Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asoliwka

co sądzicie oo kremach z firmy ZIAJA

Polecane posty

Gość gość
Serdecznie witam ! Drogie Panie jeżeli chcecie zasięgnąć opinii odnośnie kremów firmy Ziaja, bądź dokonać zakupu serdecznie zapraszam do drogerii ElmaCosmetics ( Katowice, Al, Korfantego 9 )

Gość gość
Próbowałam drogich kremów reklamowanych firm i Ziaja bije je na głowę.Używam serii Zielona Oliwka i nie zamieniłabym na nic innego-lepsza,tańsza o niebo, z szybszymi efektami niż reklamowany Eucerin czy Vichy.

Gość gość
te kremy polecam innym kobietom, są dobre i po nich nie ma tłustej twarzy, jak po innych z drogich firm :)

Gość gość
parafina, parabeny i PEGI..... ta świetny mają skład:/

Gość gość
ziaja oliwkowy krem najlepszy uzywam tez odzywki do wlosow a takze mleczko do twarzy firma dobra i tania polecam :)

Wprawdzie tych kramów nie używam, ale przez wiele lat miałem je w ofercie sprzedaży i praktycznie WSZYSTKIE klientki były z nich bardzo zadowolone :). Nie wiem, jak teraz, ale dawniej były to NAJZDROWSZE kremy (itp,) w swojej grupie cenowej :). Pamiętam, że ogromną popularnością cieszyły się ich kremy pod oczy.

Gość karisza
Jeśli mam sugerować coś konkretnego, to proszę bardzo - http://e-ziaja.com/ O ile kosmetyki będą kupowane od producenta, to wiadomo, że wszystko będzie ok. Ziaja ma porządne produkty dla Ciebie - po prostu się sprawdzają. Porównacie to zobaczycie.

Gość gość
Tak wygląda teraz znana polska aktorka... POZNAJECIE? (ZDJĘCIA)

Gość gość
uzywalam czesto kosmetykow z tej firmy ale nigdy nie do twarzy. Postanowilam wiec ze kupie krem na zime i na lato z filtrami , peeling enzymatyczny oraz krem koloryzujacy! Wszystkie z nich po nalozeniu na twarz wrecz ja wypalaly!!!! Pieklo mnie okropnie, mialam czerowne plamy na twarzy a lzy lecialy z oczu... Jestem okropnie zawiedziona ta firma. Nie polecam !!!

Gość gość
od nich tylko pasty do zebów, a kosmetyki wolę z Soufre, - tez polski producent, ale wysoka jakosc produktow. http://sklep.soufre.pl alternatywnie: olejki,

Gość gość
Ja też uwielbiam ich kremy, ba! Wszystkie kosmetyki! Raz na dwa/trzy miesiące robię porządne zapasy kosmetyków od Ziai, które kupuję przez Internet (bo taniej niż gdziekolwiek indziej no i wygodniej, jak wielką pakę dostarczy pan kurier i nie trzeba jej dźwigać). Także teraz już chyba prócz pudru i kosmetyków kolorowych, wszystko mam od Ziai :) Serdecznie polecam! https://e-ziaja.com/pl/

Gość gość
Taka sobie marka. Dużo w moim przypadku dały po prostu kosmetyki Hildegard Braukmann - niby marka mniej znana, a jednak pod względem jakosciowym nie ma porównania. Cera utrzymana w znacznie lepszej kondycji. Kto by pomyślał? Czyli jednak można...