Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dojrzała40-tka

Czemu nie ma już mężczyzn, którzy wiedzą co to wierność!!!

Polecane posty

Zakładam temat o wierności naszych mężów, chłopaków. Coraz częściej zdrady pojawiają się w naszym życiu, czy to aż tak musi boleć?

Gość bo masz obwisłe cycki

poboli i prZtestanie ? ja dostaje nerwicy jak mysle o zdradzie partnera. a co dopiero jakby mnie zdradzil.. uhuhu siniakow by mial troche.. naprawde nie wytrzymałabym.. naszczescie trafilam na dziwny egzemplarz :D i jest wporządku :) on wie jak ja reaguje jak rozmawiamy ze np znajomy poszedl na dziwki (majac zone i dziecko) i sie tym chwali :o i on nie moze tego zrozumiec i ja.. Tak szczerze to teraz naprawde jest wiecej zdrad.. pieprzy się tym facetom w głowach :/

Gość dsfhbjmlkmjlł
cudowna wenus może tak Ci się tylko wydaje że jest w porząku :D trzem czwartym zdradzonych kobiet tak się wydawało...

Faceci raczej sporadycznie zdradzają między sobą (w relacjach homo) więc pomyślcie, obrończynie wierności, z kim walą Was po rogach... :P

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
ja również miałam pewność, że trafił mi się wyjątkowy egzemplarz

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
do momentu pojawienia się jego przyjaciółki z dzieciństwa mówili mi, że są dla siebie jak brat i siostra i jakos tak... powstał zwiazek kazirodczy

dsfhbjmlkmjlł - zapraszam do Sosnowca na spotkanie :d jeśli chcesz sie przekonac :D nie mowie ze nigdy o tym nie pomyslal ani ze nie pomysli :) mowie że on nie chce tego strasznie zrobic.. nie mowie tez ze nie zrobi :) tyle ze wie że ja z nim nie bede po tym.. nie moglabym na niego patrzec..

Sa wierni faceci sam znam az dwóch takich. Biedne chłopy myslą, że jak oni sa wierni to ich kobiety tez :classic_cool:

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
byłam kiedyś równie pewna jak Ty Wenus gdy się jest na fali wszystko wyglada optymistycznie mój partner obecnie wcale nie przjmuje się tym, że nie mogę na niego patrzec

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
życzę szcęscia moze Tobie się uda :)

3 lata... mnie moja zdradziła po piętnastu... więc wiesz... 🖐️ A znam przypadki i po 20.

powaznie powazna Ale ja bym sobie dała reke uciąć.. on jest idealny nawet w oczach jego siostry ( dodaje ze jak wiekszosc się czsto kłoca) strasznie mi zazdrosci.. moja przyjaciolka od lat w rozmowach czesto mi sie przyznaje że szuka faceta na podobieństwo mojego.. ale nie wyglad.. tylko charakteru, jak mnie traktuje itd.. naprawde trudno teraz tgakiego znalesc :/ na początku go nie szanowalam wogole.. bylam mloda glupia.. ale się opamietałam .. on chce juz dziecko ja go musze uspokajac :) robi 24/24 h zeby wyremontowac dom , sniadania do lozka telefony smsy kazda chwila razem, z koelgami sie nie spotyka zbyt czesto bo woli ze mną.. kurde no nie da się tego opisać bo na kafeterii zawsze wszyscy wyobrazaja sobie inny obraz tego co ja chce pokazac. Naprawde powaznie powazna rozumiem Cię i wspolczuje.. niestety tacy są faceci wiadomo ze nie mozna byc niczego pewnym , ja tez nie jestem w 100% mówie tylko że jest cudowny .. nie wiem czy bym spotkala takiego drugiego.. poświęca się w 100 % i nie mozemy wyrtzymac bez siebie chwili mimo ze jestesmy ze soba 3 lata jest cały czas tak samo cudownie jak na początku... dobra mialam juz nie pisac o to się tak nie da tego wyrazic :) pozdrawiam i wspolczuje tym które TO spotkało POWAZNIE POWAZNA- dalej z nim jestes?

Myrevin - no to wspolczuje .. a wiesz chcoiaz dlaczego to zrobila ? szczerze powiem że za nim bym nie mogla uprawiać seksu z kims innym.. obrzydza mnie to.. tak mnie wychowano.. takie mam przekonania i już.. dla mnei to coś okropnego. JA NIE MOWIE Z EMNIE NIGDY NIE ZDRADZI! nie mozna byc tego pewnym.

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
jakbym słyszała historie ze sojego życia :) mój partner był taki godny pozazdroszczenia przez prawie 20 lat Wenus... mślę, ze gdyby nie pojawienie się jego przyjaciółki, byłby taki do dziś są wśród nas kobiet te ZŁE, które wiedzą jak podejść mężczyzn ta ZŁA z mego życia ewidentnie zrobiła to dla korzyści... i to trywialnie... majątkowych

Gość obiad ugotowalam
mezczyzni maja dwie glowy,rzadko uzywaja tej wiekszej:) czesciej ciasno im w spodniach:) ot mozg im sie powieksza od myslenia, jakby taka jedna czy druga szybko przeleciec

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
początkowo były wycieczki... wspólne ciagle "głaskanie" ... wciąż podkreślała jaki jest super, że to tylko on stworzył naszą firmę nawet mówiła, że nasza córka jest taka wspaniała... bo ma jego charakter i jest do niego podobna do tego codzienne drinkowanie ja nie piłam... bo następnego dnia trzba było podejmować kolejne wyzwania w "jego" firmie itd

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
gdy go juz zdobyła i poznała jego słabe strony zaczeła szantażowac go emocjonalnie odstawiać od łóżka... a ten już do mego nie miał dostępu i nie robiła tego z krzykiem... tylko robiąc z siebie "sierotkę'

Gość aitakNAJBARDZIEJprzegrany
a byli tacy?

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
nie jestesmy juz razem jej mąż zginął w wypadku... współczułam jej zaprosiłam do swojego domu... bo mieszkała kontem u teściowej w dwóch pokoikach ... w bloku

hmmm a nie ma nic w tym ze skoro ty sie odworcilas nie bylo seks (przypuszczam) to juz wogole zaczal wariowac i musial sie wyzyc? halo halo jesteście dalej razem ?:) Ogólnie widzisz kobiety są podstępne to jeste wiadome od zawsze..

Gość POWAŻNIE POWAŻNA
oczywiście czułam, ze ich zachowanie staje się a... normalne jednak mój mąż zapewniał mnie wciąż, że to przyjaciółka... siostra a ja go kochałam... a jak to jest w miłości... ufałam