Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annajakubowska10@wp.pl

znowu mam nadzieje

Polecane posty

Witam.Mam na imię Ania i krótko opiszę mój problem.23czerwca miałam poronienie samoistne całkowite (nie było zabiegu).Byłam na usg po tym nieszczesciu i wszystko zagojone idealnie.22 lipca dostałam miesiaczke.Była bardziej skapa ale była.Teraz jestem 18 dc i mam rózowo-czerwone plamienie. Na miesiaczke za wczesnie.Dodam ze codziennie współzyje ale niechcę sie nakrecac na ciaże,moze to jakies zaburzenia?

hej! Wszystko mozliwe, moja kolezanka tez 2 miesiace po poronieniu zaszla w ciaze. Ponoc kobiety po poronieniu sa bardziej plodne... A jak sie czlowiek stara o malenstwo to trudno sie nie nakrecac... Trzymam za Ciebie kciuki w kazdym razie i zapraszam na nasz topik "Staraczki:)". Tam nas nakrecajacych sie jest wiecej ;)

Gość matula30
wiem od ginekologa,ze codzienne współzycie zmniejsza szanse ciazy,dlatego,ze plemniki sa malo wartosciowe! Powinnas wspołżyc w okresie owulacyjnym 3 dni przd owu i dwa po! Jesli masz nie regularne to w przyblizonym okresie owulacyjnym co dwa dni napewno nie codziennie!powodzenia

matula nie koniecznie tak jest jak mowisz bo sa dwie szkoly ;) Jedni lekarze mowia ze co 2-3 dzien trzba sie kochac zeby plemniki byly mocniejsze a drudzy mowia ze codziennie bo mimo ze nie sa tak dobrej jakosci jak w przypadku pierwszym to sa one caly czas i wieksza szansa przy duzej ilosci ze jajeczko zostanie zaplodnione. Ale wg mnie to zadna z nich sie nie sprawdzi jezeli sex bedzie tylko po to zeby powstala dzidzia bo psycha zablokuje i mozna cuda wianki robic tj. np poduszka pod pupe czy nogi do gory kiedys nikt o takich sposobach nie mowil para zyla "po bozemu", kochali sie kiedy byla chec i raz dwa kobieta zachodzila. Dzialo sie tak bo nie wyliczali nie mierzyli i wszystko na pelnym luzie i spontanie bylo. I wlasnie brak tego luzu jest teraz u wiekszosci u wiekszosci par powodem ze kobieta nie moze zajsc w ciaze. W kazdym razie trzymam kciuki za autorke zeby jej sie udalo ;)

mam kolezanke ktora nie mogla zajsc, nic nie pomagalo leki monitoringi i cala reszta. Zapisala sie na laporoskopie przestala brac leki zeby zoladek odpoczal i nie wierzac ze moze sie udac czekala na zabieg. Byla pewna ze dopiero on pomoze. Pod koniec miesiaca @ nie przyszla a test pokazal II krechy. LUZ LUZ LUZ to podstawowy wspomagacz zajscia w ciaze ;)

Gość Dla wierzacych
Nowenna musi być odmawiana 6 razy dziennie w ciagu 9 dni..sprawa w ktorej nowenna jest odmawiana zostanie wysluchana najpoznije w ciagu 9 dni.Nigdy sie nei zdarzylo ze nie zostala wysluchana ABY najswietsze serce Jezusa bylo otocvzone chwala i miloscia ,w kazdym tabernakulum az do konca czasow Amen. Aby najswietsze serce Jezusa bylo otoczone chwala i wspanialoscia,tearz i na wieki.Amen Swiety Judo Tadeuszu Prosza nami,wyszluchaj naszej prosby.Amen. Niech bedzie uilebione najswietsze serce Jezusa. Niech bedzie blogoslawione, niepokolane serce Maryi. Niech bedzie blogoslawiony swiety Juda Tadeusz na calym swiecie i w wiecznosci. potem:3x Ojcze nasz,3xZdrowaś Maryjo,3x chwala ojcu