Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luizjana002

czy ktos pofatyguje sie i przeczyta mój post?

Polecane posty

Gość TAKA SOBIE JEDNA ANIA
Ja uwazam, ze temu chlopakowi nie zalezy na Tobie, widzialam wielu zakochanych facetow i zaden z nich nie zachowywal sie tak jak ten twoj... To dziwne, ze gosc, ktoremu niby zalezy na dziewczynie wybiera wodke, zamiast sie z nia spotkac, jeszcze co innego, gdybyscie sie spotykali czesto, ale skoro mowisz, ze to sporadyczne spotkania, to samo mowi za siebie... Albo ma kogos w tym duzym miescie, albo tak jak napisalam - traktuje cie jak odskocznie, kiedy wroci do domu ze studiow. Nie badz glupia i nie idz z nim do lozka, jestem przekonana, ze jesli to zrobisz, to juz calkiem urwie sie wasz kontakt... A najlepiej przeczytaj to, co napisalas i sama wyciagnij wniosek - mi sie nasuwa tylko jeden - ten chlopak nie traktuje cie powaznie

CALINECZKO Z DECZKA: nie szkodzi, po prostu denerwuja mnie ludzie którzy wchodza na forum tylko po to zeby napisac cos głupiego, dziekuje za odpowiedz :)

Autorko tak jak tam pisnelam latwo sie doradza,ale ja nie bylam w takiej sytuacji wiec nie moge napisac co bym zrobila bo poprostu nie wiem,ale wiem napewno ze takie czy inne sytuacje powinno sie zostawiac nie raz czasowi,obserwacji i szczerej rozmowie,to ja mam taki punkt widzenia i rozumie jesli ktos ma inny i nie zgodzi sie ze mna nic w nerwach a tym bardziej pod wplywem emocji,porozmawiaj z nim a wyksztalcenie? w milosci nie powinno stanowic problemu