Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

mamuski i przyszłe mamuski z Łodzi i okolic :)

Polecane posty

Gość teofilanka24
och to super, że wszystko w porządku. Kawał chłopaka już z niego;-) Ja muszę czekać do przyszłej środy i mam nadzieję, że też już będę wiedziała co tam rośnie;-) A ile trwało całe badanie??

Film mam na 10 min, wiec tyle trwalo badanie. Ale moglabym tam lezec i caly dzien :) Troszke bolalo, zwlaszcza, jak probowal maluszka przekrecic, no ale dalo sie wytrzymac :) W ogole jestem dumna z mego syna, ze wszystko pokazywal :) Fajny chlopak ;)

Gość teofilanka24
kurcze, zazdroszczę Ci że miałaś dziś "widzenie" z maluszkiem. Ja już nie mogę się doczekać i jak usiądę na fotelu to też pewnie chciałabym siedzieć cały dzień;-) a o co chodzi z tym przekręcaniem? Jak on to niby robi??

Gość kasik2604
hej mamuśki:) *młoda pochłania mój czas bez reszty, ale postaram sie częściej zaglądać, bo mam nadzieję to się troszkę unormuje :) *ja miałam cesarke ze wskazania - łożysko przodujące; ale i tak cieli mnie wcześniej, niż sie umawiałam z moim gin, gdyż dostałam krwawienia w 35 tyg., ale do tego czasu wszystko było jak najbardziej oki i nawet sie dziwili, ze przy takiej patologii nic do tej pory mi nie było... *jeśli chodzi o madurowicza, to polecam, dwa razy leżałam, po raz pierwszy na obserwacji po zdiagnozowaniu łożyska przodującego i drugi już przed cięciem, zaznaczam, że nie leżałam na patologii tylko na przedporodowym i personel super, opieka zarówno przed jaki po cc także, trochę gorzej już na noworodkach, ale nie wymagajmy cudów, kobitki po sn miały podobne zdanie, na bloku porodowym także nie ma sie czego czepiać.. *jeśli któraś chce tam rodzić pytajcie nawet o najbardzie oczywiste sprawy, jak moge to pomoge, ja teraz jestem troche w innej bajce, ale jak wczesniej wspomniałam z dnia na dzień coraz lepiej sie dogadujemy z Alą :) * teofilanka ty z teofilowa sądząc po nicku?? bo ja właśnie tak :) oki ide sie kimnąć, póki młoda nie zacznie dopominać sie papu:) lub sygnalizować, że właśnie sie zsikała:) a propos dziwne zjawisko, widze już, że spanie w pampie pełnym kupy jej nie przeszkadza, ale siuśki już co to to nie i jest awantura :) dobranoc :)

Gość teofilanka24
tak właśnie z Teofilowa (okolice ulicy Traktorowej). Jeśli chodzi o szpitale to tak jak wcześniej pisałam najprawdopodobniej zostanę przy Rydygierze, chyba że jak się tam w końcu wybiorę na oględziny to zobaczę coś co mnie totalnie zniechęci. Ale póki co jestem dobrej myśli. Na chwilę obecną już tylko odliczam dni do usg połówkowego a potem pewnie będę całą siłą woli powstrzymywała się żeby nie wykupić od razu całej wyprawki;-) a Wy, młode mamy, od jakiego momentu zaczęłyście zbierać ubranka i inne tam gadżety??

witam dawno mnie tu nie było ,co z naszym spacerem pytanie do mam z dąbrowy i okolic odezwijcie się :)

witam ja pierwsza rzacz dla bombla kupiłam praktycznie nie długo po tym jak dowiedziałam sie ze jestem w ciązy i był to spiworek :) oczywiscie unisex :) teraz na spacerach sprawdza sie ze hoho . adi strasznie kopie nogami praktycznie jak nie spi to pracuje nimi cały czas wiec kocyki wszystkie były zaraz pozrzucane a spiworek to swietna rzecz mam pewnosc ze nie jest mu zimno i ze sie nie odkryje z ciuszkami czekałam juz troche dłuzej az do momentu jak okazała sie jaka bedzie płec

Gość nananannana
up

Gość ...Misha...
Witam Kobitki, jestem z Łodzi i dziś zaczynam 16 tc. Zamierzam rodzić w CZMP :)

Gość mika mika ....
też planuje poród a Matce Polce głównie ze względu na dobrą opiekę dla dziecka - w całej okolicy lepszego szpitala dla dziecka nie ma jestem w 39 tyg i już się niecierpliwie

Gość teofilanka24
nie - to dopiero jutro. Już nie mogę się doczekać. Dam znać co i jak;-)

Gość teofilanka24
no to już z dumą mogę oświadczyć, że będę miała synka;-) Niedawno wróciłam z badania, już trzeci raz obejrzałam filmik i nie mogę przestać się uśmiechać;-) niestety łobuz zupełnie nie chciał z nami współpracować, bo przez całe badanie smacznie sobie spał odwrócony do nas pupą (mam ledwie dwa zdjęcia, gdzie widać troszkę jego buzi) i tylko drapał się po plecach;-) a pan doktor był przesympatyczny, cały czas żartował z dzieciaczka, a jak nam zakomunikował płeć (robiąc wielkie zbliżenie na siusiaka) powiedział mojemu narzeczonemu, że zostało już mu tylko posadzenie drzewa i zbudowanie domu;-)

teofilanka24 byłas u kozarzewskiego? gratuluje siusiorka - chłopaki fajne sa:) mi lekarz na usg jak robiłam powiedział dokladnie to samo:)

Gość teofilanka24
tak, właśnie u Kozarzewskiego. W ogóle zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie i myślę, że wybiorę się do niego na następne badanie. Troszkę mnie tylko zaniepokoił stwierdzeniem, że mam niewielką przegrodę w macicy; będę musiała to skonsultować z moim lekarzem, ale z tego co wybadałam w Internecie to taka niewielka anomalia nie powinna w niczym przeszkadzać. Mam nadzieję, że mój synek będzie się dzielnie trzymał pomimo niej;-) (ech, jak fajnie już myśleć o swoim dziecku znając jego płeć;-)

Gość ...Misha...
Teofilanka - Gratulacje! Cieszę się razem z Tobą. Super, że będzie kolejny fajny chłopak ;)

ja tez chodziłam do kozarzewskiego przez całą ciąże i gdyby była nastepna to pewnie tez wybrałabym sie do niego ;)

teofilanka gratuluje :) Oj cos mi sie wydaje, ze styczen obrodzi w chlopakow. U nas na forum tez same meskie geny sie ujawniaja. Dziewczynek jak na lekarstwo :) Fajnie, ciesze sie :)

Gość teofilanka24
ponoć jest takie porzekadło ludowe, że jak się rodzi dużo chłopców to na wojnę idzie... :-) ja w sumie minimalnie mocniej nastawiałam się na dziewczynkę (te wszystkie rozkoszne ciuszki:-), ale jak patrzę na entuzjazm przyszłego taty to cieszę się, że jednak będzie chłopak. Teraz jesteśmy na etapie poszukiwania imienia i tu jest problem za problemem - bo jak imię jest ładne, to okazuje się że zdrobnienie jest dużo gorsze, albo kojarzy nam się z jakąś niesympatyczną osobą;-/

Gość teofilanka24
ja to ostatnio mam lekki spadek nastroju i tak najchętniej to bym całe dni przeleżała z głową pod kocem. Ale liczę, że niedługo będzie tendencja zwyżkowa;-)

i trymamy kciuki za ta tendencje zwyzkową:) ja mam ostatnio super humor chyba ta pogoda tak wpływa na mnie :) chodze z młodym na długie spacery - chodzimy na pieszo do perku na zdrowie , młodemu dobrze sie tam spi a mi juz znudziły sie osiedlowe scieżki

Hej! To i ja sie przyłacze:) Jestem z okolic Łodzi. Mam wspaniala coreczka, ur 1. 12. 2010 :) Chętnie z Wami popisze:) Pozniej napisze kilka slow o sobie. Poki co milego dzionka

I proszę :) Coś drgnęło w temacie ;) Pogoda rzeczywiście przyjemna. A ja odnawiam kontakty ze znajomymi... :)