Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola 84.

czy jak zauroczenie sie skonczyło i mówi, ze nie kocha

Polecane posty

Gość ola 84.

to można jeszcze jakos u niego te motylki spowodować, czy to juz ma się ku koncowi?

Gość mojeezycieee
w moim ziazku motylki z jego strony skonczyły sie po 5 tygodniach jestesmy razem 7 miesiecy..i pewnie nie długo sie skonczy..bo miłosci tu nie ma:O

Gość mojeezycieee
z jego strony przynajmniej:(

Gość ola 84.
własnie, u mnie chyba jest tak samo. skąd wiesz, ze nie ma miłości z jego strony? on na początku byl zakochany we mnie bardzo. a teraz, czuję, że odpływa. czy można zrobić coś, zeby było tak, jak na początku?

Gość mojeezycieee
a skad to wiesz powiedział Ci, ile sie znacie? najlepiej to olac..to przynosi najwieksze rezultaty:O

Gość mojeezycieee
mój szczegolnie odpsłynał..jak spotkał swoja była z która był 9 lat ..a juz nie był z nia ponad rok:O tak odpłynal..ze zapatrzonego kolesia który dzwonił do mnie 5 razy dziennie, wysyłał 30 smsó..i na kazde pierdniecie leciał..stał sie obojetny i wycofany:O a teraz jest lepiej..ale czy mnie kocha nie sadze:O

Gość ola 84.
moj do mnie przyjeżdzał, planował razem zamieszkać, a teraz już o tym nie mówi. zauważyłam, ze pierwszy nie powie, ze mnie kocha, na poczatku było inaczej. też zobaczyłam w komorce esemesa od jego dawnej znajomej, nie była jego dziewczyną, ale ona do niego podobno nie pisała. jesteśmy ze sobą ponad rok, ale po kilku miesiacach zaczał być inny. czuję, ze jesli nic sie nie zmieni, to w koncu mi powie, ze przestał mnie kochac. co zrobić, zeby go zatrzymac przy sobie?

Gość mojeezycieee
u mnie było w pewnym momencie tak, ze ja byłam w takim szoku ,ze jego stosunek do mnie sie tak zmienił, ze myslałam ze czyułosc go zmiekczy i bedzie jak dawnej..zwazywszy ze wczesniej ja zgrywałam raczej taka zdystansowana lekko... to on moje czułosci traktował jak nachalnosc..co sam mi to powiedział:O potem chciałam go kopnac w dupe i zakonczyc ..to sie prawie popłakał ze chciałam go zostawic:O

Gość Whsikacz a dlaczego
z wami facetami tak trzeba, czyli nic nie robic, to wtedy moze sie wzbudzi jakies zainteresowanie...czy to prawda, ze jesli kobieta jest nachalna, to facet raczej ucieka (jesli nie ma wielkiej miłosci) a jesli kobieta pokaze obojetnosc, lub zamilknie, to ten sam facet znów zaczyna wlaczyc, chce ja zdobyć... czy mozna powiedziec, ze cos w tym jest? to znaczy kobieta z sercem na dloni jest nieatrakcyjna, a ta sama, kotra staje sie niedostepna zyskuje na atrakcyjnosci?

Gość o rany mojezycie
facetów nikt nie zrozumie jak to nachalnosc? a to cos złego?

Gość mojeezycieee
to znaczy kobieta z sercem na dloni jest nieatrakcyjna, a ta sama, kotra staje sie niedostepna zyskuje na atrakcyjnosci? niee zgodze sie jak facet kocha to nie ma takiego pojecia jak nachalnosc

Gość uppppppppppp8
up