Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulki

jak bardzo stresowaliscie sie przed slubem?

Polecane posty

Gość kulki

czy byliscie spokojni i wyluzowani? a moze bardzo zestresowani, nerwowi, niespokojni? jesli tak to jakie byly tego objawy i jak se radziliscie z nimi?

Gość dfdgfdgr
ja mam 2 tyg do slubu , najbardziej boje sie pierwszegoi tanca, wyjscia z bloku gdzie pewnie bedzie pełno gapiow... nie lubie byc w centrum uwagi nawet przy rodzinie ;/ nie potrafimy tanczyc a jeszcze nie cwiczylismy .... chciałabbym zeby ten czas tak szybko nie leciał ....

Gość kulki
stresujesz sie tylko w srodku? czy widac po tobie ze jestes zestresowana?

Ja również 2 tyg przed ślubem i stresuję się potwornie. Nie tańcem, bo tego nie będzie, nie oczepinami, bo tego również nie będzie, ale bardziej życzeniami w usc i tłumem gapiów, a wiem, że będzie ich sporo. Boję się tego, że nie będę potrafiła się sztucznie uśmiechać, podchodzić do każdego gościa z osobna i zagadywać. Stres jest ogromny, a im bliżej, tym gorzej, ale mimo to chcę, żeby już było po wszystkim.

Gość filippa_eilhardt
ja tak naprawde nie pokazuję po sobie, ale w srodku jestem poddenerwowana...i wychodzi mi to na skórze- od wczoraj mam piękna wysypkę :( więc jutro bieg do lekarza po jakąś maść, oby pomogła...ślub za równe 20 dni!