Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna samiutenka

Mój facet pisze do byłej

Polecane posty

Gość samotna samiutenka

Na gg:( wypytuje ja co u niej i czy ma kogos itp jest to moment by zaczac sie przejmowac?

Gość samotna samiutenka
sorry ze tak malo napisalam ale ciagle mi sie rece trzesa:(:(

Gość samotna samiutenka
jakas panika mnie ogarnela, jeest dla niej taki milutki patrzylam w archiwum i to on ciagle zaczyna z nia rozmowe. zaczepia ja slowami typu "co to za opis masz"itp szuka kontaktu w ostatniej rozmowie wspomnial ze chcialby sie z nia umowic na piwo co ja mam robic noooooo:( siedze jak struta bo nie umiem hamowac emocji a on pyta czy cos sie stalo. Jak mam mu powiedziec ze grzebalam w jego archiwum?:(

Myślę, że nie masz się czym przejmować... Raczej chodzi mu tylko o jakiś seks wspominkowy - przeleci ją ze 2-3 razy ale do niej nie wróci

Gość samotna samiutenka
jesli piszesz powaznie to jakby mnie zdradzil to to bylby koniec

Gość samotna samiutenka
pogadajcie ze mna czuje sie fatalnie jakby mi serce stanelo:(

Gość Awarganda25
Chyba jednak musisz z nim o tym pogadać. Ja tam bym się obraziła gdyby mój facet proponował innej piwo, a już w ogóle swojej byłej... Pogadaj z nim, powiedz, że nie jesteś zadowolono z tego co robi..

Gość paraszczak
a niech go szlag trafi;p bez powodu do niej nie pisze, a na piwo to by poszedl z kolegami;)

Postaw sprawe jasno i tyle-powiedz,że widzialas to wszystko i jak ma ochote ja bzyknac to droga wolna-po czym usun sie na kilka dni a zobaczysz,że przyleci do Ciebie... Moj tez pisal do bylej-na nk...Weszlam na jego profil,zobaczylam i oczom nie wierzylam ,ona miala "focha" bo byli umowieni na piwo a on nie poszedl...( w sumie dobrze wiedzieć ;) )...Powiedzialam mu,że dostalam smsa o takiej tresci-z nieznajomego numeru -zeby nie przyznawac sie ze weszlam na jego profil-zaprzeczal,że ktos chce nas sklucic...W sumie dziwna atmosferabyla-jakas stara milosc tu nagle kontakt-kiedy ona znow jest sama...Fest sie poklucilismy i jakos wszystko ucichlo...Teraz laska ma juz faceta ...Wydaje mi sie,że jak jest cos takiego to chodzi tylko o sex-mi moj mowil,że nigdy nie chcialby z nia byc bo chcrakterami nie pasuja do siebie....A jednak hahah...nie przejmuj sie,ja tez cala "latalam" jak to wszystko zobaczylam...

komiczne ma racje-faceci maja jakies dziwne sentymenty ;) No ale nie jest powiedziane ,że twoj Cie zdradzi...Moze tylko cos mu w glowce swita;)

W ramach pocieszenia przeleci ją kilka razy i będzie po sprawie - potem wróci do Ciebie skruszony... Ja akurat uprawiałem seks z byłymi tylko jak akurat nie miałem niczego innego pod ręką, ale widać Twój ma inaczej

Dlaczego ma nie pisac do bylej? To dziewczyna, ktora kochal, ktora dla niego sporo znaczyla. To oczywiste, ze sa blisko. I wcale nie oznacza, ze cos ich laczy poaz przyjaznia.

Gość samotna samiutenka
poklocilismy sie, najpierw sie wypieral w zywe oczy a jak mu udowodnilam to twierdzi ze to kolezanka pozniej w rozmowie sie okazalo ze on wie o niej wszystko (rzekomo od ich wspolnych znajomych), zapytalam dlaczego mi to robi, dlaczego poddaje pod watpliwosc nasz zwiazek, sieje we mnie niepewnosc to zaczal na mnie wrzeszczec i kurwowac ze nic nie robi zlego itp. Strasznie sie poklocilismy, wrzeszczal na mnie ja na niego..i po 2ch latach staran o siebie poswiecen i dobrych chwil dalam mu w pysk z otwartej:(:( ale to tak mocno ze az mnie zabolalo, On sie wkurwil i wyszedl z domu. Powiem wam ze nie wiem co sie dzieje ale usmiechnelam sie do siebie po tym i wrale nie zaluje..

hahahah Dobrze! ;) Niech nauczy się szacunku do Ciebie..Moj jak mu pokazalam co wypisywal do swojej bylej tez mowil,że to nieprawda;) Klamstwo i ze to tylko kolezanka....Faceci nie wiedzą (albo wiedza-tylko udaja) ze nas krzywdza takim zachowaniem...Jak chcial isc na piwko to mogl z kolegami ,albo najpierw ciebie sie spytac o zgode!

Tylko nie daj sobie wmowic ,że cos zle zrobilas-bo pewnie bedzie ci wmawial,że to tylko kolezanka a Ty sie czepiasz nie wiadomo o co....

Gość samotna samiutenka
bez kitu nie wiem co sie dzieje nawet mi przykro nie jest, poczulam ulge i lzy mi przestaly plynac. On zawsze byl psem na baby i wiele razy mnie oklamal, nasz zwiazek to pasmo braku zaufania mojego do niego. Ale dalam mu szanse bo ma wiele innych wspanialych cech. Wzielam go pod swoj dach, place za wszystko robie zakupy opieram go prasuje gotuje pracuje na nas dwoje bo ja skonczylam studia 2 lata temu a on dopiero 2 miechy temu i szuka pracy, staram sie jak moge, przychodze zmeczona z pracy a on mi nawet glupich kanapek nie zrobi nie posprzata kuwety po kotach nic nie zrobi sam poki nie poprosze. Chyba cos we mnie peklo chyba chcialam dac mu w pysk no i jeszcze ta laska. On wie ze mam na nia uczulenie nie raz nie 5 o tym gadalismy. On ma pelno znajomych wiec niech nie pieprzy ze to tylko znajoma. I dziwnym trafem napisal do niej jak sie dowiedzial ze zerwala z chlopakiem. Ja juz nie moge:(

Gość samotna samiutenka
a łapa mi konkretnie spuchła, ja chyba nie umiem uderzyc jak trzeba:D

:) Moj tez zaczął pisac do swojej jak dziwnym zbiegiem okolicznosci przestala byc z facetem-i zawsze chciala kontakt z nim jak byla sama jak w miedzy czasie miala faceta to juz moj byl jej nie potrzebny w sensie umawiania sie na piwo itd... A co do Twojego facete to jestem w szoku..to,że nie pracuje to ok..Zdarza sie kazdemu..Ale,że kanapek ci nawet nie zrobi-Nic???? Szokkk......To musi mieć naprawdę jakieś mega zalety skoro z nim jesteś ;)

..Czujesz teraz ulgę i jakaś satysfakcję bo jesteś wsciekła na niego...Ale to przykre jest,że tak postępują...Ja walczylam z moim jakies 2 miesiace o byłą zanim zrozumiał.

Gość sama samiutenka
ja nie bede walczyc, zyczylam mu szczesciaz nia bo przed chwila wrocil. Powiedzial ze utrzymuje nadal ze nic nie zrobil zlego na co ja "jeszcze nie bo w pore sie skapnelam" jest na etapie siedzenia w oddzielnym pokoju a ja sie czuje oczywiscie jakbym cos zrobila nie tak

On sie nie przyzna ,bo co miałby powiedzieć "tak jestem na nią napalony" Jesli rozstali sie kiedys bo ona go olala,to pewnie ma jakis niedosyt czegos....On zawinił ewidentnie-nic nie zrobił ;) Albo chce powaznego zwiazku,albo zabawy w kotka i myszke...No,sama musisz podjac decyzje jak to rozegrac...

Gość Awarganda25
Bardzo dobrze sobie z nim poradziłaś! Teraz pewnie zniknie na kilka godzin, może sobie coś przemyśli, przewartościuje.. Niech wie, ze nie z Tobą takie numery, że musi wybrać między nią a Tobą... Faktycznie musi mieć z Tobą dobrze skoro wyręczasz go w większości spraw, może i przy okazji to mu powinnaś powiedzieć, ze jesteś już przemęczona tym wszytskim... Dziwie się o co niektórym ludziom chodzi, mają fajne związki, pełne miłosci, dlaczego mimo wszytsko ciągnie ich do innych, a przeważnie do EX... Przecież EX to jakiś zakończony rozdział! Echh bez sensu to wszytsko

tak EX to niby zamkniety rozdzial..Ale mojego faceta jego EX zostawila-mimo,że on bardzo chcial z nia byc..Byl w niej bardzo zakochany..Pozniej ona nagle zostaje sama-pojawia sie nie wiadomo z kad i moze powracaja wspomnienia..Nie wiem...Faceci są dziwni-wydaje mi sie,że maja za dobrze-uprane,ugotowane wszystko podstawione pod nos....

Gość do komiczne..
twój "seks wspominkowy" ;) mówi wszystko o tobie. jak dla mnie jesteś idiotą, a nie mężczyzną chełpiącym się seksem "wspominkowym" z byłą i nie przedstawiający sprawy JASNO byłej. takim lovelasom mówimy stanowcze NIE. pozatym cóż za "przemyślany" ;) zwrot :D z drugiej strony moczyłeś ogóra z byłą i obecną i to jest najgorsze świństwo jakie mogłeś tej obecnej zrobić. co za kutas, emocjonalny popapraniec. :O

Powiem Ci ze facet moze ma doscy takiego stylu zycia, znudzilo mu sie zycie jak stare malzenstwo. Bo po tym co piszesz; obiadki, kolacyjki, itd. podchodzi pod rutyne. Uderzylas mezczyzne, zranilas jego dume wiec teraz nie dziw sie jak od Ciebie odejdzie. Biciem nic nie zdzialasz nawet kiedy rozmowa nic nie daje.

Komiczne napisal,że byl sex z bylymi,ale nie napisal ze byl wtedy z kims...no jesli tak to faktycznie nie ciekawie

Gość wierzącaniepraktykująca
Awarganda25- to kobiety mają takie myślenie, że ex to sprawa zakończona i nie zostawiamy sobie "otwartej furtki" jak większość facetów. Dla nas jeżeli mamy normalny zdrowy kochający związek nie szukamy czegoś innego a mężczyźni? Cóż panowie (nie wszyscy) mają poczucie nudy, braku satysfakcji, ciągnie ich przygoda pewny dreszczyk emocji coś zakazanego. mimo, iż wiedzą, że nas mogą tym zranić to ich jakiś pierwotny instynkt bierze górę i chcą znowu poczuć adrenaline we krwi. Do autorki dobrze zrobiłaś i nie załamuj się nie obwiniaj. Ja też przez to przechodziłam też odkryłam o kontaktach mego teraz już ex faceta z byłą i ona też kontaktowała się z nim jak była sama. Ostatnio przechodziłam to znowu z kolejnym facetem i bez wahania odeszłam bo wcześniej próbowałam jakoś to naprawić ( a nie ja to wszystko popsułam). Zasługujesz na kogoś kto Cię doceni prawdziwie pokocha. Bo człowiek który jest wstanie nas ogromnie zranić raczej prawdziwie nas nie kocha...

a moim zdaniem takie bum jakie dostał w twarz-moze da mu co nieco do myslenia,moze sie obudzi co oczywiscie nie oznacza,że facetow nalezy lac ;) Ma za dobrze stanowczo! Byc moze mu spowszednialo-co nie oznacza,że daje mu to prawo do robienia takich rzeczy...Mogl sie postarac zeby w zwiazku bylo fajnie,ciekawie...A nie umawiac sie na piwska z byla-terazniejsza mogl zabrac na piffko a nie!

Ja bym go spakowala skoro mieszka u Ciebie i zyczyla smacznego piffka;) niech idzie teraz do EX-ciekawe czy bedzie mu prała,gotowała...

Gość tulipanka dla janka
ex, który spotyka się z byłą i jednocześnie jest z dziewczyną jest zwykłym śmieciem. to nie wasza wina dziewczyny, tylko śmieci, z jakimi jesteście.