Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

czy cos takiego jest normalne w zwiazku..kwestia pocałunków

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

a wiec wpadł do mnie o 19:30, była moja rodzinka cała posiedzielismy tak z 1h , potem z poł godziny na wyszykowanie sie, poslzismy na pizze wrócilismy po 22.a o 22:30 on juz wyszedł bo miał autobus nocny i ani razu sie nie pocałowlaismy przez ten czas..raz na przywitatanie i potem jeszcze jeden jakis cmok w miedzyczasie..i na dowiedzenia boze w takich momentach czuje sie totalnie aseksualna dodam ze jestesmy razem 7 miesiecy..wiec powinnien sie na mnie rzucac za kazdym razem:P poza tym jak sie zaczynamy namietnie całowac to jemu od razu staje...i mowi ze sie nakreca, wiec w sumie namietne pocałunki sa od razu wstepem do sexu..a ja sie moge calowac nawet bez teg..zreszta teraz nawet nie mozemy..bo mam infekcje i musimy z 2 tyg sie wstrzymac:O czy u was w zwiazku tez tak ejst ze spotkanie i 0 namietnego całowania oczywiscie nie zawsze tak jest zeby nie było

Gość Kwokastarakwoka
problem jest błahy ale zastanawiam sie czy wy sie zawsze calujecie..na spotkania czy moj facet jest tylko taki nieczuły:O

Gość Kwokastarakwoka
tym bardziej ze ja sie przed nim nie całowałam z nikim przez 2 lata:O wiec mam wielka potrzebe nadrobienia tego;) chociaz przedwczoraj długo sie całowalismy..ak długo, długo;) bez sexu ale takie akcje ze prawie sie nie całujemy mnie przerazaja:O

Gość ale masz problemy
ogarnij się

Gość Kwokastarakwoka
no robie tak...ale wczoraj nie było oazji tak szybko uciekł do domu poza tym on nie lubi długo sie całowac...jesli nie ma sexu w czasie sexu non stop sie całujemy a bez tego lipa...:( moze tak z pare minutek całowania i tyle

Gość no to się pieprzcie
ale masz problemy

Gość Kwokastarakwoka
napisałam ze problem jest błahy... zastanawia mnie jak jst u innych

Gość Kwokastarakwoka
upppp

Gość Ameya
u nas jest tak, że całujemy się na powitanie, na pożegnanie. w między czasie się cmokamy, że tak powiem;p ale nie stronimy od namiętnych pocałunków, oboje je lubimy. wiadomo, że w towarzystwie jest to lekko nie smaczne się tak ślimaczyć, ale jeśli jesteśmy sami to czemu nie, i nie kończy się to seksem. za wstęp do seksu uważamy pieszczoty. a obecnie mamy 6 tygodniową przerwę spowodowaną moim zabiegiem, więc zostało nam tylko całowanie i pieszczoty :D

Gość śliwka w czekoladzie
Związek to nie tylko pocałunki,myśle że najpierw trzeba się dobrze poznać,a na czułości macie duuużo czasu.Jesteście dopiero ze sobą 7 miesiecy,wydaje mi sie że narazie jestescie tylko zakochani,a jak przyjdzie czas na miłość to tez będzie inaczej.Cierpliwości.

Gość heh mam identycznie
ja bym sie na niego co chwile rzucala, uwielbiam takie czulosci. a on baardzo rzadko pierwszy caluje. wlasciwie to jest tak ze jak on zaczyna pierwszy mnie calowac, to od razu jego rece laduja pod moja bluzka i wiadomo co dalej.... a jak jest z mowieniem "kocham" u twojego?

Gość Uuuhhhccc
My jesteśmy już 8 lat i obecnie za karę nie pozwalam mu się całować. Wkurza mnie ostatnio

Gość pikolinka
a z czym byla ta pizza? sosem czosnkowym? no to jest odpowiedz... moze ci brzydko z ust pachnie?! ja sie ze swoim facetem poytrafilam nie calowac tygodniami bo mnie wkurzal zapach z jego ust. na szczescie juz nie jestesmy razem

Myślę że to normalne że przez tyle czasu pocałowaliście się tylko na przywitanie i pożegnanie . Jeżeli Ci przeszkadza i uważasz że całujecie się zbyt mało porozmawiaj ze swoim ukochanym o tym .