Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andragorra

Sensowny wózek dla 2,5 latka.Jaki???

Polecane posty

Gość andragorra

Musi miec kosz i regulację oparcia. Piszcie jakim wozicie

Gość mama roczniaka
spore dziecko, a nie może chodzić sam?? może rowerek lepiej mu kup

Gość internautkkaaa
a po co mu wózek? Moja córka w tym wieku już chodziła sama a wózek wylądował w komórce.Może jeszcze smoczka mu kup :P

Gość andragorra
Trochę chodzi, ale czasem mi sie śpieszy, to do wózka. Zakupy też z nim często robię, więc wózek mi się jeszcze przydaje.Mam Quinny Zappa, ale już wystaja mu nogi:/ i w ogóle kilka reklamówek i mały leci do tyłu razem z wózkiem:/ Zabieram młodego z przedszkola to tez mi potrzebny wózek bo to kawałek a w drodze powrotnej młody czasem przyśnie

Gość andragorra
Trudno wymagać od dziecka, żeby 2 przystanki tramwajowe ( mniej więcej) szedł na nogach z samego rana internautko. Poza tym kazde dziecko jest inne.Twoje wędruje, a moje nie chce.Choć był okres, że wózka nie używaliśmy..

Gość POLECA
chicco CT4 duzy kosz na zakupy ,masywny, duze kolka, sklada sie jak parasolka , oparcie rozkladane na plasko POLECAM !!!!!

Gość masywnych wózków nie opłaca
się kupować dla 2 latków, bo za dużo już ważą i kobieta nie będzie miała siły pchać. najlepiej to jakieś leciuteńkie, małe chucherko, ale solidnej jakości, żeby się nie rozleciało pod ciężarem dziecka.