzisz, dziewczyna pod Tobą Cię pocieszyła i oczywiście to prawda co napisała :) skoro nie miałaś niebezpiecznego to spokojnie :) jasne, że zawsze można zajść, ale jak byłaś zabezpieczona, domyślam się, że gumką w dni płodne to jest baaaaardzo małe prawdopodobieństwo:)

A teraz odwieczna misja szerzenia świadomości... A może warto zainwestowac w siebie i swój spokoj wybrac sie do ginekologa i zacząć łykać tabletki?Oczywiście o ile nie ma przeciwwskazań. Naprawdę warto nad tym pomysleć

Ja też nie mam ale warto szerzyć wśród innych coby więcej było postów zadowolonych mamuś a jak najmniej przerażonych podejrzewających ciążę...

No tak;) ja mam 18 lat i przez chwilę poczułam się dorosła a co za tym idzie zaczęłam uprawiać seks ale teraz powiedziałam koniec. Przynajmniej do czasu aż nie skonczę LO, bo to co ja przechodzę miesiąc w miesiąc to się w pale nie mieści :O nawet teraz seksu od mies. nie uprawiałam a schizuję się, że jestem w ciąży jeszcze z poprzedniego mies. gdzie po tym miałam okres i test wyszedł negatywny :O

heh ja nieco starsza i juz nie schizuję ale swoje się pamieta...