Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany0000000000

wole umrzec niż być łysy

Polecane posty

Witam Mam 22 lata i juz łysieje. Mam juz bardzo przerzedzone włosy na czubku głowy. z tego powodu coraz częściej mam myśli samobójcze. Do tego jestem chudy, az boje sie pomyslec jak bede wyglądał gdy wyłysieje

Gość ogol sie na lyso
calkiem, lyse placki to porazka ale lysy leb bywa calkiem pociagajacy :P

Gość młody jesteś to nie zdajesz
sobie sprawy jak baby lecą na łysych, wiem co mówię, po 40 dosłownie opędzić sie nie mogę od chętnych. Przyjdą i dla ciebie czasy żniwowania. Ja osobiście nie korzystam z tych chętnych panienek, mam żonę i to mi wystarcza, ale świadomośc, że jej koleżanki ba nawet przyjaciółka leci na mnie, troche moją męską próżnośc łechoce.

Gość korek20
Ja mam 21 lat i mam spore zakola. Trochę mi to przeszkadza ale zbytnio się tym nie przejmuję. Mam ładną dziewczynę, której nie przeszkadzają moje zakola i twierdzi, że i tak jej się podobam. Wie o moim kompleksie i nawet z tego powodu czasami żartuje jak jej o tym wspomnę. Nie powinieneś przywiązywac do tego tak dużej wagi. Trzymaj się i nie przejmuj się tym.

Gość puszysta XXXXXXXXXL
trzeba było sie nie śmiać z grubych ! teraz masz za swoje! :P:D

Gość ogol sie całkiem na łyso
i po sprawie! :) a potem na silownie! lysy, napakowany koles mmmmmniam a jak nie chcesz to zrób przeszczep włosów i juz

Gość poćwicz
jeśli jesteś bardzo szczpły trochę kulturystykę nie zapominając o "kulturystyce" mózgu, czytaj książki, a na pewno nie będziesz miał najmniejszych kłopotów z dziewczynami, bo chyba o to w tej chwili Tobie chodzi. Dobra rada to golenie głowy, również w ten sposób wzmacnia się cebulki włosowe.

Gość puszysta XXXXXXXXXL
a ojciec, któryś twój dziadek - są lub tez szybko wyłysieli?

Gość Patzzzzzzzzzzzzz
Facet z zakolami? :o Matko chyba nic mnie tak nie odpycha... Nie wiem, czemu... Lepiej już ogolić cały łeb na łyso.

Gość mój facet tez łysieje
ma 24 lata , i bardzo rzadkie wlosy na czubku , na przyszly rok się pobieramy...

nic tak nie odpycha kobiet jak kurduplowatość :O więc łysieniem się nie przejmuj, to pryszcz w porównaniu z byciem parszywem konusem :P

ze wzrostem akurat nie mam problemu , mam 190 cm

Gość ladaco
jestem gejem:(

uzywaj np szampon nizoral 3 razy w tyg lykaj 1 mg dziennie finasterydu np proscar dzielony na 5 czesci zwieksz diete w cynk nie stresuj sie tym

Gość agniecha..
Kocham łysych

Im szybciej facet łysieje tym dłużej będzie żył i miał mniejsze problemy z prostatą. Ja mam gorzej bo mam 17 lat i siwieje!

Gość spali lili
mój facet jest łysy. U niego to sie zaczeło jak miał 18 lat, ale to było nieuniknione bo wszyscy mężczyźni od strony ojca sa łysi więc to sprawka genów :). Misiek chodził do różnych dermatologów, używał różnych specyfików, jednak nic to nie dało bo to sa geny i z nimi nie wygrasz...

Gość brus łilis
Ja też jestem łysy, ale ja akurat jestem z tego bardzo dumny, urode mam coś ala brus łilis:classic_cool:

Gość wiadro gwoździ
Łysi są sexy...... Szczupły, wysoki, łysy.......... mniam ;) Lubie takich, jeszcze jak noszą okularki i mają coś do powiedzenia to już w ogóle.........

Gość łysiejacy bb
z łysieniem nie wygrasz, jedyne lekarstwo na łysienie to pogodzenie sie z tym ze włosy juz nie odrosna

Gość rózowa landrynkabgh
J a tez kocham łysych :))))

Gość uuuuuuuulala
jesli zarejestrujesz sie tu - www.zapunktuj.pl/rejestracja,48562.html to mozesz zbierac punkty i wymienic je na euro gabki, ja w krotkim czasie dzieki temu uzbierałam 720 pkt i wymieniłam na 5o eurogabek i kupiłam troche ziemi do uprawy::) no i tak łatwo zbierzecie eurogabki:) ja teraz dzieki temu mam już krowe i psa:)

Gość uuuuuuuulala
jesli zarejestrujesz sie tu - http://zapunktuj.pl/rejestracja,48562.html to mozesz zbierac punkty i wymienic je na euro gabki, ja w krotkim czasie dzieki temu uzbierałam 720 pkt i wymieniłam na 5o eurogabek i kupiłam troche ziemi do uprawy::) no i tak łatwo zbierzecie eurogabki:) ja teraz dzieki temu mam już krowe i psa:)

Gość uuuuuuuulala
jesli zarejestrujesz sie tu - .........http://zapunktuj.pl/rejestracja,48562.html .......... to mozesz zbierac punkty i wymienic je na euro gabki, ja w krotkim czasie dzieki temu uzbierałam 720 pkt i wymieniłam na 5o eurogabek i kupiłam troche ziemi do uprawy::) no i tak łatwo zbierzecie eurogabki:) ja teraz dzieki temu mam już krowe i psa:)

Gość uuuuuuuulala
tylko bez spacji w srodku linka

Gość rózowa landrynkabgh
.