Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pitolcie

Moje siostry zrobiły w mieszkaniu DOM PUBLICZNY.

Polecane posty

Gość nie pitolcie

Mam dwie siostry: starszą(23) i młodszą(19). Obydwie sprowadzają do domu swoich znajomych. Bywa i tak, że nocują u nich jacyś ludzie i są w naszym domu od 20:00 do 13:00 następnego dnia! :o Moje rodzeństwo nie konsultuje w ogóle tych wizyt ze mną, ale zapraszają to bydło, gdy nie ma rodziców. Tak więc pewnego dnia, spokojnie wychodziłam sobie z łazienki owinięta ręcznikiem i niczego nieświadoma natknęłam się na bande jakichś facetów!!! :o(brałam prysznic i słuchałam muzyki, więc nie słyszałam, że przyszli) Kolejna sytuacja: idę rano w piżamie do kuchni, a tu kuźwa jacyś ludzie :o nosz kurva, nawet spokojnie nie mogę sobie w piżamie po domu chodzić. Kolejna sprawa to jest to, że wyżarli wszystko co mieliśmy w lodówce i zostałam bez śniadania [cześć] Bawili się naszym TV, mamy taką dużą, nową plazmę i do całego kina domowego mamy 4 piloty... dużo guzików tam jest, a żeby połapać się w tym sprzęcie trzeba się przewinąć przez przynajmniej kilkadziesiąt stron instrukcji obsługi. A te matoły nie zwróciły na to uwagi i przypadkiem zablokowali nam wszystkie kanały poza czterema z trzystu. :o[cześć] Ale moje wku.rviwenie sięgnęło zenitu, gdy spałam sobie smacznie, a ta banda jełopów darła ryje w niebogłosy(pewnie było coś koło 2 w nocy), a ja miałam następnego dnia wstać o 6:00. Później tak jeszcze dolewali oliwy do ognia, wyżerając nam regularnie wszystko co mieliśmy w domu. Oni są jak szarańcza, najgorszy kataklizm, po prostu ich nienawidze. :o Moja starsza siostra idiotka ma za to faceta, z którym jawnie sypia. To już trzeci facet jakiego zapoznała z naszymi rodzicami. Równie brzydki jak poprzedni, ale bogatszy i studiuje dobry kierunek. Ja natomiast spotykam się z facetami w miejscach innych niż dom, w normalnych godzinach i staram się moje życie prywatne jak najdłużej zachowywać dla siebie. Po co rodzice mają znać mojego faceta, jak być może za pare lat nie będziemy już razem? :o Co moim znajomym do tego, jak mam w domu? Każdy ma swoje łóżko, kuchnię i niech siedzi u siebie. W moim domu chcę mieć prywatność, spokój, ciszę, relax, a nie sytuacje, w których wychodząc na korytarz obawiam się, że z za rogu wyskoczy jakiś kretyn. :o Czy ktoś z Was ma podobne problemy z rodzeństwem? :( Jak mogę zaradzić takim sytuacjom? :o (mam 20lat)

Gość VectorCD
podaj mi adres, ok? ;)

Gość nie pitolcie
Ale one zapraszają swoich znajomych ze szkoły, albo z jakichś innych organizacji itp. znają ich, ale nie podoba mi się to, że oni tutaj siedzą tak długo :o Mój adres zna połowa Śląska ...

Gość VectorCD
Widocznie ja jestem z tej drugiej polowy

Gość Wrom
A płacą chociaż za wizyty czy tak za free?

Gość fdffss
A rodzice nic na to nie mowia? Mowisz ze Twoje siostry sprowadzaja sobie znajomych pod nieobecnosc rodzicow, ale rodzice w ogole wiedza o tym co sie dzieje z ich domem jak ich nie ma? Bo jesli nie wiedza to moze uswiadom ich i niech oni cos z tym zrobia.

Gość nie pitolcie
Mama wróciła wczoraj i pierwsze co, to poskarżyłam. :D Najpierw oburzona i wku.rviona chciała zrobić haje tym ladacznicom, ale nie było padalców w domu, bo poszły na noc gdzieś ... :o no i dziś z rana jej przypominam o sytuacji, a w pokoju była też starsza siostra i mówie matce, że ten motłoch mnie wku.rvia i ma zabronić im, żeby do nas przychodzili i nagle moja starsza siostra zaczęła drzeć ryja, że mówie tak, bo nie mam znajomych i faceta i im zazdroszcze :o🖐️ z tym, że ja mam faceta i znajomych, ale nie sprowadzam ich do domu. co za pisda, aż miałam ochote jej przywalić. a matka na to, że ona też się na to nie zgadza i sobie nie życzy, a teraz od 2 godzin jest u nas w domu jakiś debil, kolega młodszej siostry - przyszedł bez uprzedzenia i mamie było głupio mu powiedzieć "idź do domu" :o aż byłam niekulturalna i powiedziałam głośno, że nie chce, żeby tu był, bo odczuwam dyskomfort spowodowany jego wizytą, gdyż po jego sotkaniach z moją siostrą w naszym domu jest mniej żarcia i różne rzeczy są popsute, na dodatek hałasuje i nie można się swobodnie przechadzać po mieszkaniu... nic nie powiedział, ale został :o

Gość Wrom
"nocują u nas jacyś ludzie... (ale)moje rodzeństwo nie konsultuje tych wizyt ze mną" To zdanie mnie rozbiło. No czyste chamstwo w rodzinie, hehe, żeby z najważniejszym członkiem rodziny nie konsultować takich rzeczy.

Gość nie pitolcie
u nas w domu mieszka też babcia, która nie jest informowana o gościach. nie chodzi o to, czy jestem najwazniejsza, czy nie, ale ja TUTAJ MIESZKAM. I mogę sobie nie życzyć, żeby ktoś przychodził do mieszkania, bo np. mam ochotę coś sobie ugotować, albo się depilować, brać kąpiel przez 3 godziny i są to takie sprawy o których ja uprzedzam innych, żeby wiedzieli, że w tym czasie nie będą mogli korzystać z pewnych rzeczy, bo ja będę je zajmowała.

rzeczywiście jakaś masakra :O ale rodziców masz jakichś mało rozgarniętych, że nie potrafią zrobić porządku z tym burdelem, w sumie to przede wszystkim ich dom i ich obowiązkiem jest utrzymywać jakieś reguły.

Gość Wrom
Nic ci to nie da ta cała szamotanina, ludzie kulturalni nie wchodzą sobie na głowę ale tutaj o takich nie mówimy. Jedynie co możesz to się wyprowadzić, to jak mieszkanie z menelem w tym samym bloku, nie do ruszenia. Zobaczysz co dopiero będziesz miała gdy ci twoje siostry pozachodzą w ciąże.

Gość niech twoi rodzice
czyli wlasciciele domu wprowdza okreslone zasady / regulamin np. zadnych gsci po 22 i tyle... jesli o nie jest twoj dom to niewle masz do gadania - pogadaj ze starymi czy w ogole wiedza o tym co wyczynia (jak sie domyslam) twoje mlodsze rodzenstwo !

Gość TAKA SOBIE JEDNA ANIA
Ja mialam troche podobnie, ale z kolezanka ze stancji w okresie studiow... Co noc sprowadzala innego faceta oraz bardzo czesto znajomych, ktorzy halasowali po nocy, tlukli sie i tez wyzerali wszystko wszystkim z lodowkI bez pytania! Oczywiscie wyleciala z mieszkania. Jestem osoba towarzyska, ale to, co robila ta panna, to przegiecie :/ Wspolczuje ci, bo ty siostr z mieszkania nie wykopiesz, chyba ze sie sama wyprowadzisz...

dla mnie to normalne aby zaprosić do siebie znajomych a z tego co czytam to ty byś najchętniej nikogo nie wpuściła:D No ale oczywiście nikt mi nie wyżera lodówki do dna:D (sama robię jakiś poczęstunek;p), i są u mnie w normalnych godzinach:)