Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dojrzała40-tka

Czemu nie ma już mężczyzn, którzy wiedzą co to wierność!!!

Polecane posty

ewa ty moj klonie!:D ja to bym dopiero sie czula jak śmieć jakby na dziwki poszedl moj facet :o a co opowiadaja jego koledzy z pracy żonaci z dziecmi.. to tragedia :/

albo jezdza tymi autobusami daleko po polsce lub na delegacje niektorzy i maja laseczki na boku .. ale z dziwkami .. no ja niewiem jak to sie chwali.:/ jeszcze mowi ze baby wina bo mu urodzila niedawno dziecko i nie ma ma na nic sily i zaniedbuje dom... peirwsze dziecko dodam.. no prosze was ale jaki tu powod do zdrady ? w dodatku kobita siedzi w domu z dzieckiem a on lata po jakis ku*wach :d dobra nie denerwuje się juz :) wdech,wydech ... :d

tragedia co sie teraz dzieje. albo ten co autobusami jezdzil mial 2 telefony i sie chwalil ze jeden zostawial w autobusie.. i ze raz mu sie ywyaldowal jego i wzial do domu ten " sluzbowy" i przyszedl mu sms ale skasowal i jego żona widziala ze cos kombinuje wziela ten telefeon zobczyla smsy od laski jakeis misiaczki skarbki itd i CHWALIL sie ze zrobila mu akcje i normalnie sie z tego smieje :// .. pytalam sie czy sa reazem.. no i ... sa.. :/ juz nie mowie nic bo ja jak to slyszalam co sie wyprawia to 2 tygodnie chyba to przezywalam

Czytam różne komentarze i dziwne opowieści, ale szczerze? Powybijałam szyby w samochodzie tego dupka, bo naczytałam się tu na forum jak bardzo pragnie kobiety. Opisywał o mnie głupoty, a tak naprawdę nigdy nie pomyślałam żeby iść z innym facetem poza nim. Jak się odpłacił? Szula kochanki i muszę powiedzieć, że nie jedna jest chętna, powstawiał zdjęcia chwaląc się, że jest taki super. A naprawdę to śmieć nic nie warty. Chyba muszę klin klinem.

Gość aquarius
Bardziej wierni są tylko przyjaciele, chociaż nie są najwierniejsi. Najbardziej wiernym stworzeniem na świecie jest... pies. On Cię nigdy nie zdradzi, jak tylko będziesz go karmić. Trzeba się z tym pogodzić. Niestety, tę zkiedyś myślałem że trafiłem na tą jedyną, a po 6 latach się okazało że jednak ona chce coś innego. Trzymaj się mam nadzieje, że jeszcze trafisz na swojego. Pozdrawiam.

gdyby mój facet mnie zdradził, pewnie nie przeżywałabym tego za bardzo. możecie mnie zlinczować, ale jesteśmy tylko ludźmi. wyobrażam sobie jego na imprezie, jak przystawia się do niego pijana dziewczyna; gdyby skorzystał z okazji, ale później żałował, przepraszał - wybaczyłabym. nie przeraża mnie myśl, że mógłby dotykać innej, całować inną. nie jest tylko "mój". nie można mieć ludzi na własność. co innego, gdyby zdradzał notorycznie, z jedną kobietą czy z wieloma... to oznaczałoby, że nie daję mu tego, czego koniecznie potrzebuje w związku i dopiero wtedy odeszłabym.