Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelia83

rozstpy po porodzie

Polecane posty

dziewczyny jakie kremy są najlepsze na rozstępy po porodzie dokładnie chodzi mi o brzuch.

Gość ja uzywalam
palmersa, na blizny rozstepy itd, na ebayu mozna kupic to taki olej bardzo gesty z watraby rekina czy jakos tak. rozjasnia rozstepy, nie likwduje ich calkiem. albo strivectim tez slyszalam ze dobre, ale drogie, a to podobno zmniejsza rozstepy

dziewczyny powiedzcie kiedy wam wyszły rozstępy na brzuchu? zaczynam dziś 9ty m-c i jeszcze nie mam ale słyszałam że jak brzuch opada to wtedy się robią?

Catie ja jestem w 9 msc i wlasnie brzuszek mi opadł i pojawiły się malenkie rozstepy niewidoczne bardzo ale jednak są:) jednak sie nie martwie tym bo po ciazy cwiczenia cwiczenia kremy i bedzie ok:)

agata_bbb wielkie dzięki za odpowiedź też się tym nie martwię bo ogólnie to już mi się rozstępy porobiły na udach, pod pośladkami, na biodrach i piersiach ale myślałam że chociaż mi brzuch oszczędzi :-)

mi tez się pojawiły na wewnetrznej stronie ud ze 3 tygodnie temu a od pocztku po kilka razy dziennie samruję sie oliwkami i ziajaką mama mija na rostępy jednak tego nie uniknęłam:) po ciazy zaczne uzywac tych silniejszych kosmetyków + cwiczenia i myśle ze zejdą ( muszą zejsc!!!!):D

Gość ?????
czy któraś używała tego kremu powyżej z linku i może zagwarantować jego działanie, bo trochę drogi i boję się czy to nie jakaś ściema

moja bratowa uzywala i naprawdę jest super! tylko strasznie drogi jak dla mnie... ale w aptece jest taka masc na blizny i rozstepy CONTRATUBEX nie droga a podobno tez dobra

czytałam w internecie że te kremy to nie zapobiegną rozstępom bo one działają na zewnętrzną warstwę skóry a rozstępy się robią dużo głębiej dopiero już jak wyjdą to można je tymi kremami rozjaśnić

ja myslalam ze unikne rozstępów bo przytyłam tylko 10 kg :( a moja siostra przytyła 17 i zadnego rozstepika na calutkim ciele:)

ja przytyłam do tej pory 15 ale ja zawsze miałam problemy z własnym ciałem, celulit, tyję od samego patrzenia na jedzenie itd

13 września ale czuję że będzie wcześniej bo brzuch już mi zaczyna się zsuwać, widzę różnicę w jego wyglądzie i codziennie mam silne bóle @

Gość ja mam to
Jeztem po porodzie juz 11 miesiecy ale nadal uzywam kremow palmersa, http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=palmers+krem Z tym, ze nie mialam jakis wiekszych problemow z rozstepami. Cala ciaze cos w siebie wklepywalam i duzo cwiczylam. Kremy palmersa polecam, nie kosztuja fortuny i sa dostepne. Mozna tez czasem znalezc gdzies w malych drogeriach, chociaz ja znalazlam tylko w jednej w krakowie.

ja jestem w 6 mcu i przytylam do tej pory 5 kg ale chyba jeszcze wszystko przede mna :( dotej pory mam kilka rozstepow na biodrach

ja na szczęście rodzę za niecałe 2 tygodnie , niecałe 2 tygodnie przed terminem mam cc , ze wzgledów medycznych. brzuszek tez mi się obnizył ( i dlatego mi sie rostepiki znalazły) czuję coraz bardziej bole jak na @ ale rozwarcia jak narazie nie mam:)

agata_bbb mi też grozi cc. dowiem się 19sierpnia co ze mną zrobią :-O bela_mi nie martw się. waga rzecz nabyta zrzucimy po porodzie :-)

Gość osóbka
SŁYSZAŁAM O BARDZO DOBRYM KREMIE Z MASY PERŁOWEJ...""NOSKAL"". polecany na blizny ,rozstepy i po tradziku .. tylko Z tego co wiem on jest na recepte cena 60 -70zł polecam słyszałam ze ma dobra opinie .::)

agata_bbb co do rozwarcia to nie wiem czy mam bo mnie nikt całą ciążę nie badał ginekologicznie :-D

ja chodzę prywtnie ( moze to dlatego bo lekarze bardziej interesują sie gdzy chodzisz prywatnie a nie na nfz) i za kazdym razem mam badanie ginekkologiczne na tzw. samolociku i usg:)

w sumie racja, ze prywatnie inacej patrza, chociaz ja na swojego lekarza nie moge narzekac bo za 3 wizyty mnie nie skasowal

ja mieszkam na Jersey i tutaj inaczej się ciążę prowadzi :-D nie badają ginekologicznie i nawet hormonów ciązowych ani razu nie miałam sprawdzanych robią wszystkie badania prenatalne, usg wiadomo i morfologie krwi

kiedyś na wizycie się pytałam czemu nie badają i mi odpowiedzieli że nie ma potrzeby żeby kobiecie ''tam'' zaglądać przez całą ciążę bo takie badanie nic nie wykazuje

heh dziwne lekarz przeciez sprawdza czy nie ma rozwarcia wlasnie i czy macica jest zamknieta