Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama ...

UWAGA RODZICE! PEDOFIL MOŻE BYĆ WSZĘDZIE!!!!

Polecane posty

Gość Mama ...

Chciałabym wszystkich rodziców ostrzec przed pedofilem, który może czaić się wszędzie. Moje dziecko zostało przez takiego namierzone telefonicznie. Wykonywał do dziecka kilkanaście telefonów przez 2 dni. Dziecko niczego nieświadome odpowiedziało na pytanie jak się nazywa i gdzie mieszka, pytał co robi i czy jest samo. Ponieważ przebywa na wakacjach u dziadków, oni nie zwrócili na to uwagi, ale kiedy dziecko samo powiedziało, że taki pan dzwonił i o co pytał zaraz telefon został odebrany. Zadzwoniliśmy natychmiast na policję i do osobnika też. Po głosie i rozmowy to jakiś psychol, odpowiadał na pytania: "nooo" i nic więcej. Całe szczęście, że dziecko opowiedziało o wszystkim. Kolejne doświadczenie: dziecko nie może bez kontroli używać telefonu. Ponieważ ma ten telefon od 1 tygodnia nie dostało instrukcji (był kupiony ze względu na wyjazd do dziadków). Teraz nr będzie zmieniony, ale instrukcja używania będzie taka, że może odbierać telefony, których numery ma zapisane w telefonie, są mu znane. Od nikogo więcej nie może odbierać telefonów. Dostaliśmy nauczkę i wyciągnęliśmy wnioski. Przestrzegam: uważajcie na swoje dzieci z kim rozmawiają. podrawiam.

Gość ladaco
jestem gejem:(

A nie przyszło ci do łba, że kolega dziecka może dzwonić z innego numeru, na przykład ze stacjonarnego albo z telefonu rodzica? :O I co wtedy, twoje paranoiczne dziecko ma nie odebrać? :O Nie wiesz, że dzieci często mają nieaktywne konta i dzwonią od kogoś innego? :O :O Od samego rozmawiania nic się przecież nie stało, poza tym na kilometr czuć tu zmyśleniem :O Ja np. mam komórkę kilka lat i NIGDY nie dzwonił do mnie żaden obcy facet. MOże to dziadek dzwonił incognito do twego dziecka, żeby się go pozbyć? :O :O

Co za głupia baba :O :O Pewnie, że z tego nie wynikało, że to pedofil, ten człowiek tylko dzwonił. A dzwonienie nie jest przestępstwem jak na razie :O :O I na policję pobiegła nawiedzona wariatka :O :O

Wróciłam, ale jestem teraz w połogu i bardzo cierpię, mam krwotoki :O :O Urodziłam syna :) Jednak nie będę taką nawiedzoną, podejrzliwą matką jak ta :O

Gość Jak można dziecka nie nauczć
podstawowych zasad . Nie ujawnia się takich informacji nieznajomym , ba ! nie rozmawia się z nieznajomymi . Zwykłe braki w wychowywaniu :O

już się bałam że Cie zablokowali. jak kuzynka? odwiedziła Cię ostatnio?

Gość ccccccccccc
a czemu ciężarna nie może uprawiać seksu?hahahah,co za durna stopka

to było złe pytanie, bardzo złe. jak wróci Jania to się dowiesz czemu :)

Gość ccccccccccc
no chętnie się dowiem

Gość spodnie fajne
bo katolicy uprawiają seks tylko w celu rozmnażaniia się:O a nie dla przyjemności:O

Kuzynka będzie pilnowała mi dziecka, bo pojutrze wyjeżdżam na kolonie jako opiekunka. Ciężarna nie może uprawiać seksu z tego prostego powodu, że jest już w ciąży, więc nie potrzebuje takiej aktywności :O Porządna kobieta uprawia seks jedynie w celu prokreacji i zadowowolenia męża :O POza tym seks u ciężarnych prowadzi do poronienia :O Najlepszym tego przykładem jest poziomka 33, która po szaleńczej nocy straciła dziecko i teraz biadoli na forum :O :O A lekarz przestrzegał ją :O Tak kończy się bezmyślność :O

Poziomka 33 jest w pewnym sensie morderczynią, bo mimo ostrzeżeń lekarza zdecydowała się na seks :O Nawet nie zdążyła się ubrać, kiedy dostała boleści i krwotoku :O Kiedy czytam wypowiedzi poziomki, robi mi się słabo :O Jak ona będzie żyć z takim ciężarem na sumieniu? :O

Janiu a jak znowu zepsuje Twoje ułożone dziecko? pamiętasz po ostatniej wizycie cały czas płakało... masz swój topik? starego nie mogę znaleźć...