Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy Wojtek

O czym myślą dziewczyny jak im się facet podoba?

Polecane posty

Gość ciekawy Wojtek

Pytanie do dziewczyn. O czym może świadczyć fakt, że jak mijają mnie jakieś dziewczyny, którym chyba się podobam to "mierzą mnie wzrokiem" od góry do dołu, a kiedy jużjesteśmy obok siebie to kątem oka dostrzegam, że ich wzrok pada na wysokość mojego rozporka. Tak jest bardzo często, ale nie zawsze. Nawet z daleka widzę, że laska patrzy na moje oczy i moment kiedy ja spojrzę na nią, wtedy się nieco speszy, ale na koniec ukradkiem jeszczy spojrzy na rozporek. Czy myślą o tym jaki jestem, a może fantazjują o lodziku, lub innych przyjemnościach...? Może opowiecie o swoich odczuciach. Ja przyznam, że uwielbiam patrzeć dziewczynom w oczy i spojrzeć wyraźnie na jej cipkę, ale jak tu dać jej do zrozumienia, że marzę o jej wylizaniu...?

Gość Mieszkaniec Górnego Śląska
Każda z tych dziewczyn tak myśli, gdy patrzy na Twój rozporek: Jaki to musi być malutki ślimaczek, bo wcale nie stoi !

Gość do ciekawego Wojtka
One myślą o tobie: Nigdy nie zrobię mu loda, bo jego siusiorek jest taki maciupeńki. Miałabym wielkie problemy, żeby go złapać w usta.

Gość do ciekawego Wojtka
Zapnij rozporek bo dzisiaj nie wtorek. Dzisiaj jest czwartek więc nie ściągaj majtek.

Gość do izaczek_ona
Nie kłam ! Przecież wczoraj mówiłaś mi, że lubisz też oglądać sisiorka dziadka Twojego chłopaka. Facet ma 87 lat i 35 centymetrowego banana.